We hebben hier een auto gekocht, we werden vriendelijke geholpen. Het bedrijf ziet er netjes en verzorgt uit en de eigenaar is aardig en vriendelijke. Nadat we de deal rond hadden was de aflevering snel geregeld. Hij neemt de tijd voor je als je de auto komt ophalen.
Ik werd zoals altijd perfect geholpen.
Goed geholpen conform afspraak. Goed geïnformeerd over de te verwachten kosten.
Wij komen al 15 jaar bij van Limpt. In de begin jaren heel vriendelijk en met perfecte vakmanschap door zijn vader geholpen. En deze heeft het weer goed door gegeven aan zijn zoon die ook als leermeester het vak kent. Kortom wij zijn zeer tevreden met deze Vakgarage zoals het nu is, en hopen nog jaren van zijn diensten gebruik te mogen maken.
Tijdens de vele jaren, dat ik bij garage Van Limpt ben, heb ik er weinig bezoek gebracht buiten de verplichte beurten. De enkele keren dat ik stukken had of een voorjaarsbeurt liet doen : alles wordt zo snel mogelijk en goed gedaan. Dit is kort en krachtig, maar het is nu eenmaal zo. Natuurlijk zijn ze ook altijd vriendelijk en behulpzaam, indien nodig.
Ik heb een jarenlange ervaring met deze garage. Voorheen met vader van Limpt en daarna met zijn zoon Marco. Ik heb geen klachten.
Nemen de tijd voor de klant.
Goed snel vakkundig geholpen
Snelle reactie na mijn vraag.
Ik kon meteen een afspraak maken en het gaat vriendelijk. Er wordt gebeld als ik de auto weer op kan halen.
X
Uitstekende service. Mocht mijn auto al eerder neerzetten en hijbwas snel vakkundig gemaakt.
Ik kon snel terecht. Hebben gekeken en meteen mankement kunnen maken.
ik kwam om 4 nieuwe banden onder de auto te laten zetten en dat is gebeurd. Dinsdag bellen en donderdag al kunnen komen daarvoor is wat mij betreft erg fijn.
De Witstraat 23
5503XS Veldhoven