Zeer duidelijk vertelt wat men ging doen. Prijs afspraak gemaakt. Alle afspraken nagekomen. Toen ik de auto ging ophalen is mij vertelt de dingen die er in de toekomst aanzitten te komen, zij denken met je mee en dat bevalt mij zeer goed.
Blij dat ik weer rij
Ik ben goed geholpen en de punten worden goed doorgesproken👍🙋♀️
Goede afspraken , goede afwerking van werkzaamheden en goede communicatie. Na vele jaren nog steeds tevreden
Service staat echt op nr 1 bij vakgarage Auto Moonen. Mijn auto moest gekeurd worden maar ik kon de deur niet uit ivm corona regels. Danny heeft voor mij de oplossing geregeld. Vakgarage Auto Moonen doet echt zo veel meer dan alleen auto's maken. Ik kan echt oprecht zeggen: "TOP bedrijf".
Kan komen wanneer het mij uitkomt. Wordt netjes gebeld wat het gaat kosten. Kan auto een dag later ophalen omdat mij dat beter in mijn schema past. Ik hoor na het ophalen toch nog iets en dat wordt gelijk verholpen, zonder extra kosten. Top!!
Auto op de beurt geweest en bandenwissel . Wederom goede ervaring.
Ik kom al jaren bij Moonen, en wordt altijd uitstekend geholpen. Mijn afgelopen bezoek kwam ik voor accuproblemen. Danny loopt even mee naar de auto om de maat accu te bekijken. Ik vraag hem spontaan om even naar een tikkend geluid van mijn motor te luisteren. Blijkt dat mijn oliepeil veel te laag was. Ik mocht de auto meteen de garage inrijden, olie werd bijgevuld, koelvloeistof werd afgetopt, nieuwe accu erin, en ik stond in 15 minuten weer buiten. Dat is voor mij de definitie van service en klantvriendelijkheid.
Vakgarage Moonen is een betrouwbaar en professionele bedrijf
Ik ga nooit meer naar een andere firma toe echt vakmensen met het hart op de juiste plaats, ze hebben mij nog nooit teveel laten betalen of wat dan ook!
Met een goed gevoel hebben we hier een gebruikte auto gekocht.
topservice,prima overleg. begrip voor situatie alle afspaken nagekomen
Netjes afgehandeld. En bellen je mocht er onderhoud nodig zijn bij de APK en vooraf niet voorzien!
Klantvriendelijk, goede service
Houden zich goed aan afspraken wat gemaakt zijn.
Al meerdere keren voor keuringen en reparaties geweest. Altijd kundig advies en erg klantvriendelijk. Ook eerlijke prijzen.
Ik word altijd heel vriendelijk te woord gestaan en mijn auto wordt prima in orde gehouden.
Precies gedaan wat we hadden afgesproken. Leenauto meegekregen vanwege de duur van de reparatie. De reparatie duurde door een complexiteit iets langer, werd daar netjes over gebeld en mocht de leenauto nog een dag langer gebruiken.
Vriendelijke, kundige en klantgerichte garage.
Zoals altijd was de servicebeurt conform de afspraken, er was zelfs wat preventief onderhoud gepleegd om dure reparatie te voorkomen.
vakkundig, goede service en klantvriendelijk, vooruit kijkend met eventuele reparaties in de toekomst
Goede, positieve eerste ervaring: vriendelijk, bekwaam/deskundig en servicegericht. Ik kom hier zeker nog terug.
Fijne service, goed geholpen
Het totaal plaatje is gewoon heel goed.
Ben gegaan voor een foutmelding en onderhoud. Auto uitgelezen. En werd netjes verteld wat er vervangen moest worden. En wat er eventueel extra onderzoek voor nodig was. Prijs wordt netjes besproken en werd netjes op de hoogte gehouden , auto loopt weer top dankjewel
Langs de Heij 9
6136KR Sittard
In 1989 startten Math en Fien Moonen in Sittard het Autobedrijf Math Moonen. Met een grote vaste klantenkring waren wij jarenlang een persoonlijke en betrouwbare dorpsgarage. Sinds 2000 is onze garage gevestigd op de huidige locatie Langs de Heij in Sittard. Zoon Danny Moonen is sinds 2007 betrokken bij het bedrijf en sindsdien is ook de bedrijfsnaam veranderd in Vakgarage Auto Moonen. Dankzij continue (bij)scholing, hedendaagse techniek en de modernste apparatuur is Vakgarage Auto Moonen al lang geen dorpsgarage meer, maar is het bedrijf uitgegroeid tot een allround autobedrijf.