Een goede en betrouwbare servies. Wensen klant worden gehoord en uitgevoerd. Snel en prettig verlopen bij het verkopen/kopen.
In Februari voor het eerst een auto gekocht bij Jan Bakker. Goed gesprek gehad. Duidelijke kennis van deze branche en een keurige aflevering van de auto.
Prima en uitermate service gericht. Klantvriendelijkheid staat centraal en er wordt meedenkende naar de klant geluisterd, Bovendien houdt men goed rekening net de portemonnee van de klant en dat is in deze tijd waarin lasten alleen maar stijgen een prettige bijkomstigheid. Kortom ga zo door autobedrijf Jam Bakker!
Goede klantvriendelijk personeel en smeren je niks aan. TOP
Topbedrijf Geweldige Service , vriendelijk en behulpzaam. Bijna nieuwe auto gekocht en enkele opties laten uitvoeren Service staat hoog in het vaandel bij Jan Bakker Auto\'s. Fantastische geholpen Van harte aanbevolen.
Ik heb hier een prachtige BMW 1 serie gekocht en ik heb de service als zeer prettig ervaren. Ook toen bleek dat er iets mankeerde aan de auto. Ik kon zonder enig gedoe beroep doen op mijn garantie. Ik raad het zeker aan om hier een auto te kopen. En nee; ik ken de eigenaar niet privé. Ik ben simpelweg een zeer tevreden klant.
Prachtige auto gekocht en de kleine dingen die nog verholpen moesten worden werden ook prima opgelost. Dus geen valse beloften. Fijn dat er een half jaar garantie op zit! Zou dit autobedrijf zeker aanbevelen.
Zeer goede service en erg klantvriendelijk. Mijn nieuwe golf netjes opgeleverd. Kortom, heel tevreden!
zag een mooie auto bij hun. fijn bedrijf met vriendelijk personeel. over de prijs waren we het ook snel eens. geen mooie verkoop praatjes maar gewoon recht door zee. zeker de moeite waard om heen te gaan als je een auto zoekt.
Dit was het eerste jaar met de APK bij Jan bakker. De vorige garage werd mij iets te duur. Een goede en snelle service.
Het was een feestje om een auto te kopen bij Jan Bakker. Het was de enige dealer waar een betaalbare Ford Kuga te krijgen was. Ik was op slag verliefd. Er kwam nog wel een akkefietje tussendoor met een gesprongen zekering, maar dit werd netjes door de staf opgelost. Ik werd op een prettige manier geholpen en ben nog steeds heel blij met mijn nieuwe auto!
Zonder uitzondering hebben we uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijk, eerlijk, bijzonder behulpzaam, kortom: zeer klantvriendelijk. Ik zou dit autobedrijf zonder enige twijfel direct aanbevelen.
Onlangs heb ik hier een zeer mooie en goed onderhouden fiat 500c gekocht. Met de auto ben ik zeer tevreden. Ook was de service heel goed en er heerste een ongedwongen sfeer. Het bedrijf is voor mij niet in de buurt, maar ik zou er voor een volgende auto zeker terugkeren!
Goed bedrijf met perfecte 2e hands auto\'s. Mijn auto \"leeft\" al 10 jaar zonder enige problemen. Nooit zo\'n goede 2e hands auto gehad. Vriendelijke en deskundige service. Eerlijk en betrouwbaar, en zo hoort het. Een verademing na ervaringen met andere autobedrijven!
Bij Jan Bakker wordt naar de klant geluisterd en met de klant meegedacht. Prima service. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Snel en accuraat. Een zeer tevreden klant.
Auto kon niet ontgrendeld worden.Na telefoontje werd onmiddellijk hulp geboden.Binnen 5:minuten paraat en binnen 1 minuut werd probleem opgelost. Dankjewel Ard En..... Aangeschafte Ford Mondeo rijdt al 10 jaar probleemloos.
Zeer tevreden over deze garage.Klantvriendelijk en goede service. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Via autotrack terecht gekomen bij dit geweldige bedrijf !!! Vanuit Dordrecht 1.5 uur sturen maar dat hadden we ervoor over. Vriendelijke Mensen en goede kennis van zaken. Zeer tevreden met onze Renault Megane. Jan Bakker auto,s bedankt volgende keer komen we zeker weer!!!
Heel hartelijk ontvangen, meteen een warm en verzorgd gevoel. Auto met zorg en liefde klaargemaakt!
Top bedrijf, altijd goeie service echt een aanrader!!