Zeer fijn bedrijf om mee te werken. De koffie staat altijd klaar.
auto gekocht zonder te zien,afgegaan op foto\'s en telefonisch contact. zeer betrouwbaar ,behulpzaam.auto met volle tank,goeie prijs. super bedrijf.
Mooie auto gekocht en goede inruil prijs gekregen voor mijn auto. Geen showroom maar auto\'s staan er netjes bij. Garantie en volle tank bij aflevering echt een aanrader
Goed bedrijf doen wat ze zeggen
Zaterdag geweest voor een gebruikte BMW 1 Serie Duidelijk verhaal geen aflevering kosten mooie auto voor goede prijs
Zeer snelle en deskundige service, flexibel in het maken van afspraken en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
vriendelijk, deskundig, behulpzaam, snel
Winterbanden gewisseld , kon meteen terecht
Deskundig advies en zeer redelijke tarieven
prima!
Eindelijk een autobedrijf die doet wat het zegt! Terzake kundig en klantvriendelijk....
Na een zoektocht op internet voor een mooie BMW X1, bij dit bedrijf terecht gekomen. Deze had een zeer complete X1 en nog een heel aantal andere mooie modellen staan. Toen een goede deal kunnen voor mijn \"oude\" BMW. En heb zelfs voor een zeer scherpe prijs er winterbanden Erbij kunnen kopen. Indruk van de garage is gewoon top zeker en zeker de deskundigheid over BMW! Ik kom hier zeker terug bij dit BOVAG autobedrijf en kan het andere ook aanraden. 👍
al jaren een tevreden klant
Mijn Audi gebracht voor een grote beurt Prijs viel erg mee En een gratis leen auto
Mijn auto een hele week bij de lokale bmw dealer rotterdam gestaan, daarop nog bijna 1200 euro afgerekend en t probleem niet opgelost terug gekregen. Later Autoswaanen via internet gevonden, afspraak gemaakt en binnen 1 uur opgelost voor 75 euro\'s... Super bedrijf echt een aanrader!!
Vakkundig betrouwbaar bedrijf waar ik al geruime tijd zeer tevreden over ben. Echte BMW man in hart en nieren.
Ik heb een januari van dit jaar een auto gebruikte BMW gekocht bij dit bedrijf. Ik had gekozen voor 6 maanden BOVAG garantie Vorige week merkte ik dat er een wiellager defect was . Contact opgenomen met Auto Swaanen , kon meteen langs komen . Probleem werd direct kosteloos opgelost .
Hoewel ik dacht een nette tweedehands BMW te kopen bij Dhr. Swaanen, bleek helaas na 2 weken de versnellingsbak stuk. Ik heb hierover gereclameerd en de auto zelfs op verzoek terug gebracht. Volgens Dhr. Swaanen was er een velg krom, welke hij heeft gericht. De problemen waren daarna niet weg. Inmiddels heb ik de auto naar een andere garage gebracht die alles netjes heeft opgelost voor 2500 euro! Ik kan de deskundigheid en expertise van dit bedrijf dus van harte afraden.
Bosscheweg 76
5735 GW Aarle-rixtel