Zeer goede service. Fijn om op de bon ook aandachtspunten voor een volgende reparatie te krijgen.
Na zeer poitieve ervaring met m\'n camper nu ook voor dynamo-problemen met m\'n Volvo V50 naar Medkar. Starthulp aan huis, Probleem snel verholpen, revisie ipv nieuw, duidelijke communicatie vooraf en tussendoor, nog wat olie bijgevuld en achterverlichting gefixt. En dat alles voor een zeer acceptabele prijs. Ik ben blij! 😀
Airco onderhoud ! Prima geregeld
Ik ben inmiddels jaren klant en nog steeds uiterst tevreden! Service,deskundigheid en klantvriendelijkheid beoordeel ik als erg hoog!
Zeer goed en betrouwbaar
Gezellig contact. Prima uitleg over wat er gerepareerd is mbv tablet.
Airco check voordelig en klaar terwijl je wacht. Auto binnen in weer netjes en ook nog lekker fris met geur hanger en pepermuntjes. Super.
Netjes geholpen met verstand van zaken.ik was eerst ergens anders geweest maar daar zien ze me dus nooit meer.
erg vriendelijk en deskundige medewerkers
Een heel fijn bedrijf....als we wat hebben worden wij zo spoedig mogelijk geholpen... Daarom zijn wij al heel lang klant bij hun.
Prima!
Snelle en deskundige service!
eerste keer voor bandenwissel. Nu voor eerst een airco check en later reparatie. Prijs opgave vooraf. Vergelijking met dealerprijzen gemaakt. Naar mijn werk gebracht en de auto is daar weer afgeleverd. In een woord Super!!
Tot nu toe meerdere keren bij autobedrijf Medkar geweest voor onderhoud en apk-keuring. Bij binnenkomst altijd vriendelijke ontvangst. Bij noodzakelijke vervanging/reparatie wordt altijd eerst overlegd of dit akkoord is. Kortom een fijn autobedrijf waar ik het volste vertrouwen in heb en aan iedereen kan aanbevelen.
Kom inmiddels alweer een aantal jaren bij Medkar. Zeer tevreden over de service, de prijs, het meedenken en de snelheid. Staan bovendien, in geval van nood, klaar.
Snelle en adequate service, goede uitleg van de werkzaamheden.
Ik ben al jaren zeer tevreden!