perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leuke lessen. In een keer geslaagd, helemaal top. Bedankt Klaas!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een leuke en leerzaame tijd gehad bij euroholland.\r\nEr waren tijd voor grapjes maar er werd ook wat gedaan en dat blijkt want ik heb mijn theorie en praktijk bijde in 1 keer gehaald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb heel veel geleerd hier. Het was een erg leuke ervaring. Altijd een perfecte uitleg van hoe en wat. En motiveert altijd wanneer nodig. Een prima instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Euroholland is een ontzettend leuke rijschool, met orginele routes en een leuke sfeer in de auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool \"Euroholland\" is de perfecte rijschool voor mij. Ik leer ontzettend veel van mijn instructeur Klaas. Hij heeft veel geduld en stelt mij altijd weer gerust. Hierdoor is mijn onzekerheid achter het stuur behoorlijk afgenomen. Hij zorgt voor een goede voorbereiding naar het examen toe. Een echte aanrader dus!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een tijdje gelden heb ik zelf mijn rijbewijs in een keer gehaald bij Klaas. Iets waarvan ik nooit had durven dromen dat het in een keer zo lukken. \r\n\r\nAls ik nu ik de stad ben blijven de lessen van Klaas in mijn achterhoofd. Binnen spiegel buiten spiegel schouder... goh wat was dat in het begin lastig. \r\n\r\nKlaas ik ben heel blij dat jij mij een goed gevoel hebt gegeven tijdens de leerzame rijlessen, en dat ik nu natuurlijk het pasje in the pocket heb!! \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na wat slechte ervaringen met mijn eerste rijschool besloot ik te stoppen met rijles. Na vier jaar uitstellen moest ik dan toch verplicht mijn rijbewijs halen voor mijn werk. Na veel lezen en er tegen op zien kwam ik bij Euroholland terecht. Wauw wat ben ik achteraf blij dat ik bij jou terecht kwam Klaas! Vanaf les een zorgde hij voor veel meer plezier en inzichten dan ik ooit had gehad tijdens het rijden. Hij heeft onwijs veel geduld en humor. Tot slot heb ik dankzij Klaas in een keer mijn ttt gehaald en rijexamen! Klaas ik ben je heel dankbaar!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo, ik les nu al een paar maanden bij rijschool Euroholland en ben erg tevreden! Heb vandaag mijn TTT gehaald, nu op weg naar het examen. Bedankt Klaas!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf. Instructies zijn heel duidelijk, vriendelijke Instructeurs

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg fijne manier van lesgeven. Duidelijk, rustig en professioneel. Ik kijk altijd uit naar de rijlessen en dat zegt wel heel veel denk ik.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie, leuke en prettige lessen. Klaas en Nadine weten hoe ze de boodschap over moeten brengen en doen echt hun best om alles eruit te halen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed. Rijinstructeur legt alles goed uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al met al een zeer prettige rijervaring gehad met deze rijschool. Altijd flexibel lessen inplannen in een handig digitaal systeem waar je ook je vorderingen in bij kunt houden. De rijlessen waren altijd gezellig met een spontane en deskundige rijinstructeur, ik heb mijn rijbewijs dan ook in 1 keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele leuke tijd gehad met Euroholland. De rij instructeur was geduldig, duidelijk en ook nog eens een gezellige prater. Ik ben blij dat ik voor euroholland gekozen heb.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goeie rijschool met attent en ervaren instructeur en flexible les tijd.\r\nJuiste rijschool om een goeie bestuurder te worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaring is dat ik leuke lessen heb gehad en ze waren gezellig en goed leerzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klaas zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Veel geleerd, maar ook gelachen. Zonder Klaas had ik mijn rijbewijs denk ik niet gehaald. ;-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zat eerst bij een andere rijschool, maar wegens slechte ervaringen daarmee ben ik veranderd en bij Rijschool Euroholland gekomen. Ik ben erg tevreden over de rijschool. De lessen zijn erg gezellig en vooral ook heel leerzaam. Als je na de les de auto uitstapt heb je ook echt het idee dat je wat geleerd hebt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt op je gemak gesteld. Is prettig om bij klaas te rijden, hij is rustig en klaas houd van een geintje. Kortom ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en duidelijke instructeur.

Catharinastraat 19

7941JD Meppel