voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke uitleg en een prettige sfeer.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klaas geeft goede lessen. Zeer treveden daarover. Echter, het duurde lang voordat ik af mocht rijden en dat was niet zozeer omdat ik slecht reed, maar dat ik maar een keer in de week of zelfs een keer in de twee weken kon rijden. Al met al wel een leuke tijd gehad, maar het kon wat sneller!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Euroholland heeft mij heel goed geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Klaas kan heel goed uitleggen en hij heeft veel geduld. Hij creert een rustige sfeer in de auto. Hij heeft veel onderdelen van de rijlessen op video staan waardoor je het thuis ook nog even kan nakijken. Ik denk dat Klaas zijn rijlessen goed aanpast aan de leerling. Ik had geen betere rijschool kunnen kiezen. Heel erg bedankt Klaas!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met rijschool Euroholland is dat Klaas (de rijinstructeur) zich goed inleeft in de personen aan wie hij les geeft. Hij past zijn lesmethodes en technieken aan op de personen aan wie hij les geeft, dat heb ik als erg prettig ervaren. Daarnaast is hij heel flexibel en heeft de rijschool een goede prijs kwaliteit verhouding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf relaxe rijinstructuur echt fijne rijlessen een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Euroholland is echt een super rijschool.\r\nEn een goede rij instrectuur is rustig en geduldig legt alles duidelijk uit en hij is er ook echt voor je,\r\nondanks dat je serieus moet zijn is er toch ook wel,\r\ntijd voor een grapje.\r\nIk ben erg blij met rijschool euroholland.\r\n\r\nde rijlessen zijn super en je leert ook veel tegelijkertijd\r\nmaak je ook lol.\r\n\r\nsuper rijschool \r\nzeer en zeer tevreden.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De passie en het enthousiasme is aan alles te merken tijdens de rijlessen. De lessen worden helemaal op maat gegeven en de instructeur voelt feilloos aan waar de problemen zitten en weet deze op op een leuke en duidelijk manier bespreekbaar te maken en heeft leuke manieren en oefeningen om de rijvaardigheid te verbeteren. De video instructies in de auto hebben mij erg geholpen in het begrijpen de opdrachten. Hierdoor had ik snel in de gaten wat de bedoeling was. Rijschool Euroholland doet het inderdaad net even anders. Als ik de ervaringen van anderen hoor met andere rijscholen dan ben ik blij dat ik heb gekozen voor Rijschool Euroholland. Rijschool Euroholland kan ik echt aanraden als je leuk en vooral goed wilt leren autorijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen zijn echt maatwerk, precies zo hoe ik het nodig had. Naast de kwaliteit was het ook altijd gezellig en ontspannen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vind dat klaas heel goed les geeft en ook met plezier

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb echt een top rijles-tijd gehad bij Rijschool Euroholland! Al vanaf het begin had ik een goede klik met de instructeur, Klaas. Ik ben zelf altijd heel erg druk met planning en van alles en nog wat, bij Klaas was dit geen probleem. Een duidelijke planning van mijn lessen en de mogelijkheid om veel te kunnen lessen gaven mij structuur. Daarnaast ging de communicatie ook super handig via de Rijbewijs app en informeel via WhatsApp. We hebben tijdens mijn lessen pieken en dalen gehad en steeds weer wist Klaas mij te motiveren en positief te coachen naar een beter resultaat. De manier van uitleg en de verschillende methodes om mijn rijvaardigheid te trainen en aan te leren heb ik als erg prettig ervaren. Ik kan nu met een trots en vertrouwd gevoel zelfstandig de weg op! \r\n\r\nIk heb een super tijd gehad bij Rijschool Euroholland en ga het rijlessen erg missen (al vinden mijn agenda & portemonnee het ietsjes minder erg). Super bedankt Klaas!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad tijdens de lessen die ik gereden heb bij Klaas - Euroholland. Er is veel geduld voor je en je krijgt uitleg waarom iets wel of niet kan. Dit vond ik persoonlijk erg fijn. Zoals dat ik eerder af wou rijden maar Klaas mij uit legde waarom ik beter nog eventjes kon wachten, door de uitleg was ik het met hem eens en heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Klaas!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen zijn heel gezellig en Klaas heeft gelukkig veel geduld met mij.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel leuke en leerzame lessen gehad, zeer flexibel en er word goed rekening met je gehouden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel veel geduld, brengt de rust terug wanneer dit nodig is en is duidelijk. Hij kijkt per persoon en gaf bij mij wat ik nodig had :rust,geduld en duidelijkheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie leerzame lessen en grote kans van slagen. altijd wel veel lol en leuke dingen beleefd in de lessen en ook zeer leerzaam op de goeie manier..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne omgang en een goede uitleg! Het is altijd gezellig, je wordt goed begeleid. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzame, goede en gezellige lessen van een hele geduldige instructeur! Er is ruimte voor grappen en grollen, maar er is ook zeker tijd om te bespreken waar je als leerling tegen aan loopt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke, heldere, goede én gezellige rijlessen zijn bij rijschool Euroholland altijd standaard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden! Flexibel en servicegericht.

Catharinastraat 19

7941JD Meppel