Goed en netjes behandeld, en de auto netjes afgeleverd.
Veel gelijke bedrijven kunnen niet tippen aan deze top service!
Bij keuring bleek de accu slecht. Binnen 3uur had men de accu besteld en er ingezet! Daar hoefde ik dus geen extra afspraak voor in te plannen gelukkig. Leenfiets gratis meegekregen.
word netjes geholpen ook na de aankoop
Prima bedrijf met service zoals het hoort
Als de reparatie onverwacht langer duurt is er een leenauto ter beschikking en er wordt altijd overlegd over de kosten en reparatie. Prima garage.
een warme eerlijke deken , open en eerlijk naar elkaar toe. waar je als klant een goed gevoel krijgt en prima advies, scherpe prijzen, bij onderhoud en of reparaties en daar rijd ik graag een uurtje voor.
Altijd vriendelijk en wordt goed geholpen
ik ben al enkele jaren klant bij landeweerd en ze denken echt altijd mee voor de beste oplossing. ze zijn ook zeer goed met hun cervice en ik weet dan ook dat als ik mijn auto breng ik altijd weer veilig de weg op ga. ik kan dan ook iedereen garage landeweerd aanraden. keep up the good work!
Zeer coulant geweest met de reparatiekosten. Transparent en eerlijk.
Werkzaamheden zijn na aanvraag goed uitgevoerd. Klantvriendelijkheid en vakkennis is er aan de balie en in de werkplaats.
prima service
Erg goed geholpen toen ik verkeerde banden besteld had en er de volgende dag nieuwe onder moest hebben. Snel en zeer klantvriendelijk geregeld. Lekker dichtbij aam de Deventerstraat!
Hele nette mensen met goede deskundigheid en service
Hallo Roy, Fijn dat jullie tevreden zijn met de gekochte BMW. Hou je brievenbus in de gaten, want er is nog iets onderweg ;-) Groet, Robert Vakgarage Landeweerd
Mijn auto moest voor de APK, nieuwe remvloeistof, aircobeurt en controlepunten. Een afspraak maken ging vlot en goed. Ook kon ik snel terecht. Ik bracht de auto op vrijdagochtend en aan het einde van de dag kreeg ik een belletje dat mijn auto wat punten. Nieuwe accu, remmen liepen achter aan, uitlaat hing los en de middengordel was een afkeur voor de APK. Er werd goed nagedacht over een alternatief mbt de accu en de gordel. Ik kreeg te horen aan de telefoon dat hij maandag klaar zou zijn. Maandag heb ik de hele dag gewacht, maar ik werd niet terug gebeld. Rond 16.00 uur maar gebeld en bleek dat de APK keurmeester ziek was en dinsdag weer aanwezig zou zijn. Verteld dat ik het fijner had gevonden als ze mij eerder hadden gebeld met dit nieuws. Dit werd goed ontvangen en ze namen het mee voor de volgende keer. Lang verhaal kort. Toen ik mijn auto kwam ophalen was er niemand op de werkvloer/ruimte waar de occasions staan. Er lag een autosleutel op de balie en toen ik over de balie keek, zag ik allemaal auto sleutels liggen. Zo voor het oprapen. Ik heb daar min 5 a 8 min gestaan toen ben ik gaan zoeken. Uiteindelijk ergens op een raam geklopt om contact te kunnen krijgen met een medewerker. Hij heeft het daarna vriendelijk afgehandeld. Ik liep naar mijn auto en ik zag dat deze niet op slot stond, maar los van het slot. Een persoon met foute bedoelingen kan hier dus zo een autosleutel meenemen en wegrijden. Dit vond ik wel een erge minpunt!
Beste Niels, Fijn dat je tevreden bent, maar ik lees ook enkele opmerkingen waarvan ik me goed kan indenken dat je hier bezorgd over bent. Voor ons reden om de beschikbaarheid van medewerkers in pauzes en het sleutelbeleid onder de loep te nemen. Dank voor je oplettendheid en tips. We gaan ermee aan de slag! Tot een volgende keer. Groet, Robert Vakgarage Landeweerd
Mijn auto moest voor apk. Helaas waren er wat dingen niet goed. Dit dacht ik ook al zelf. Vriendelijke geholpen. Naar mijn idee eerlijk advies.
Het personeel is super vriendelijk. De servies is perfect. Men doet wat ze zeggen en zoeken naar een oplossing en soms met een verrassing erbij. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat men hun uiterste best doen om het probleem te verhelpen. Ik kom uit Almere en had daar een cabrio gekocht en ongeveer 4 maanden later door eigen schuld problemen met de bediening van het dak. Het probleem is dankzij de Vakgarage en geduld van Robert goed verholpen. Ik was zo blij dat de kosten in overleg beperkt was gebleven. Ik ik rij weer gelukkig rond in mijn auto.
Echt een fijne garage, vakgarage Landeweerd! Geen poespas, denken mee, zijn transpirant en bovendien vriendelijk!
Professionele eerlijke behandeling. Vakkundig.
aankoopkeuring laten uitvoeren, zeer goed en kundig gesprek gehad met Robert, dit bedrijf heeft verstand van auto's!!
Denk mee , goede service
Woorden schieten te kort, ga zelf maar langs
Wij kwamen met een onverwachte reparatie en die werd gewoon gelijk goed opgepakt en gerepareerd.
Ik bel met een storing (lampje blijft branden op dashboard), kan de volgende dag terecht, en meteen gerepareerd/verholpen. Als dat niet had gekund, zou ik een leenauto gekregen hebben. Snel, goed, servicegericht.
Tijdens een proefrit van mijn vriendin heeft deze vakgarage de schuifdeur van mijn bus gerepareerd! Heel erg blij mee!