Goede onderhoud en advies
Breng elke keer weer met plezier mijn auto(s) naar jullie toe.
Goede service! Kreeg een herinnering via de mail dat mijn auto toe was aan het jaarlijkse onderhoud. Kon meteen een afspraak inplannen. Ik heb er alle vertrouwen in dat er kritisch wordt gekeken welk onderhoud echt noodzakelijk is.
Uitstekende service , bij problemen wordt meegedacht om tot een oplossing te komen .
prima geholpen
Goede service en wordt van te voren goed op de hoogte gehouden wat er aan de hand is met de auto en wat er moet gebeuren
Altijd vriendelijk en meedenkend personeel. En deskundig. Top!
Sinds een paar jaar klant en erg tevreden.
Betrouwbare no nonsense garagehouder. Prettig en eerlijk in de omgang. Vakkundige monteurs.
Apk snel verzorgd. Heel transparant.
Onderhoudsbeurt is goed en vakkundig uitgevoerd. Goede service!
Netjes en prettig geholpen bij het onderhoud van de auto.
Ik was afgelopen maandag op zoek naar een goedkope tweedehands auto. Persoonlijke ontvangst en begeleiding. Proefrit gemaakt. Alle papieren door Landeweerd in orde gemaakt. Met een glimmende auto trots de deur uit. Geweldige service!
Prettig. Deskundig en snel. Prima leenfiets
prima ontvangst, goede uitleg en nette prijs voor het eerst hier geweest, maar heb het gevoel dat ze alles echt eerlijk doen zonder verkooppraatjes
keurig en snel geholpen en ruim de tijd genomen om alles uit te leggen
Snel en erg prettig geholpen bij defecte accu.
Het is een goed bedrijf en goed personeel.
Snel, duidelijk en erg klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk dus, zonder afspraak
Garagebedrijf is betrouwbaar, snel, vakkundig en vriendelijk. Alles wat je als klant een goed gevoel geeft.
zoals altijd weer snel en vakkundig geholpen, met tijd voor de klant
Bijzonder prettig om met jullie om te gaan.
Uitstekende service
Zeer fijne garage,deze mensen denken nog goed mee.Voor mij een garage waar ik met veel vertrouwen mijn auto voor onderhoud heen breng.