Ijverigheid, Moed en Rust
Goedendag, mijn naam is Bruce.
Mijn ervaring met Duc is er één die ik -nooit- met een andere leraar zou hebben gehad dan met hem. Dit is benadrukking waar ik volledig mee achter sta.
Mijn 2 jaar vanaf mijn theorie tot en met praktijk halen was niet de makkelijkste rit door mezelf en door diverse omstandigheden. Totdat ik Le Duc ontmoeten. Duc is een man van rust, wijsheid en vooral staat voor het meeleven met zijn klanten.
Ik als klant was heel onzeker over mijn autorijden en vaardigheden voordat ik Duc ontmoetde. In de maanden dat ik met Duc gereden hebt, hebt hij me geleerd hoe ik over mijn onzekerheid komt qua auto rijden. Hij wist zich aan te passen hoe ik ben als persoon tijdens het rijden en doordat heb ik mijn ijverigheid, moed en rust gevonden op de weg.
Duc zorgt er voor dat jij als klant op je gemakt bent. Hij is altijd op tijd met zijn afspraken en -als- het wat later komt zorgt die er voor dat die je op tijd een bericht stuurt van tevoren. Zelfs als een afspraak afgezegd moet worden dan maakt hij zeker van tot het beste van zijn mogelijkheden dat je een plaats nog krijgt in dezelfde week zo dat je kan rijden.
Duc is een man van zijn woord en dat heb ik echt gewaardeerd in de tijd dat ik samen met hem gereden heb. Ik ga hem oprecht missen en ik kan je aanraden dat er geen andere man / leraar bestaat zoals Duc.
Hartstikke bedankt voor alles, Duc.
-Bruce