goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Rijles bij Hugo. Prettig en voel me fijn bij hem in de auto! \r\nTheoriecurus word je goed begeleid! \r\n \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vokg rijles bij dit bedrijf en ben er erg tevreden over

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens mijn rijlessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met deze rijschool is heel prettig. Heb hele fijne lessen gehad. Goede begeleiding met goede uitleg. Bedankt voor alle lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben leerling bij autorijschool de Toekomst en ik volg met plezier mijn lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de lessen als prettig ervaren, dingen werden goed uitgelegd en met geduld aangeleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het goede en fijne rijlessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en leerzame lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben altijd met plezier naar mijn rijlessen gegaan. Vond het altijd gezellig met hugo in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op alle punten erg positief, raad hem zeker aan bij mijn vrienden en familie.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geven een goede uitleg, houden de lessen interressant. Ze helpen je goed vooruit!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding en fijne instructeur, altijd makkelijk en snel te bereiken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het waren leuke en gezellige lessen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hier binnen 1 keer mijn rijbewijs gehaald. De reden? De lessen waren duidelijk, leerzaam en zijn allemaal vlot verlopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf duidelijk uitleg, wist goed hoe hij mij het beste kon helpen en wat ik nodig had om verder te komen. Had altijd vertrouwen in me. Wanneer ik door school de les weer eens moest verzetten, kon er altijd een oplossing gevonden worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen, super productief. Rob verteld wat je moet verbeteren en wat je goed doet. Duidelijk is hij dus. Daarnaast is het betalen zeer gemakkelijk en de communicatie met de rijschool erg makkelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de lessen als leerzaam en prettig ervaren. Nieuwe onderdelen werden op jouw tempo aangeleerd, waardoor je het gevoel kreeg dat je de vaardigheden goed beheerst. Ik kreeg een vertrouwd gevoel tijdens de lessen en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via vrienden bij deze rijschool terecht gekomen. Hugo heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven in de auto en het verkeer. Heb geen ervaring met andere rijscholen, maar autorijschool de toekomst in Reusel kan ik absoluut aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Autorijschool de Toekomst heb ik zeer zeker als prettig ervaren. Ik ben nooit met tegen zin naar de rijlessen geweest en de tijd vloog voorbij. Complimenten aan Rob hoe hij uitleg geeft en de tijd neemt als iets niet lukt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool! Goed begeleid tijdens mijn opleiding en altijd een goede sfeer in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed, erg leuke lessen. Altijd met plezier gelest!