Veel geleerd en aardige rij-instructeur

Piet is een top rijinstructeur. Hij legt rustig uit, ook als je iets fout doet. Zijn lessen zijn rustig maar je leert wel veel en hij geeft je goede feedback

Ik heb het bij van Rhijn super gehad goede lessen en een fijne rijinstructeur. De communicatie was erg goed en er was een goede variatie in de lessen. Erg flexibel met data inplannen om te kunnen lessen. Ik kan iedereen rijschool van Rhijn aanraden.

Fantastisch!

Mnr van Rhijn neemt altijd echt de moeite om JOU te helpen met wat je nodig hebt om te slagen. Hij is een uitstekende leraar en erg behulpzaam in het process.

Hele fijne rij-lessen gehad!

Pieter is een hele rustige rij-instructeur. Ik ben bij hem in 1 keer geslaagd!

Fijne rustige instructeur en leerzame lessen

Piet is een fijne en geduldige rijinstructeur. Als er tijdens de les iets wat minder goed gaat blijft hij rustig, en staan we daarna even stil om de situatie na te bespreken. Hij geeft tijdens het rijden nuttige feedback en gaat gerust nog een keer langs hetzelfde punt om een lastige situatie nog een keer te oefenen, of tekent de situatie even na. Na veel oefenen heb ik mijn praktijkexamen in een keer behaald.

Fijne en duidelijk lessen!

Ik heb de rijlessen als zeer fijn ervaren. Pieter heeft veel geduld en geeft zorgvuldige uitleg bij de RIS lessen. Zelfs in een halfjaar tijd zijn we samen zover gekomen dat ik in een keer ben geslaagd nog vóór ik wegga voor een internationale stage. Als je een fijne rijschool zoekt met een instructeur die je niet zomaar in een auto laat stappen, maar je ook echt het gevoel geeft dat je écht kunt rijden, dan is dit de perfecte rijschool voor jou.

Een rustige en capabele rijinstructeur

De heer van Rhijn is een rustige man met de eigenschappen die je in een rijinstructeur wil hebben. Hij neemt de tijd om keuzes uit te leggen en blijft rustig tijdens stressvolle situaties. Als je het niet begrijpt legt hij het op een andere manier uit. Afhankelijk van jouw tempo en vaardigheden past hij de lessen aan. Verder is hij erg praktijkgericht, je moet immers zelf het voertuig zelfstandig kunnen besturen nadat jij je rijbewijs hebt gehaald. Dit komt terug in de praktische tips die hij geeft, waardoor je ook situaties kan oplossen, waar je nog nooit in bent geweest! Ik ben zeer tevreden over de rijlessen en ga met een goed gevoel de weg op.

Leert je écht rijden, niet alleen voor je cbr examen

Ik zat eerder bij een andere rijschool. Nadat ik na mijn eerste praktijkexamen niet was geslaagd ben ik overgestapt. Ik had niet van nature talent om te rijden en ‘snapte’ het steeds voor mijn gevoel net niet. Pieter leert hoe je écht moet rijden, vooral als je straks bent geslaagd. Aan het begin gaf die heel vaak aan dat zijn feedback geen kritiek was, maar echt bedoeld is om je bij te leren. Ik ben een hele langzame leerling, maar daar was veel geduld voor en werd vaak aangepakt door de situaties direct te herhalen. Met deze rijschool ben ik bijna elke les op totaal verschillende locaties geweest, waardoor je bent voorbereid om overal uit de voeten te komen. Kortom; een rustige, fijne en goede rijinstructeur en dat weten ze bij het cbr ook (pluspunt)!

Heel prettige rijlessen bij Piet

Piet is heel rustig, waardoor je relaxt in de auto zit. Als er iets mis gaat creëert hij geen paniek maar zal hij rustig vertellen wat er precies gebeurde. Soms tekent hij ook situaties na waardoor je goed inzicht hebt in wat er gebeurde/beter kan. Hij denkt ook mee als het even niet goed loopt. Ik heb gedurende mijn rijlessen altijd prettig in de auto gezeten.

Goeie rijlessen en erg gezellig!

Piet is een rustige man die duidelijk uitlegt wat er moet gebeuren.

Een duidelijke, ervaren instructeur en een fijne leeromgeving

Rijschool van Rhijn biedt een uitstekende leeromgeving voor autorijden. De instructeur legt alles helder uit en brengt een schat aan ervaring en waardevolle inzichten mee. Dankzij zijn begeleiding heb ik mijn rijbewijs met alle plezier behaald.

Rustige fijne rijschool

Pieter is fijne rustige instructeur. Met hem als rijinstructeur voel je je op je gemak.

Tijdens mijn lessen kreeg ik goede en praktische adviezen en morele steun!

Door mijn rijlessen kan ik benadrukken dat ik niet alleen op het examen zelf werd voorbereid, maar ook op het feit dat ik na het behalen van mijn rijbewijs daadwerkelijk zelfstandig de weg op kan. Als ik dacht dat ik een situatie onderweg niet begreep, kon ik dat altijd zeggen. Vervolgens gingen we die situatie tekenen en analyseren. Ook voor mijn praktijkexamen heb ik wat meer vertrouwen in mezelf kunnen krijgen doordat we goed aan mijn zwakke punten hebben gewerkt. Terugkijkend kan ik zeggen dat ik echt het gevoel had dat ik bij een ervaren instructeur zat. Dit gevoel werd ook versterkt toen ik na het behalen van mijn praktijkexamen complimenten hoorde van de examinator over dingen die ik zonder de uitleg van de instructeur niet tijdens het autorijden had gedaan

Geduldige Rij-instructeur

Piet blijft rustig en legt alles netjes en duidelijk uit. Een fijne instructeur.

Zeer leerzaam

Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd

Rustig en begeleid

Piet is een rustige en ervaren instructeur, heel fijn om van te leren en begeleid je goed door het proces

Lekker in één keer geslaagd!

Begin 2024 in één keer geslaagd met een zelfverzekerd gevoel. Ik zal de gezellige en leerzame tijd met Piet missen.

Fijne rijlessen.

Hele fijne rijlessen gehad bij Piet! Hij legt op een rustige manier uit en je kan zien dat hij een ervaren instructeur is. Het is niet erg als je een foutje maakt want daarna wordt het rustig en duidelijk met je doorgenomen. Al met al hele goede rijlessen gehad bij Piet en dus een aanrader!

Fijne rijlessen gehad bij Piet!

Ik vond de rijlessen bij Rijschool Van Rhijn heel fijn. Zelf had ik veel angst om te beginnen met lessen, maar door Piet heb ik zelfvertrouwen gekregen in het rijden en ben ik ook in 1x geslaagd. Piet blijft altijd heel rustig en helpt jou echt met leren wat jij nodig hebt. Hij is ook niet bang om de auto even aan de kant te zetten en een tekening te maken van een situatie, zodat jij beter inzicht krijgt hoe de situatie in elkaar zit. Kortom: Ik zou Rijschool Van Rhijn zeker aanraden voor iedereen die wilt beginnen met rijlessen!

Top ervaren

Fijne ervaren, goede helpende hand en rustig niks hoeft met haast. Goede uitleg en goede tips en heb een fijne tijd gehad.

Rijden bij van Rhijn is een geweldige keuze geweest!

Van eerst willen stoppen met rijden, ben ik na de overstap naar deze rijschool alsnog geslaagd! Nu rijd ik met plezier, rust en vertrouwen, in plaats van elke keer gespannen in de auto te zitten. En dat helemaal zelf. ;) Pieter heeft engelengeduld en weet precies wat je nodig hebt. Daarmee bouwt hij specifieke aandachtspunten in om te oefenen. Zo heb ik mijn eerste les simpelweg een ritje rotondes gereden, wat heel leerzaam was. Door deze specifieke aandacht werd mijn leerproces voor mij inzichtelijker, waardoor ik bewuster en aandachtiger in de auto zat. Pieter geeft je dus inzicht, ook door middel van tekeningen en duidelijke uitleg. Hij neemt de tijd voor je en je bent zeker geen nummertje. Hij legt uit waar je fouten zitten op een rustige manier. Dit inzicht is precies wat je nodig hebt in het verkeer. Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik wél kon leren rijden. Vanaf het begin stapte ik met een veilig en vertrouwd gevoel in de auto. Waar mijn vorige rijlesinstructeurs uitgebreid aan het bellen en appen waren terwijl ik reed, kreeg ik nu alle aandacht en rust terug tijdens het rijden. Nu rijd ik met plezier rond na het behalen van mijn rijbewijs. Ik ben Pieter erg dankbaar!

Top instructeur

De rijlessen bij Piet zijn heel fijn. Hij doet alles om je naar het rijexamen te helpen. Piet is een rustige instructeur die tijd neemt voor elke leerling. Goede uitleg, duidelijke communicatie en vooral een toffe instructeur. Dankjewel Piet!

Heel goed!

Hele fijn rijlessen bij Piet! Op een fijne manier uitleg en heel rustig. Alle aandacht naar de leerling en weet wat hij doet. Al met al hele goede rijlessen gehad bij Piet en zeker een aanrader!

In een jaar tijd in 1x geslaagd met de hulp van Piet. Bij deze rijschool leer je rijden op een structurele manier met genoeg gezelligheid in de auto. Bedankt Piet!

Fijne en professionele rijschool!

Ik heb een ontzettend fijne periode gehad bij Rijschool van Rhijn. Pieter is een aardige man, die me uitmuntend op m'n examen heeft voorbereid. Door zijn goede tips parkeer ik nu als gegoten in en weet zelfs de fietser die op het fietspad springt me niet meer te verassen. Zeker doen!

Brittenruststraat 28

2405 GJ Alphen aan den rijn