Top ervaring gehad!

Door een goede voorbereiding, heb ik mijn examen in 1 keer gehaald.

Super!

Toen ik ging lessen bij deze rijschool kreeg ik les van Julian. Dit was erg fijn lessen en we hadden een goede klik. Helaas had hij een andere baan gevonden en kreeg ik een nieuwe instructeur. Paul-Floor. Eerst dacht ik, dit is vast niet beter dan mijn vorige instructeur, maar daar had ik me in vergist. Paul heeft mij leren rijden op een manier die voor iedereen anders is. Hij voelt aan wat voor manier van uitleg je nodig hebt, en past dit toe. En het belangrijkste is, dat hij je laat doen. Als je iets spannend vind, laat hij het je toch proberen met de garantie dat er niks fout kan gaan. Als het dan lukt ben je trots op jezelf en voel je je op je gemak. Paul is een hele aardige vent en ik ben blij dat ik les van hem heb mogen krijgen! Bedankt! (1e x geslaagd)

Erg leuke lessen gehad

Ik heb erg fijne lessen gehad bij Edwin in de A3! Ik heb me nooit onprettig gevoeld tijdens de lessen en een prima tijd gehad bij van Bemmel.

Prettig gelest bij Hans van Ran

Hans van Ran heb ik ervaren als een hele goede instructeur. Zijn ervaring weet hij goed over te brengen. In alle weersomstandigheden gereden, Hans zorgt ervoor dat je dat met vertrouwen doet. Als je ergens extra aandacht aan wil besteden kan dat ook. Kortom: hele fijne ervaring geweest en ook fijn dat alle examens in 1 x behaald zijn. Merci Hans!

Leuke en goeie lessen gehad!

Hele leuke en fijne rijlessen gehad! In 1x geslaagd! Zeker een aanrader.

Super bedankt ben heel goed geholpen

Goede klantenservice en goede instructeur (@win) dankjewel voor de goed lessen, ik heb mijn aanhanger bewijs BE al aangevraagd vandaag

Super goeie rijschool

Erg fijne rijlessen gehad!

Hele goede rijschool

Hele goede rijschool. Motorrijles van Hans van Ran gehad; hierdoor in 1x geslaagd voor zowel mn avb als avd :-). Hans heeft ontzettend veel ervaring, is streng maar rechtvaardig. Hij weet precies de juiste tips te geven, waardoor het rijden telkens beter ging.

“Learn for life not for school”

Na de Try the bike wist ik zeker dat ik bij Hans van Ran wilde lessen! Bedankt voor de fijne lessen en de goede feedback! Ik heb van elke les genoten. Ik waarder dat jou prioriteit #1 was mij veilig motor te leren rijden!!!

Super rijschool

Er word heel veel andacht aan je gegeven en goed naar je kunnen gekeken ben echt super blij en door de goede lessen in een keer gehaald

Goed vriendelijk en duidelijk

Ik reed bij bas in de auto en heb altijd goeie tips gehad en de aanwijzingen waren altijd duidelijk en rustig.

Geweldig en perfect voorbereid en zonder aanmerkingen.

Bas de Kuijer van rijschool Van Bemmel was ontzettend rustig en relaxt. Hij legde alles duidelijk en goed uit en als het nodig zou zijn legde hij het nog twintig keer uit. Ook maakt hij gebruik van handige ezelsbruggetjes en tips. Het was altijd gezellig in de auto en je had ook een veilig gevoel bij Bas in de auto. Kortom, perfect en geen aanmerkingen.

Leuke en leerzame rijschool

Les gehad voor de motor Zeer leuke en leerzame rijlessen gehad van rij instructeur Hans van Ran. Voor avb en adv in 1x geslaagd Kortom prima rijschool met goede instructeurs

Toprijschool met goede instructeurs

Vanaf mijn zestiende al aan het lessen gegaan bij Van Bemmel. Scooter, daarna auto en gisteren mijn motor rijbewijs gehaald. Erg leerzame lessen van Hans van Ran gehad. Persoonlijke aandacht en vooral plezier tijdens de motor rijlessen maakten de lessen prettig. Sjoerd, Hans en Hans; heel erg bedankt!!

Super goede rijschool

Een hele fijne rijschool, waardoor ik in 1x mijn motorrijbewijs heb kunnen halen. De lessen van Hans van Ran waren ook heel erg leerzaam en leuk om bij te wonen. Ik zou vanbemmel aan iedereen aanbevelen.

Top instructeur

Had een ochtend les gehad voor E achter B. Duidelijke uitleg en er werd me goed geleerd om extra goed te kijken, aan het einde van de middag afgereden en in één keer geslaagd!

Fantastisch!

Ik heb een hele goeie ervaring met de rijschool gehad. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar om te helpen. Ik heb een zeer prettige en aangename tijd beleeft met Hans van Ran. Hij is geduldig en legt alles goed en duidelijk uit. Op momenten dat het moet kan die serieus zijn, maar ook is hij heel gezellig om mee te praten. Gaat niet te snel en luistert altijd naar wat een leerling prettig vind. Kortom top tijd gehad!

Leuke rijopleiding met een succesvol resultaat!

Bij Rijschool van Bemmel heb ik plezier gehad tijdens de rijopleiding. Daarnaast ben ik door instructeur Bas veel zelfverzekerder achter het stuur gaan zitten en ben ik bij Rijschool van Bemmel in 1x geslaagd!

Hele fijne rijschool!

Na een mindere ervaring en veel spanning bij een andere rijschool, naar rijschool van Bemmel gegaan. Wat ben ik blij met de keuze die ik heb gemaakt. Bedankt Emre voor deze fijne lessen!

Goede rijlessen gehad van Hans van Ran

Ontzettend fijne en goede motorrijlessen gehad van Hans van Ran! Ik heb veel van Hans kunnen leren en mede hierdoor heb ik in 1 keer mijn motorrijbewijs gehaald. Hans heeft veel ervaring en hij kan dit goed overbrengen aan zijn leerlingen.

Goede instructeur en goed materiaal

Super goede rijschool en een hele goede Rijinstructeur. Mijn Rijinstructeur heeft veel ervaring en weet dit goed over te brengen op zijn leerlingen. Ook het materiaal van de rijschool is in hele goede staat en fijn om mee te werken.

Top rijschool

Goeie leuke les gehad van Hans. Heb veel geleerd in een paar uurtjes tijd zeker een aanrader

Gezellig,leuke ervaring

Gezellig, rustig en leerzaam lessen gehad met Edwin veel kunnen lachen met hem. Erg behulpzaam geef goede instructie en tips. helaas ga ik dat wel missen!

Erg blij met de rijschool!

Alles is snel geregeld en goede instructies van Edwin de Kuijer!

Veilig en leuk!

Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Ik heb les gehad van Hans. Hans leert je echt motorrijden. Hij leert je alle disciplines op een leuke manier. Hij zegt altijd 'Ik ben trots op je', wanneer je iets goed doet en dat vind ik mooi! Zowel AVB als AVD in 1 keer gehaald dankzij Hans!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein