goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, flexibel.\r\nHaal- en brengservice goed geregeld.\r\nDik tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst en perfecte service.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tweede Ford f150 bij hun gekocht. erg blij met hun klantvriendelijkheid. echt familiebedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top zaak en kundig personeel \r\nen lekker frietjes en koffie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De Dodge woensdag 17 januari beurt gegeven en er op gewacht.\r\nEr werd keurig gemeld dat de voorste remblokken aan vervanging toe waren en if ze vervangen mochten worden.\r\nKoffie machine en computer staan in wachtruimte geheel ter beschikking en een tafel vol bladen met spannende auto\'s.\r\nIk rij 70000 km per jaar met de Dodge dus goede garage op de achtergrond en betrouwbare auto is erg belangrijk voor onze bedrijfvoering dus kortom zeer te vreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf netjes geholpen ,niet opdringerig,\r\nkonden rustig op ons gemak even kijken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf LPG inlaten bouwen in mijn Raptor. rijdt top dat scheelt me een hoop geld ;-)
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne ervaring, super geholpen!
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Schade is super mooi gerepareerd zelfs de kras die er was is gepolijst en weg - ik had er niet om gevraagd. De afwikkeling hebben ze ook voor me geregeld. Super blij mee bedankt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren en mijn auto was gratis gewassen. al jaren klant en wil dat zeker blijven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vandaag auto opgehaald. Was onze tweede aanschaf en alles is weer top verlopen. super service en goede uitleg. geen gehaast. fijne mensen, kan je gerust kopen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij waren al een tijdje op zoek. Wij hebben de nieuwe Dodge bij hun aangeschaft. Alles wat er beloofd wordt doet dit bedrijf. De service en prijs kwaliteit verhouding is prima. Wat ook handig is, is de haal en breng service omdat wij aan de andere kant van het land wonen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwaliteit Uitermate Treurig! Een 2e-hands auto gekocht en binnen de garantietermijn aangegeven dat er rare geluiden klonken uit de versnellingsbak. Nu net buiten de garantie periode gaat de versnellingsbak aan barrels en is er geen enkele coulance. Ik moest eerst 3 weken wachten op diagnose en dan krijg ik een belachelijke offerte. De bedrijfs-slogan, Klant is koning geldt kennelijk alleen maar op het moment dat je iets wil kopen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heb onlangs een auto bij van Leersum gekocht. en ben hier zeer tevreden over.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel en vakkundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service, wanneer ze geen tijd hebben maken ze tijd. dik tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super blij met onze nieuwe bedrijfsauto en geweldig geholpen. Van harte aanbevolen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed ontvangen duidelijk voorgelicht en de tijd werd er voor genomen. leuk dat ze bij een nieuwe wagen als extraatje een zware luchthoorn inbouwen als claxon.\r\nmooi bedrijf wat past binnen de kaders van de naam die het draagt.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Redelijk tot goed. Even wat onduidelijkheid over het ophalen van de auto. Minpunt was , hij zou helemaal klaar zijn en bij aankomst konden we de auto wel meenemen maar de extra optie bij de uitlaat zou later gemonteerd worden want die was niet op voorraad !!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Warmoezenierstraat 23