Heel goed.
Zeer goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe Audi
Dat is mijn 2e transport van Uden hout en ik ben heel blij
Mensen die er werken zijn aardig en behulpzaam en de werkzaamheden worden altijd keurig uitgevoerd!
Alles volgens afspraak leenauto stond klaar maar was een schakel auto is oper ongeluk verkeerd gegaan en omdat ik een beperking heb en zelf een automaat rijdt kreeg ik een ekectrische auto mee. Super geregeld. Kreeg een berichtje dat mijn auto weer klaar was. Dus alles prima gegaan
Ik ben door Maikel en Didier goed geïnformeerd en prima geholpen. Zij hebben goed hun best gedaan om de auto te verkopen en om mij te ontzorgen. Heel tevreden.
Auto gebracht nav olie melding. Na de service is er nog steeds dezelfde olie melding. Tevens problemen gemeld met navigatie (auto denkt ergens anders te zijn). Volgens medewerkers was na de service, het probleem verholpen. Een dag later hetzelfde probleem met de navigatie. Kortom, naar mijn gevoel zijn de twee problemen (olie en navigatie), niet opgelost.
Beste Gerard, Wat vervelend om te lezen dat de problemen met de auto nog niet verholpen zijn. Graag zijn we je alsnog van dienst. Zou je jouw gegevens (+kenteken) willen sturen naar [email protected]? Dan nemen wij graag contact met je op!
Kon meteen terecht, ben direct geholpen, leenauto meegekregen, en de volgende dag was de auto al klaar. Vriendelijk, duidelijke uitleg, en prijs is vooraf al duidelijk, je weet direct waar je aan toe bent, geen verassing achteraf.
Snelle overdracht smorgens met inleveren van mijn auto voor APK en onderhoudsbeurt en het meenemen leenauto. Goed op de hoogte gehouden gedurende decdag van evt. extra kosten en mogelijkheid om dit wel/niet uit te laten voeren. Communicatie met monteurs via een mail met link naar gebuiksvriendelijke webpagina. En einde van de dag mijn auto op kunnen halen. Nogmaals duidelijke uitleg gehad over uitgevoerde werkzaamheden op mijn factuur. Mijn auto stond gewassen weer klaar en rijdt weer heerlijk.
Word tijdens het onderhoud goed op de hoogte gehouden. En aan het einde van de dag staat de auto weer klaar. En de gratis leenfiets is altijd fijn!!
Prima geregeld
Erg klantvriendelijke ontvangst en afwikkeling van mijn wensen.
Beurt gewijzigd in jaarbeurt, daardoor heb ik minder kosten gehad. Tevens is de auto NIET gewassen (Protech) op verzoek.
Goede autodealer waar ze tijd maken voor de klant. Uitleg van de auto was top.
Alleen het langer wachten op de auto was een klein minpuntje. Verder was alles prima geregeld en was het personeel erg klantvriendelijk.
Gisteren zou er een huur auto klaar staan, naar helaas niet. Had hem voor vandaag nodig. De man baalde als een stekker. Maar probeerde alles. Ik ging naar huis en zat in de auto telefoon ik heb voor morgen een auto klaar staan. Wat een goede en zeer nette service. Was hier zeer blij mee. Dus service gaat verder dan alleen maar nee. Dank ik beveel u deze dan ook van harte aan.
We konden snel terecht, werden vriendelijk behandeld en er werd duidelijk gecommuniceerd over de reparatie en de kosten
Altijd vriendelijk en reageren snel op vragen. Ook de service dialoog pagina werkt super! Ik had nog een vraag en deze gesteld in de dialoog pagina. Binnen enkele minuten een positieve reactie! Kortom; zeer tevreden!
deskundig personeel, je wordt vriendelijk te woord gestaan, men denkt met je mee, zoekt naar een oplossing. Klacht (rammel op klinkerweg bij stijl voorruit) sinds aankoop auto in 2020 nu heel snel verholpen. Hulde!
Goed advies Bij aankoop en service bij afleveren
Van aanmelding tot weer ophalen van de auto, het gaat makkelijk, snel en netjes. De auto wordt zelfs nog even gewassen voordat je hem ophaalt! Echt een heel fijne ervaring. Alles goed uitgelegd en doorgesproken.
Zoals ik gewend ben bij Van den Udenhout was het ook deze keer prima met een apart advies voor de onderhoudsbeurt.
hele proces verliep soepel inclusief het regelen van vervangend vervoer. Kortom zeer tevreden.
Op zoek naar een nieuwe bij mij passende auto. Verkoper heeft mij goed geïnformeerd, opties en mogelijkheden met mij doorgenomen. Dit is op een professionele en vriendelijke manier gebeurd. Ook zijn leverafspraken goed nagekomen en zijn alle functies en snufjes goed uitgelegd bij het ophalen van de nieuwe auto
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).