Altijd goed en snel geholpen.
Fijne ontvangst, prima service, prima nazorg
Alles gaat gemakkelijk en goed. Afspraak maken, auto inleveren bij de garage waarna netjes de werkzaamheden en evt. klachten worden doorgenomen. De werkzaamheden worden netjes per sms bekend gesteld waarna per internet inzicht wordt gegeven naar de status en de evt. (meer)kosten. Ook als de auto klaar is een sms. Gewoon goede service
Ik heb hier een auto besteld en vanaf het begin al erg fijn contact gehad met Ard. Hij was erg klantvriendelijk en ik kon met hem een goed gesprek voeren mbt de auto en afspraken die gemaakt moesten worden voor bijvoorbeeld de auto op te halen. Ook werd ik ontvangen met een lekkere Bossche Bol en een kop koffie. Hierna gaf hij een duidelijke uitleg over hoe de auto werkte en na enkele dagen werd er nog contact met me opgenomen over hoe de auto beviel. Top service!
Prima, ik heb reeds een evaluatie ingevuld
Kort en bondig, prima te woord gestaan en goede service.
Personeel van de Audi service denken mee en behandelen je als een VIP. Met geduld en duidelijkheid staan ze jou te woord. Heel Top. Erg vriendelijk en open voor alle vragen en proberen dit op te lossen. Door dat je goed wordt behandelt kom je terug en de service is elke keer fantastisch. Het bedrag van de kosten worden gelijk berekent en kun je dus beslissen. Mocht er iets niet goed zijn met de reparatie of er moet nog wat extra gedaan worden, dan bellen ze eerst op en vragen om toestemming. Heel netjes.
Ik werd op een bijzondere manier uiterst vriendelijk benaderd door een van de (nieuwe) service mannen, jong maar toch deskundig als het om mens benadering gaat. Hij legde alles goed uit, gaf aan wat de prijs was, waarom de prijs zo hoog was (dat zag hij aan mijn gezicht) en zorgde voor een vervangende auto die bij me past (ik ben bijna 2 meter lang dus liever geen polo). Werd netjes teruggebeld en bleek mijn auto ook nog door de wasstraat gehaald te zijn. Klasse werk!
Ik kon via het elektronisch dossier aangeven wat er additioneel moest worden gecheckt, hier werd zeer snel op gereageerd. Daarnaast gaf ik aan om de auto op een bepaald tijdstip op te halen; de auto was klaar op gevraagd tijdstip. Tevens was het gebruik van de leenfiets goed verzorgd.
Tevreden, heb al een enquete ingevuld hierover geloof ik.
dennis is zeer service gericht en deskundig
Vriendelijke medewerkers, goede uitleg over de uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden en tijdige afhandeling van de servicebeurt.
Inleren van trekhaak. Gekeken waar die dag nog ruimte was om dit te doen. Is met suc6 gedaan.
Top bedrijf goed geholpen professioneel
Ik ben netjes te woord gestaan op een manier die bij mij past en alles is duidelijk uitgelegd en er wordt goed mee gedacht.
Wij hebben op 07-10-2022 een nieuwe Skoda Enyaq aangeschaft bij Skoda van Udenhout in Veldhoven. De gesprekken en aflevering ging ondanks dat het coronatijd was zeer goed en prettig. Ook ervaren wij de persoonlijke benadering door Kevin en Paul als zeer prettig Wat misschien net zo belangrijk is .... de auto bevalt super. Dank voor de goede zorgen . Zowel het bedrijf als de auto is echt een aanrader mvg J van den Berg
Dhr Armon van den Berg is super klantvriendelijk en heel geduldig en behulpzaam. Blij met onze auto.
Ben door het hele proces prima op de hoogte gehouden.
Auto is 30 weken later geleverd en toen ik aan de verkoper vroeg om een TOM TOM beugel te monteren werd er gelijk over de kosten gepraat. Over het verschil tussen 22% bijtelling of voor de elektrische auto van 12% daar moest ik niet over zeuren. Moest wel al die maanden de 22% bijtelling betalen. Heb daarna voor een andere auto gekozen
Beste Patrick, Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent geweest over onze communicatie. Ik zal uw klacht doorzetten naar de betreffende afdeling. Indien gewenst nemen wij contact u op. Hopelijk komen we gezamenlijk tot een oplossing.
Vanaf de eerste kennismaking met Michiel ter Woorst wist ik dat dit een geweldige zaak is met verstand van auto’s en wat klanten graag willen. 4 Januari mijn nieuwe bedrijfswagen opgehaald en wat een geweldig gevoel heb ik als ik elke keer weer mag rijden. In de toekomst zal ik hier zeker terugkomen mocht ik een andere auto willen.
Er wordt meegedacht. De verkoper die het bedrijf vertegenwoordigt is hulpvaardig en attent. Ook in de "nazorg".
De lange levertijd ,6 maanden, werd professioneel opgevangen.
Bijzonder prettig contact, zowel persoonlijk als professioneel.
Prettige ontvangst alles volgens afspraak.
Ik heb de Skoda Kodiaq gekocht bij Martijn Vos hij heeft mij in het totale traject top begeleid. Alles duidelijk uitgelegd en mij continu op de hoogte gehouden over de levertijd, etc. Ook als ik nog een opvolgende vraag had, dan werd deze netjes en duidelijk beantwoord.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).