Leerzaam en duidelijk les gekregen van chantal voor de BE

Prima uitgelegd en een fijne dag gehad.

Onervaren asociaal

Slechtste instructeur ooit gekregen Irakees die gebrekkig Nederlands spreekt met weinig ervaring want hij geeft sinds kort pas rijles. Totaal geen respect en besef ondanks dat je je rooster laat zien.

Leuke leerzame cursus

Leerzame en leuke Theorie cursus met veel interactie.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Uitstekende instructeurs en goede lessen

Zeer goede ervaring gehad tijdens het lessen bij Brookhuis. Thijs en Paul zijn beide zeer goede instructeurs die met een gezonde dosis humor zeer goede en duidelijke lessen geven! Zeker een aanrader

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Fijn dat je in zo'n korte tijd je rijbewijs kunt halen. Had graag iets meer instructies en motivatie vanuit de instructrice gehad maar raad het zeker iedereen aan!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Nuchtere en heldere lessen, zowel theorie als praktijk.

Mijn persoonlijke ervaring met Brookhuis is erg positief. Zowel de praktijklessen als de theorie worden gegeven door vakmensen. Nuchter, rustig en respectvol! Dank jullie wel.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Fijne en duidelijke instructrice. Goeie en duidelijke communicatie.

Goede rijschool

Ze nemen tijd voor je . En blijven rustig

goede rijschool vakkundig

Heb net mijn Aanhanger rijbewijs gehaald, de instructrice heeft mij goed en vakkundig les gegeven . en mij goed voorbereid over wat gaat komen. zeker aan te bevelen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Een fijne, nuchtere ervaring!

De lessen waren heel fijn, de mensen zijn allemaal lekker nuchter en je werkt op een fijne, rustige manier naar je doel toe. Is er een probleem? Even contact opnemen met je instructeur of bellen naar de rijschool en het wordt meteen opgelost.

Erg goede begeleiding

Top begeleiding gehad van de instructeur gedurende het hele process om in de corona periode mijn rijbewijs te halen. Naast goede instructies, ook een erg leuke tijd gehad.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goed uitgelegd waardoor het examen makkelijker werd

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Helemaal super, heel leerzaam en een fijne rijschool!

Ik heb goede rijles gekregen voor mijn studie motor rijbewijs bij Brookhuis. Thijs en Paul deden het heel leuk, ik heb op een goede en veilige manier leren motor rijden. De sfeer was goed, altijd gezellig! Het materiaal was goed in orde. Ook organisatorisch was alles goed in orde. De planning verliep goed, toen ik een extra les nodig had was dat zo geregeld, en ook qua duidelijkheid over lestijden, kosten etc was prima.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Zeer professionele en gpede begeleiding

Ik ben zeer tevreden met zowel de intake, les als het examen. Ron Ter Braak is een geweldige instructeur. Alle complimenten voor hem, zijn duidelijke uitleg en zijn geduld.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Vervelend dat 2 lessen als 1 les wordt beschreven en gezegd wordt dat je 30 lessen minimaal nodig hebt en dit 30 uur blijkt te zijn, voor de rest alles top!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Beste rijschool en instructeur Kenneth!!!

Zeer goeie rijschool de beste van de beste. En ik wil Kenneth ook bedanken voor het goeie uitleg.

Fatih is een topper

Zo blij dat er voor mij voor fatih basaran is gekozen. Ik heb faal angst en heb mij ontzettend op mn gemak gevoeld! Betalen bij brookhuis ging prima evenals afspraken maken.

Supergoed

Ik vond het spannend maar de instructeur stelde mij op mijn gemak.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Was fantastisch!!! Goede instructies

Medere instructeurs gehad, waren allemaal super! Goed instructies en ze maken je examen ready.

Fantastisch

Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald met 25 uur les. Waren erg gezellige en leerzame lessen. Zeker een aanrader!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Fijne rijschool

Door de Corona maatregelen geldt er een andere manier van lesgeven dan normaal. Ondanks de maatregelen, wordt het goed ingevuld door de instructeur. Een kleine 2 uur gelest, daarna examen en ruim voldoende geslaagd.. ik zeg TOP

erg leerzaam

ik vond het een erg leerzame ‘ cursus’ omdat je hier toch meer leert dan dat online leert. ook was het fijn dat we met een klein groepje waren.

Goede les, veel geleerd!

In 1 dag het BE gehaald. Ik heb goede les gekregen van Chantal. Dank!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Ze nemen echt de tijd voor je

Ze leggen je alles goed en mooie uit of ze doen het zelfs voor

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal