Top begeleiding

Prettige en professionele begeleiding

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Hele goede rijschool met hele lieve mensen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Zeer vriendelijk, duidelijk en snel

Zeer duidelijk uitgelegd door Marisa. Goed lessysteem en veel hulp afgestemd op jezelf.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Brookhuis is een uitstekende rijschool!

Marcel te Riet is een hele goede rij instructeur. Hij heeft veel kennis van zaken, straalt rust uit, kan uitstekend les geven en weet de leerlingen gerust te stellen en vertrouwen in hun kunnen mee te geven. Cas heeft erg veel last van faalangst maar is dankzij Marcel wel in 1 keer geslaagd voor zijn rijbewijs! Complimenten voor Marcel en nogmaals heel hartelijk bedankt.

Prima ervaring

Ik ben tevreden over geboden les en is het goed verlopen.

Fantastisch leuk

Motorrijles van Thijs en Paul gehad leuke gasten en zeer vakbekwaam. Theorie was niet bij jullie ivm corona toestanden.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede ervaring, veel mogen leren

Ik heb erg veel geleerd, fouten werd ik op gewezen zodat ik er echt van kon leren en ik heb toch weer meer kunnen leren bij jullie. Bedankt.

Mooi

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Mijn ervaring was super goed

Chantal heeft een duidelijk manier van lesgeven. Past waar nodig de les aan aan de behoefte van student. Vol lof of deze aanpak !

Duidelijk, netjes en snel

Fijne instructrice (Marisa) die de tijd voor je neemt en de lessen op jouw niveau afstelt. Top!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Chantal is een goede instructrice!

De lessen die we gevolgd hebben heeft ons een zeer goede basis gegeven voor het gehaalde rijbewijs! Thanks voor het geduld met ons :-)

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Het was een hele leuke dag!

Goede uitleg gehad en lekker in het rond gereden. En het belangrijkste…in een keer geslaagd!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Fijne rijschool

Betrokken

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Zeer positieve ervaring betreffende de opleiding tot Taxichauffeur.

De opleiding was perfect gepland, zowel theoretisch als praktische uitvoering. Er was ruime gelegenheid om je eigen aandeel in te brengen. Na een vreemde actie van de examinator (weigeren af te nemen i.v.m. mogelijke corona, wat overigens niet waar was) heeft Brookhuis snel een volgende datum gevonden waardoor ik toch nog snel het vereiste examen kon afleggen. Prettige ervaring om te werken met Verkeersschool Brookhuis.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede rijschool van top kwaliteit

Voor ik bij Brookhuis begon had ik al rijles gehad bij een andere rijschoolhouder die mij absoluut niet was bevallen doordat de instructeur me geen positieve of constructieve feedback gaf, waardoor ik me absoluut niet zeker voelde in de auto. Met dit verhaal ben ik begonnen bij Brookhuis en hebben me geholpen door een rijinstructrice te selecteren die hier wel goed mee om kan gaan. Wat ook zo was. en daardoor heb ik eigenlijk altijd met plezier in de auto gezeten. Verder hebben ze een goede communicatie. Ik heb altijd direct contact gehad met mijn instructrice via whatsapp waardoor het maken van afspraken snel en makkelijk gaat. Daarnaast hebben ze me ook altijd goed op de hoogte gehouden omtrent de covid- maatregelen via de mail. Dus het is echt een aanrader.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Zeer duidelijk en efficient les gehad van Chantal!

Ervaren als zeer efficient en positief. Chantal is streng, maar correct. Is ook nodig om snel je extra categorie te willen behalen. Duidelijke uitleg en fijn om mee te werken.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Fijne rij instructeur gehad die in korte tijd de kneepjes van het aanhanger rijden overbracht.

In één keer geslaagd

Goede curcus met duidelijke instructeur en handig online oefenmateriaal, met oa examens.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Heel goed

Goede instructeur goed geholpen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Hele fijne lestijd gehad !

Ik kijk met veel plezier terug op mijn les periode bij jullie. Mijn rij instructeur Steven Koolmoes heeft mij de kneepjes zeer goed geleerd, waar ik erg blij mee ben. De lessen waren heel duidelijk en relaxt. Kortom een erg prettige samenwerking. Waar ik hem nogmaals voor bedank. Ik kijk terug op een prettige tijd !

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Het is intensief, maar een super begeleiding.

Het was al een tijd geleden na mijn B-rijbewijs en dan sluipen er eigen dingen in. Met het BE-rijbewijs moet je toch weer de dingen aanleren zoals het hoort,maar dat werd er door Chantal zeer vakkundig ingedrilt. Ook een paar handige praktijk tips,komen later goed van pas. Had dan ook een positief examen rit,dat ik was geslaagd. Wil jullie hartelijk bedanken en in het bijzonder Chantal. Gr. René Vervelde

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Ontzettend aardig en bekwaam personeel met goed rijdend materieel

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Hele leuke en leerzame dag!

Top dag, alleen jammer dat er geen koffie was ‘s morgens. (Haha)

Heel goed!

Super!

Hele fijne rijschool

Goede rijschool waar alles goed en duidelijk geregeld is!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal