Top rij- instructeur.

Top rijschool en een zeer goede en vriendelijke rij-instructeur

Top verkeersschool

Prima geregeld in 1 dag theorie en afrijden voor autorijden met aanhanger. Prima instructrice!

Geweldig!!

Heel duidelijk, elke les verschillend, je doet veel en je leert super snel!!

Aardige en vriendeljjke instructeur

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede instructeur die goed les geeft

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Zeer prettig contact en flexibel in aanbieden van les programma.

Ben op aangeven van een vriend bij een andere rijschool begonnen, met een aantrekkelijk instap pakket voor motor rijlessen. Naar mijn mening kreeg ik onvoldoende aanwijzingen en liepen de lessen maar door, het aanvragen van examens werd uitgesteld. Overgestapt naar Brookhuis met een zeer prettig contact met Robert, die flexibel is in het aanbieden van lesprogramma's. Thijs de instructeur geeft zorgvuldige en precise aanwijzingen, zowel op de motor als in de lesruimte met afbeeldingen. Bovendien is hij zeer prettig in de omgang. Brookhuis is proactief en vraagt examens aan voor het moment dat je er gereed voor bent. Ik ben zeer tevreden over het contact met Brookhuis en hun rijlessen. Bedankt Robert en Thijs !

Echt toppie!!!!

Goede rijlessen, met plezier naar de rijles! Alles goed geleerd.

Duidelijk

Zeer goeie rijopleiding

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Rijles zeer leerzaam en zeer positief ervaren!

Chantal legt alles super rustig en duidelijk uit. Ze legt uit waarom bepaalde zaken op een bepaalde wijze gedaan dienen te worden. Daardoor snap je waar je mee bezig bent en dat geeft je de nodige inzichten waar je mee verder kunt! Chantal bedankt!

Fantastisch!

Heel fijne rijschool. Gewoon lekker normaal en prijs/kwaliteit is ook echt heel goed. Vond rijden best eng, maar ik had een hele fijne rijinstructeur die mij goed heeft voorbereid op het examen. Vandaag in één keer geslaagd. Echt een aanrader!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Top geregeld en Chantal is een fantastische instructrice

Hele fijne ervaring met deze rijschool. Alles wordt keurig per mail aan je bevestigd. Instructrice is de beste die je hebben kan voor deze toch wel intensieve opleiding (indien je nog nooit met een aanhanger hebt gereden).

Oke

Was lekker zo achter elkaar les en dan examen

Top rijinstructeur

Met Dennis was het altijd prettig in de auto. Je voelde geen angst om fouten te maken wat natuurlijk heel belangrijk is. Verder was hij altijd duidelijk en vooral heel geduldig.

Gewoon goed geholpen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Simpelweg geweldig en groot dank aan de instructeur

Echt een fijne ervaring gehad!

Leuk erg leerzaam

Ik vond het erg leuk en interessant. Ik had een fijne instructeur waarmee ik goed kon. De instructeur nam altijd tijd voor mij en heeft het uiterste uit me weten te halen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Met alle professionaliteit, passie en geduld wordt motorrijden je aangeleerd.

Dankzij de perfecte combinatie van beide instructeurs krijg je alle mogelijke tips mee om je op het juiste niveau te krijgen. Met een scherpe blik, goede dosis humor, veel geduld en leuke "docenten en studenten" worden lessen een echt plezier. Tevens wordt er goed aandacht gegeven aan veiligheid. Al met al, echt een aanrader. Enige minpuntje: het is zo leuk, je wil niet meer stoppen met lessen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Goede en fijne rijschool.

Alles wordt goed geregeld en gepland. Overzichtelijk en een goede rijinstructeur

In 1x geslaagd!!!

Goede lessen en leuke rijinstructeur. Duidelijke planning en klantvriendelijk

Leuke instructeur, duidelijke communicatie

Online theorieles was 2 avonden. Maar het cbr was door Corona gesloten. Doordat je niet gelijk examen kon doen moest je nog veel bij blijven oefenen tot het cbr weer open ging. Praktijkexamen was top geregeld.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Heldere duidelijke uitleg.

Het was een heldere uitleg en prima begeleiding.

Een super ervaring!

Wat een leuke en leerzame rijlessen heb ik gehad van Kenneth. Ook de administratieve afhandeling etc. verliep erg prettig. Zal jullie zeker aanbevelen.

Goede uitleg

Alles werd goed uitgelegd en ik werd waar nodig goed begeleid

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Altijd fijn les gehad en ik ben goed voorbereid op het examen.

Ik vond het elke keer leuk om rijles te volgen en ik voelde me ook op mijn gemak in de auto bij Remco. Zeker aan te raden!

Persoonlijk duidelijk goede prijs

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal