goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot en correct, goed bereikbaar, niet wachten. Een prima ervaring en een uitstekende huurauto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, correcte service! Auto keurig afgeleverd. Kom er vast weer!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als ik enigszins iets moet vervoeren of koelen bel ik al jaren Kuperus autoverhuur. \r\nStabiel, zeer klantvriendelijk en altijd de juiste en kwalitatieve topspullen en auto’s mee. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jarenlang huur ik auto\'s bij Kuperus en elke keer valt mij de vriendelijke en snelle service op.\r\nAltijd mooie wagens, kortom: een fijn bedrijf waar ik op kan rekenen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een lang weekeinde met de familie op pad geweest in Duitsland. We hebben gebruik gemaakt van de VIP-Minitouringcar.\r\nDe bus stond netjes op tijd en schoon voor ons klaar. Voor vertrek een duidelijke instructie over de bediening en de brandstof precies wat ik verwacht.\r\nIedereen had voldoende ruimte en ook de bagage konden we goed kwijt.\r\nVerder rijdt de bus met automaat prima, zowel op de snelweg als in de heuvels. Kortom zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij, de fam.Rigter huren regelmatig de volkswagen Caddy voor rolstoelvervoer. De auto is voorzien van alle beugels en riemen en een goede oprijplaat. Een prima auto voor de juiste prijs. En een prima service en attent team.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect alles geregeld en hartelijk personeel

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De gehuurde bus had een aantal onaangekondigde defecten, dat was jammer. Voor de rest prima. Aanrader om alles heel goed te documenteren/fotograferen. Ze hebben geen moeite met geld in rekening brengen voor ogenschijnlijk kleine zaken. Voor de rest een goede ervaring. Maar even opletten dus.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn voor ruim 5 weken op vakantie in Zuid Frankrijk met onze 4 kinderen. Dus we hebben veel mee. Wij zijn uitstekend geadviseerd door Kuperus Autoverhuur en hebben een aanhangwagen gehuurd waar al onze vakantie spullen inclusief tent makkelijk in passen. De aanhangwagen ziet er top uit en ligt goed op de weg. Wij zijn er super blij mee!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had voor een zaterdag een bakwagen nodig maar ondanks een reservering annuleerde Bo-rent op vrijdag middag mijn reservering. Gelukkig kon ik bij Kuperus direct terecht en mocht ik de wagen aan het eind van de middag op vrijdag al meenemen, top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al eerder een verhuisbus gehuurd en nu zelfs 2. We kregen hele mooie schone bussen mee. \'s Avonds terugbrengen of \'s morgens de volgende dag werd totaal niet moeilijk over gedaan. Dus topbedrijf, en bij de volgende bus die ik nodig heb, hoef ik niet te zoeken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf, waar ,men nog kan benaderen om informatie, en niet alles aanvragen per mail. Verder ter plekke zeer behulpzaam personeel, die nog behulpzaam zijn met diverse adviezen en materialen, ten behoeve van een verhuizing.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service. Nette schone vervangende auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit was de beste autohuur beleving van mijn leven. Super goed georganiseerd bedrijf met vriendelijke professionals die gratis dekens mee gaven om beschadigingen van de meubels in de verhuisbus te voorkomen. Goede kortingsactie. Leuke puzzel voor thuis voor onze kleine man en gratis drankje. Goede strakke financiele afwikkeling. En die jasjes jongens, die zijn gaaf, ik wil ook zo een Kuperus jasje. Maat XL aub.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Kuperus Autoverhuur is zonder meer uitstekend. Recentelijk weer eens een bus gehuurd en zo nu en dan ook een van hun geweldige personenauto\'s. Het wagenpark is van een uitmuntende kwaliteit, de service is perfect, alsmede overigens al het gebodene en de adm./fin. afhandeling is immer uiterst correct. Een ieder is er altijd gepassioneerd bezig, daarbij bijzonder vriendelijk, persoonlijk en \'to the point\'. Kortom.....het is voor mij altijd een feest om hier een auto te huren. Een bedrijf \'met een ziel\' en die hebben de toekomst!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sander was enorm geduldig bij het uitzoeken van de meest geschikte bus voor ons om mee naar Zweden te rijden. We hadden all-wheather-banden nodig en een binnenruimte om grote spullen te vervoeren. De afhandeling bij de balie zowel bij het ophalen als het terugbrengen verliep heel soepel.\r\nDe bus was erg gemakkelijk te besturen, het voelde alsof je in een personenauto reed. Tevens zit er lekker veel opbergruimte in de cabine (wat prettig is als je een lange rit wil maken).\r\n\r\nTip: voor mensen die niet zoveel ervaring hebben met het achteruitrijden op spiegels, zou het enorm helpen als er sensoren in de bus zouden zitten die aangeven hoeveel ruimte je nog hebt. Of een achteruitrijcamera.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf NOG NOOIT EERDER MEEGEMAAKT!\r\nafgelopen week een nieuwe 12 m3 bus met lift meegekregen voor Frankrijk rit: soepele afspraken vooraf, redelijke voorwaarden en prijsafspraken. afgelopen zondagmiddag bus net voor sluitingstijd ingeleverd. Toen bleek ik verkeerde autosleutels meegenomen te hebben!\r\nHr. Dimitri was spontaan zo vriendelijk om me naar Bussum te brengen en me weer terug te rijden naar Hilversum om alsnog mijn auto mee te kunnen nemen. TOP!! mooi staaltje van klantvriendelijkheid!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik huur regelmatig bij Kuperus: uitstekende service, nette/schone en nieuwe auto\'s & prima prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect georganiseerd bedrijf. Biedt veel extra\'s. Zeer correcte service, denkt mee met de klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurige nieuwe schine bus

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een rolstoelbus gehuurd in de vestiging Hilversum. Dit was de 2e keer met de zelfde bus en tot volle tevredenheid!! Prijs kwaliteit verhouding is echt optimaal. Ik zou deze bus de volgende keer zeker weer huren bij Kuperus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede service van Sander in Hilversum gehad. \r\nNeemt de tijd, legt alles goed uit, gaat voor de beste service en zeer welbespraakt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Sander en Vladimir, jullie weten beide dat Kuperus zijn afspraken NIET nakomt, bus was retour binnen de AFGESPROKEN 4 uur, om precies te zijn van 15:18 en iets na 18:00 uur retour, dat bevestig je zelf Sander en ik heb WEL met Vladimir een dagdeel afgesproken. Denk er beide nog maar eens goed over na !! Succes met de 30 euro extra, Kuperus zal het nodig hebben. Groet Hans, ook namens mijn compagnon Huub.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf Kuperus. \r\nNette auto kreeg ik mee, scherpe tarieven, vriendelijke en nette ontvangst en uitleg.

Liebergerweg 18 26

1221 JS Hilversum