Geachte heer Booy, hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en prettig om te lezen dat u ons bedrijf aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team Kuperus
Geachte heer/mevrouw Wel, wat fijn om te lezen dat u blij was met de service en aflevering en wij zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Kuperus
Geachte mevrouw Niekerk, wat een mooie positieve afsluiter van het jaar 2018! Hartelijk dank hiervoor en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Kuperus
Geachte heer Daams, bedankt voor de deze mooie woorden! Deze zijn voor ons heel waardevol, van u als trouwe klant. Met vriendelijke groet, Team Kuperus
Geachte heer Oost, heel erg bedankt voor uw mooie en uitgebreide review en wij waren u graag tot dienst! :-) Met vriendelijke groet, Team Kuperus
Geachte familie Rigter, hartelijk dank voor jullie beoordeling en wat ontzettend fijn om te lezen, dat jullie in alle opzichten zo tevreden zijn. Wij zien ook weer uit naar jullie volgende bezoek! Met vriendelijke groet, Team Kuperus
Geachte heer Spaans, bedankt voor uw beoordeling en aanbeveling. Met vriendelijke groet, Team Kuperus
Geachte heer Poels, ontzettend bedankt voor uw uitmuntende beoordeling. Wij voelen ons vereerd! Met vriendelijke groet, Team Kuperus
Geachte heer van Til, wij hopen dat u genoten heeft, of nog steeds geniet, van een mooie vakantie. Bedankt voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team Kuperus
Geachte heer Hilbers, bedankt voor uw mooie review en wat fijn dat we u hiermee konden helpen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Geachte mevrouw van Duijsen, een beter begin van het jaar kunnen we ons niet wensen, hartelijk dank voor deze prachtige review! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Geachte heer Hesterman, wat fijn om te lezen dat u onze manier van werken zo waardeert. Wij streven er namelijk altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen op diverse vlakken en danken u dan ook voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Geachte heer Dunnewind, bedankt voor uw krachtige reactie. Wij voelen ons vereerd! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Ha die Marc, wat leuk dat we vanuit privé contact, jullie nu ook hebben mogen verwelkomen in ons bedrijf en dat je dan gelijk de eerste keer zo’n positieve ervaring beleeft, dat is nog eens fijn om te horen! Bedankt dus voor je mooie complimenten. Helaas zijn de jasjes zeer exclusief, maar wanneer je weer bij ons langskomt weet ik zeker dat mijn collega’s wel een leuk & winters cadeau voor je in petto hebben… hihihi
Geachte heer Bosselaar, hartelijk dank voor uw lovende woorden, hier gaan wij als team nou van stralen! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Beste Hilde, ontzettend bedankt voor je prachtige beoordeling en handige tips. Wij zullen deze meenemen in onze volgende investeringsronde. Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Beste Bram, bedankt voor uw reactie, wat een plezierige manier om de nieuwe week te starten! Hier gaan wij van nou van stralen en de zon doet vrolijk met ons mee :-) Ook bedankt voor uw nuttige tip, wij gaan dit zeker meenemen en zeggen voor nu, tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Goedemiddag Jørn, dat is nog eens een uitstekend nette beoordeling, waarvoor dank! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Dag Bart, wow, dat zijn nog eens mooie cijfers en woorden! Ontzettend leuk dat je dit met ons deelt! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Beste Tobias, wat een mooie krachtige reactie! Deze laat onze gezichten stralen, ook zonder zon, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Beste Paul, bedankt dat je jouw bevindingen met ons deelt en wat leuk om te lezen dat je zo'n optimale ervaring gehad hebt bij ons. We zien je graag weer terug in onze vestiging! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Beste Sharynne, Wow wat een lovende woorden en fijn om te lezen dat onze werkwijze en service gewaardeerd worden. Bedankt voor dit mooie begin van de week! Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Beste Hans en Huub, bedankt voor jullie reactie en het spijt ons om te moeten lezen, dat er klaarblijkelijk miscommunicatie is opgetreden bij het maken van de afspraken . Met vriendelijke groet, Team Kuperus.
Beste Patrick, hartelijk dank voor deze lovende beoordeling. Dat is nog eens een leuke binnenkomer zo vlak voor de Pinksterdagen! Met vriendelijke groet, Team Kuperus