Geachte heer, Het betreurd ons dat u niet tevreden bent over het bezoek aan onze garage. Ik begrijp dat er onduidelijk gecommuniceerd is over wat er wel en niet verplicht is voor de apk keuring. Er is door ons een prijs indicatie gemaakt voor het vervangen van 2 banden, remblokken, bij vullen motorolie en het eventueel vervangen van de remschijven. Ik kan u nu niet zo vertellen waarom u deze reparatie voor 200,- euro minder ergens anders kan laten uitvoeren. Misschien is het zo dat de remschijven niet mee vervangen zijn, deze zijn door ons wel mee genomen in het kostenplaatje. Ik kan nu alleen mij excuses maken voor het ongenoegen en onze medewerken er op attenderen dat er nog beter gecommuniceerd moet worden wat wel of niet een APK of advies punt is.