goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Ik had een auto bij hen gekocht en binnen een maand bleek remklauw aan te lopen, veer achter kapot te zijn en de deur sluiting functioneerde niet helemaal top. 1 telefoontje en alles werd kosteloos gerepareerd. Ook na een maand toen garantie verlopen was en de airco kapot was werd er een groot gedeelte van de reparatie vergoed. Daarnaast was afgesproken om een navigatiesysteem in te bouwen, maar er werd een duurdere ingebouwd dan we overlegd hadden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen om mee te werken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een auto gekocht bij Deko B.V. We werden erg gastvrij ontvangen en er was een goede klik op wederzijds vertrouwen. We zijn meer dan professioneel geholpen en raden dit bedrijf iedereen aan.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, (klant)vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en meedenkend bedrijf. Heb de auto die ik uiteindelijk heb gekocht een middag mee kunnen nemen naar mijn huidige garage om de auto te onderzoeken. Dit vonden ze bij DEKO helemaal prima. Ik ben netjes te woord gestaan en alle vragen die had deden ze hun best daar een goed antwoord op te geven. Al met al een goed gevoel over de auto zelf en waar ik hem van heb gekocht. Bij de gebroeders de Koning voelde het vertrouwd en de koffie smaakt er uitstekend. Heb de auto nog maar, dus ik moet niet te voorbarig zijn...maar tot nu toe bevalt mijn nieuwe Sharan uitstekend!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbare handelaar in een goede auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een auto kopen bij een handelaar voor een flink bedrag baarde mij in eerste instantie wat zorgen. Echter vanaf het eerste contact groeide mijn vertrouwen en werd door met name Mark maar ook de broer en vader alleen maar versterkt. Gezellig koffie drinken in de keuken. No nonsens, duidelijk, eerlijk, oprecht, kennis van zaken, en meedenken met de klant. Ook ruimte bieden voor onderhandelen, kortom een zeer vertrouwd adres dat ik iedereen kan aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gemoedelijk Brabants handels bedrijf. Wij hebben John leren kennen als een eerlijk persoon, die alle afspraken (en zelfs nog wat extra) correct nakomt. Open en eerlijk, zonder nasmaak. Wij hebben er fijn zaken kunnen doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een auto gekocht bij DEKO BV in het luxe segment. No-nonsense jongens met verstand van auto\'s. Koopproces was prettig en snel; geen overbodige kletspraat of langdradige onderhandelingen. Met een goede inruilprijs heb ik een tevreden deal gesloten met John de Koning. Mijn auto (BMW X5 M50D) werd mooi gepoetst en op tijd afgeleverd. \r\nVoor mij een goede ervaring en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.\r\n\r\nMK

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg goed

Company details

22 Middelingenseweg