Altijd de mogelijkheid om te overleggen
Mijn auto is in goede handen. De servicer is perfect.
Aanschaf auto en onderhoud
Je belt de garage, je kan vlot terecht, je brengt je auto, je krijgt eventueel een leenauto mee, je auto wordt vakkundig gerepareerd, je brengt de leenauto terug, je neemt je eigen auto mee, je krijgt rekening in brievenbus, je betaalt voor de bewezen dienst. Alles aan dit geheel klopt, verloopt soepel en er wordt op een prettige manier gecommuniceerd. Top!
Aardige mensen die met je meedenken.
Net bedrijf en vriendelijke communicatie
FIJN EN DESKUNDIG BEDRIJF. VRIENDELIJKE MENSEN EN IK KOM ER GRAAG. IK WOON NIET IN DE BUURT VAN DIEVER MAAR HEB DE RIT ER GRAAG VOOR OVER.
Uitstekende service en echte vakmensen! Ik kan autobedrijf Brouwer aan iedereen aanbevelen.
Prettig contact, eerlijk en betrouwbaar.
prima service en contact. kundig in zijn uitvoering
Prettige ontvangst van de garagehouder. Deskundig en duidelijke uitleg over het bekeken voertuig. Prijsoverleg ging zeer soepel en we kwamen tot een goede prijsafspraak die tot aankoop leidde.
Prima service. Klantgerichte autodealer.
Al vele jaren vaste klant en naar volle tevredenheid. Erik en zijn Team staan altijd voor je klaar. Goede service en goede prijsstelling.
Een echte dorpsgarage met hart voor de klant.
Ik ben zeer tevreden over het contact,de service en kwaliteit van het bedrijf
Ik kom vanuit regio Delft naar Diever voor het onderhoud van mijn auto. Garage Brouwer levert erg goed werk!
De auto wordt altijd goed bekeken. En is op tijd klaar.
Snel en vriendelijk
zoals altijd tevreden
Komen afspraken goed na en correcte prijzen.
Kent het dossier van de klant, zodat weinig uitleg nodig is. Heeft oog voor het belang van de klant en denk mee. Afspraken worden goed na gekomen.
Zoals altijd goed, eerlijk en netjes.
Geen flauwekul verhalen. Hij zegt precies waar het op staat.