We komen hier al jaren, goede service vriendelijke mensen
Deskundig en behulpzaam
Zoals altijd: vertrouwenwekkend.
Betrokken en goede service. Altijd open communicatie en denkt mee in oplossingen. Betrouwbaar en komt altijd afspraken na. Geen onverwachte kosten.
Ben altijd zeer tevreden over Toyota Brouwer en rijd er daarom ook altijd een extra aantal km voor om naar toe te gaan.
Ik kom hier al weer 6 jaar, heb al meerdere auto's hier gekocht en heb de auto's ook hier in onderhoud. De eigenaar denkt altijd met je mee om reparaties zo goedkoop mogelijk te houden en geeft je daarbij een eerlijk en deskundig advies. Dit autobedrijf is daarom ook een bedrijf die ik iedereen aan durf te raden.
Goed bedrijf qua kennis. Klant is geen nummer en er wordt met je meegedacht m.b.t. oplossingen, aanpak en kosten. Zeer flexibel en hulpvaardig.
Doet wat het beloofd Service met hoofdletters vriendelijk en voorkomend. Ik kom hier al jaren en wordt altijd goed geholpen!
Zie boven
Al jaren klant bij Brouwer, evenals de ouders van mijn vrouw. Heel tevreden. Goed meedenken in de wensen van de klant. Indien nodig altijd een vervangende auto beschikbaar. Kortom: een tevreden klant.
Vakkundig. Vriendelijk. Redelijke prijzen.
goede afspraken en kwaliteit
al jaren uitstekend, kosten zijn nog niet bekend. Mag altijd achteraf betalen.
Kan er altijd terecht. Altijd een oplossing voor een probleem. Attent en is op de hoogte.
Het bedrijf staat altijd voor je klaar en denkt mee. Al meer dan 30 jaar ben ik een tevreden klant.
Prima service. Ik ben heel tevreden
Prettige Persoonlijk bediening, geweldige service, goede prijsstelling. Ga vooral op deze weg door.
zie boven
Vriendelijk en Goed
Vriendelijke ontvangst voor de APK van mijn auto. Er stond een leenauto voor klaar en op de afgesproken tijd stond mijn auto keurig klaar. En toen ik belde voor de afspraak noemde ik mijn naam en de heer Eric Brouwer wist meteen om welke auto het ging! Maw een persoonlijke benadering, die ik zeer waardeer!
Betrouwbaar en bekwaam
Heel goed zaken gedaan met Erik Brouwer. Gewoon eerlijk en duidelijk. Geen nietszeggende verkooppraatjes. Een man met hart voor zijn bedrijf. Het geheel, wat eenvoudig, maar zeer betrouwbaar.
Altijd super.
Ik ben al jaren klant en ik ben echt zeer tevreden over de service en kwaliteit
Als we allemaal op deze manier met elkaar om zouden gaan, zag de samenleving eruit zoals iedereen hem wenst. Betrouwbaar, vriendelijk en aandachtig.