Keurig bedrijf, vlotte service en altijd meedenkend.
We zijn al jaren klant en altijd super geholpen.
Tot nu toe klopt alles
Goede ervaring met dit bedrijf
Al een aantal jaren klant hier en altijd naar alle tevredenheid geholpen.
Ze denken goed mee en hadden een keurige oplossing.
Bedrijf waar kwaliteit belangrijk is en betaalbaar. Ze zijn erg klantvriendelijk, geen lange wachttijd voordat je geholpen word. Als het nodig is vervangend vervoer.
Bij het gebruik van mijn aanhanger kon ik de stekker niet meer aansluiten en ik had hem echt nodig. Brouwer begreep de haast en hoewel het druk was deze snel gemaakt
Vlotte service
Attent, meedenkend, flexibel. Positieve uitstraling.
Zoals afgesproken,zo gedaan. Kosten vallen meestal mee.
Fijne garage, van harte aanbevolen
Vanaf het eerste moment (april 1999) dat wij bij Brouwer Diever binnen stapte voelde het als vertrouwd en dat is nooit meer weggegaan. Door de jaren heen regelmatig auto ingeruild voor een volgend model van Toyota. Onderhandelen eerst met vader-nu de zoon en door de ervaring met de klant door al die jaren heen weet m'n precies wat een klant wil en dat is precies waar het om gaat. Een aanrader en ga zo door.
vriendelijk, herkenning en direct.
Goede en vakkundig herstel van de schade. Mooi gepoetste auto terug. Van harte aan te bevelen.
Kom er al jaren. Als het niet goed was kwam ik er toch niet weer
Ik had al een tijdje een storing in mijn BMW met een raar geluid rechtsvoor. Bij de dealer en een andere garage konden ze helaas niks vinden maar bij autobedrijf Brouwer was het probleem snel gevonden. Ik kon de auto vroeg in de ochtend brengen en einde van de middag was deze alweer klaar, inclusief onderdeel bestellen. Fantastisch toch? Zeker een aanrader dus!!
Volledig naar volle tevredenheid.
Betrouwbaar, klantgericht, goede kwaliteit/ prijs. Nog nooit iets op aan te merken sinds we klant zijn. (Va 2005)
Prettige mensen waar je goede afspraken mee kunt maken. Goede prijs kwaliteitsverhouding.
Goed contact..goeie service en een zeer schone werkplaats
klant vriendelijke en goede service
Proffesioneel bedrijf, goede service
Al zo'n 25 jaar ang zijn onze auto's in onderhoud bij autobedrijf Brouwer. Klantgericht, meedenkend, praktisch en oplossingsgericht. Misschien niet de allerlaatste apparatuur maar het werkt allemaal wel. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Er stond netjes een leenauto voor mij klaar. Toen ik mijn eigen auto weer ophaalde vertelde Eric Brouwer mij uitgebreid wat er was vervangen en waarom (remschijf).