auto is vakkundig gerepareerd tegen billijk tarief

goede en vakkundige hulp

In een woord: prima!!

Super service

Alles goed en snel geregeld. Erg klantvriendelijk.

Voortreffelijke service

Direct geholopen. Goede kwaliteit Klaar terwijl je wacht

goede service, afspraak is afspraak

al meer dan vijftig jaar een tevreden klant, zegt meer dan woorden

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Kunnen andere garages een voorbeeld aan nemen!

Topbedrijf

Netjes ,betrouwbaar,klantvriendelijkheid bedrijf!

Hele goede garage

Zeer kundig

Heel goede service.

Ik ben geholpen door een zeer hulpvaardige en absoluut vakman, ik had een probleem met mijn bestelwagen en dit werd zeer doelgericht opgelost! De zelfde dag nog!

Super in hartelijkheid ,

Een mooi bedrijf dat al zolang bestaat,zonder puha. Als mensen me zouden vragen,zou ik jullie aanbevelen .

super service

behulpzaam, meedenkend, vriendelijk en uiteindelijk de auto vinden die helemaal naar wens is.

kom daar niet meer terug

ik heb een autoschadebedrijf en doe daarbij verkoop 2 de hands auto s die ik dan koop met lichte schade zoals bij de firma de groot ,daar kocht ik een volvo s40 na de hr de groot gesproken te hebben en een aantal zaken hadden besproken ben ik tot aankoop overgegaan, netjes van mijn kant alles afgehandeld zoals betaling, vrijwaring en transport naar mijn bedrijf ik kwam tot de ontdekking dat de ophanging toch wel krom was terwijl ik de hr de groot hierover aan gesproken had en die zei dat hier niks mis mee was later wordt er verteld dat die auto zo is aangekocht ,vervolgens ben ik tot de ontdekking gekomen dat alle banden verdroogd zijn en scheuren vertonen raar omdat deze auto in november 2020 nog gekeurd was. al met al is er aardig geknoeid met deze auto .

deskundig en vriendelijk personeel

fijn en betrouwbaar

Prima, autobedrijf voor koop en onderhoud.

Thuis komen, ook al ben je er voor het eerst. Gezellige koffie tafel maar vooral goed personeel en eigenaar. Eerlijke prijzen voor koop en onderhoud van je auto.

zeer vriendelijk

vakkundig en goed geholpen. blijf er gelijk als klant.

Goed geholpen bij de aanschaf van mijn auto

Prettig personeel, goede service en goede prijs.

Zeer goeie service

Zeer leuk geholpen en een mooie "Adrie" gekocht!

Eigenaar was geduldig en nam de tijd! Vrolijke en gezellige eigenaar! Ik ben super tevreden met mijn aankoop!

Professioneel

De vooraf besproken reparaties worden keurig uitgevoerd. Vakmanschap! Na de APK keuring en onderhoudsbeurt reed mijn auto zo prettig! De factuur is mooi van opzet, duidelijk uitleg en prachtig logo! De passie voor auto’s sinds 1929 is anno 2021 onveranderd!

Ik kom al jaren bij autobedrijf de Groot. Je wordt goed geholpen, er wordt meegedacht en als je belt dan zijn ze er direct om te helpen.

Goede ervaring

Al jaren onze garage en eigenlijk nooit klachten.

Goed geluisterd naar onze wensen.

Voor het eerst een auto gekocht bij De Groot. Ik hoop dat de punten die ik gegeven heb in de toekomst waargemaakt worden.

Prima!

Zeer tevreden.

Ik heb er een positieve ervaring van over gehouden.

De ontvangst was gastvrij en de aankoop van de auto werd op een duidelijke manier behandeld. Voor dat ik wegging was de de auto aangemeld bij het RDW. Ik heb het als prettig ervaren. In voorkomend geval beveel ik autobedrijf de Groot zeker aan. Over service kan ik niets zeggen, want dat blijkt als het aan de orde komt.

Super tevreden

De ontvangst is gastvrij. Er wordt mee gedacht, en na een dag is de auto alweer klaar super!

Botersloot 59

4225PS Noordeloos

Over Autobedrijf de Groot

Ons bedrijf is een voorbeeld van de opvolging van vader op zoon en is een echt familiebedrijf. In het jaar 1929, de ‘barre winter’ bouwde Bastiaan de Groot een pand aan de Botersloot. Jan de Groot, zijn zoon, is hier begonnen als rijwielhersteller. Enige tijd later begint Jan een taxibedrijf dat later overgegaan is naar zijn zoon Bas. Bas de Groot begon al met de handel in auto’s toen hij nog op school zat en geen rijbewijs had, dat was in de jaren vijftig. In 1956 zijn we BOVAG lid geworden en is De Groot occasions gaan verkopen met BOVAG garantie. Het bedrijf groeide en werd een aantal keren verbouwd en uitgebreid. Zo beschikken we nu over een eigen plaatwerkerij en spuiterij, uitgerust me