Topbedrijf

Goed garagebedrijf. Vriendelijk personeel, Altijd bereid tot meedenken. Hier is klant koning(in)!

Vriendelijke, betrouwbare garage, goede prijs-/kwaliteit

Deskundig en zeer vriendelijk!!

Vlot geholpen, zonder afspraak. S middag kon ik de auto weer ophalen. TOP!!!

Goede service, elke keer weer.

Goede service, elke keer weer. Of ik nu kom voor een keuring of een defect, ze staan altijd klaar om te helpen, zelfs wanneer ze het druk hebben

Snel en verstand van zaken

Geweldig bedrijf.

super service

vriendelijk / goede service / denken mee

Zeer bekwaam en klantvriendelijk

Bij de Man wordt je altijd adequaat geholpen. Ze denken met je mee, er worden dingen voor je uitgezocht en ze komen met die informatie bij je terug, zodat je in overleg de beste beslissing kunt nemen. Ontzettend blij met Garage de Man.

Hier staat service nog hoog in het vaandel Vriendelijk behulpzaam service gericht En normale prijzen

Geweldige en prettige service

Alles snel, op tijd en volgens afspraak. De medewerkenden denken met je mee. TOPPIE.

Altijd sterk persoonlijk betrokken.

Who else?? Reeds 40 jaar client bij garage De Man. Eén keer vreemd gegaan, en hoe beviel dat? Nou niet dus! Wij hopen nog lang van de service te kunnen genieten. Bij Carla, Walter, Mark, Bert en Mitchel voel je je al gauw lid van een familie of vriendenclub die je automobiel, net als jij, als hun baby beschouwen, die zorg en persoonlijke aandacht nodig heeft. En geen lange wachttijden zoals bij de meeste ziekenhuizen en alles tegen een bevredigend tarief.

Fijn bedrijf om langs te gaan voor een beurt of APK

Klantvriendelijke benadering

Garage dicht bij huis. Kleine zaken zoals vervangen van een lampje oid worden snel afgehandeld, Reparaties en beurten worden naar tevredenheid uitgevoerd.

Kundige mensen in een vriendelijke sfeer.

De afgelopen 25 jaar hebben wij uitsluitend positief ervaren. Afspraken werden altijd prompt nagekomen. Dure reparaties werden eerst besproken. Een leenauto stond meestal klaar. Kortom, wij zijn bijzonder blij met deze garage.

Uitstekende goede mensen

Laatste reparatie correct uitgevoerd op de geplande datum. Ik kom hier al jaren voor onderhoud van mijn auto en nooit klachten. TOP Garage

Vakkundig personeel

Je wordt er goed geholpen en het personeel is vakkundig en vriendelijk

Vriendelijk en klantgericht

Top bedrijf

Staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt ! Gewoon topbedrijf met topmensen . Ga zo door !!!!

Indien een probleem zich voordoet zijn zij altijd bereid om mee te denken en te handelen.

Betrouwbaar, afspraak is afspraak

Er wordt altijd gebeld als er zaken naar voren komen die niet zijn besproken. Zo is nog nooit een rekening anders uitgevallen dan verwacht. Ook ‘even binnenlopen’ voor een vraag wordt je altijd te woord gestaan en als er even tijd is direct geholpen. Laatst een lekke band. Deze wilde ik achter laten zodat ze het konden repareren als er tijd was. Maar nee, dit werd om 17:20 direct gedaan. Top en vakmensen!!!!

Goede service.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Betrouwbaar, service en vriendelijk!

Wat wil je meer van je garage dan bovenstaand??

Goede service en prettige mensen

Gewoon een fijn bedrijf!

Op tijd en zeer vriendelijk geholpen

Fijn garagebedrijf, kundig en klantvriendelijk

Al heel lang prima service

Bij onverwachts mankement is er altijd even tijd , daarom zijn wij zo lang al klant en zijn zeker van plan dit te blijven .

Burgemeester de zeeuwstraat 88 a

3281AK Numansdorp