Uitstekende service!

Wij zijn zeer aangenaam ontvangen bij Car34. De aanwezige medewerker heeft ons op een hele fijne manier geholpen waarbij wij uiteindelijk met een goed gevoel een prachtige wagen hebben mogen kopen.

Behulpzaam, meedenkend,kundig

Behulpzaam, meedenkend,kundig

Prima!

Hele goede service, een telefoontje en alles weer keurig geregeld.

Net bedrijf

Je wordt hier netjes geholpen .

Snelle service en goed geholpen.

Eergisteren gebeld en 2 dagen later geholpen!!!

Snelle service en top monteur

Auto in de ochtend gebracht voor een APK en kleine beurt en ondanks de drukte, in de middag de auto weer terug. Bedankt weer!

klantvriendelijk en geweldig geholpen

Bij problemen wordt je snel geholpen of naar een passende oplossing gezocht.

Geen omkijken naar

Fijne service, auto wordt gehaald en gekeurd teruggebracht, top!

Uitstekende service voor een goede prijs

Monteur met veel ervaring die met zijn klanten meedenkt en alles doet om de klant te helpen.

Uittstekende onderhoudsbeurt.

Echt een aanrader!!

Altijd goede service! Goede communicatie! Car34 is gewoon de beste!

top

top geregeld

Kwaliteit

Goeie service,zeer vriendelijk. En een mooi net bedrijf

Top garage!!

Vriendelijke en kundige mensen. Je wordt snel geholpen en het service niveau is hoog. Ik bevel deze garage zeker aan bij vrienden en kennissen.

Vakmannen

Vakmannen, die altijd voor je klaar staan.

Uitstekende service!

Car34 levert uitstekende service. Binnen een half uur ontving ik al een reactie op mijn informatieverzoek en de uitgevoerde werkzaamheden zijn ook naar tevredenheid verlopen.

Niet 100% tevreden

Verkoop, is niet 100% transparant als het gaat om wel/ geen opties. Navigatie oude versie, geen windscherm aanwezig. Op basis van gestelde vertrouwen toch niet zo ver willen gaan in de onderhandeling, tenslotte moet ook daar geld worden verdiend. Echter een aanvullend orgineel windscherm is toch bijna 600,00 euro. Jammer, gemiste kans!

Ik ben goed tevreden over dit garagebedrijf.

Komt zijn afspraken na.

Komen afspreken na goed bedrijf

Word snel en netjes geholpen

Kundig en klantvriendelijk

Word altijd prima geholpen daar voor een schappelijke prijs.

uitstekend geregeld en mee denkend

Ben via een online advertentie terecht gekomen bij Car34 een BMW 1serie 116i M-sport met alle opties die ik zocht, Ik kon zelf niet meteen komen dus de auto vasthouden een paardagen is geen problemen. Meedenken over de financiering en aflevering perfect ook al kom je de auto pas een dikke maand later ophalen. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende auto.

Top!!

Alles perfect geregeld

Vlotte en snelle service, denken in oplossingen, communiceren duidelijk, goede prijs/kwaliteit verho

Bovenstaande zegt voldoende

Echt fijn

Vak kennis en super service

Laageinde 34 a

5142EH Waalwijk