Doet wat je wil van een garage.

Prima adres voor het onderhoud van je wagen. Goede communicatie tussen klant en garage. Heldere prijsopgaaf en een goed resultaat.

Zeer netjes gewerkt

Top service door een klantvriendelijk team !!!.

Alles perfekt in orde gemaakt. En dat alles door vakkundige monteurs en een zéér klantvriendelijk team !!!. Dankjewel Stan !!!. Je hebt het allemaal goed geregeld.

Service staat hoog in het vaandel

Vriendelijk deskundig en service, dat kun je van dit bedrijf zeker zeggen. Al heel lang een tevreden klant.

Fijne nette garage met kennis van zaken

Ik was laat met het maken van een afspraak voor de APK. (3 weken voor verloop) en de agenda zat vol. Toch maken ze er rijd voor en heeft de auto APK en een beurt gehad. Mijn schoonvader komt hier al sinds mensenheugenis. Sinds ik in Someren woon is dit ook mijn vaste adres.

gweldig,snel en goed

wordt altijd snel en vriendelijk geholpen

• Reden bezoek Andere reden

Snel en vakkundig geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service bellen netjes op als ze wat ontdekken bij controle.

Super betrouwbare vakmensen

Fijn om zo’n goede garage om de hoek te hebben. Autobedrijf bedrijf Hermans denkt met de klant mee. Na een beurt of reparatie rijdt ik met vol vertrouwen weer op de weg.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik ben altijd heel tevreden over het advies en de service.

Zeer correct en betrouwbaar

In alle opzichten zeer betrouwbaar en erg correct.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd tevreden over dit bedrijf

Al jarenlang mijn auto hier in onderhoud en altijd naar volle tevredenheid

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Betrouwbaar autobedrijf met deskundige service - Een aanrader!

Ik ben al jarenlang een tevreden klant bij Autobedrijf Hermans. Van onderhoud tot APK-keuringen, ze zijn eerlijk, deskundig en leveren altijd uitstekend werk. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik heb hier zelfs mijn huidige auto gekocht. Een absolute aanrader voor betrouwbaar onderhoud en eerlijke service!

Administratie warrig

Ik heb het vermoeden dat mijn auto niet compleet in de planning was opgenomen. Ik had hem aangeboden voor APK en vervangen distributieriem. De dag voor ik hem bracht kreeg ik tijdens het gesprek een vermoeden dat de vervanging van de distributieriem niet was ingepland. Wat klopte . Want ik werd op de dag van gereedmelding gebeld dat de planning wegens ziekte was uitgelopen en en ik een dag dag langer moest wachten wat op zich geen bezwaar was daar ik de auto nop dat moment niet nodig had

Bijzonder goed

Vriendelijk, staan altijd klaar, een aanrader.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, denken met je mee

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Professioneel snel en vriendelijk.

Deze garage is goed ingericht op het werken aan campers.

Goede en betrouwbare service

Je wordt hier goed en vriendelijk geholpen. Bij hun weet ik zeker dat ze vakkundig en betrouwbaar zijn en alleen dat repareren wat nodig is. Ze hebben een goede klantvriendelijke service voor een eerlijke prijs.

Altijd goede servies

Altijd goede servies

geweldige service

al jaren klant, fijne garage, fijne medewerkers en kundig..

zijn mij zeer goed van dienst geweest maken van mijn benzine dop apk gekeurd mij netjes naar huis gebracht bedankt

Zeer klantgericht!

Ik was te laat met mijn APK en kon op hele korte termijn terecht voor een afspraak. Deze is zeer goed verlopen. Net als alle eerdere ervaringen met autobedrijf Hermans was ook deze ervaring weer top!

Fijn bedrijf en je wordt snel geholpen!

Fijn bedrijf en je wordt snel geholpen!

Sinds dacht ik twee jaartjes klant bij Herman. Vriendelijke en vakkundige mensen. Laatst probleem met de accu. Belde op om een afspraak te maken. Kon gelijk langskomen. Ter plekke werd de accu gelijk ook nog eens vervangen. En ze liggen gemiddeld 10 tot 15 % onder de gemiddelde onderhoudsprijzen. Voor mij is Hermans autoservice een aanrader.

Boerenkamplaan 68 A

5712 AG Someren