Kundig en meedenkend

Linda heeft mij goed bijgestaan met mijn scheiding wat een internationaal karakter had. Is empathisch en voelt alles goed aan.

• Betrokkenheid

Scheiding waarbij man door psychische klachten niet kon onderhandelen.

• Betrokkenheid

Betrouwbaar, deskundig, betrokken, professioneel en perfecte communicatie.

Ik ben onder de indruk. Mijn case perfect opgepakt en het maximale eruit gehaald. Chapeau!

• Betrokkenheid

Zeer prettig in de omgang en duidelijke communicatie

Deskundig advies en duidelijk in de communicatie. Zeer tevreden over het regelen van mn zaken.

• Betrokkenheid

Erg tevreden. Ze zien niks over het hoofd

ik heb een goede begeleiding gehad. professioneel en erg behulpzaam in de procedures en en uitleg daarvan. ze heeft veel kennis van haar beroep en de klantgerichte, persoonlijke aanpak. een dikke 10

• Betrokkenheid

Zeer professioneel advies dat gericht is op het oplossen van het (erfenis) probleem

Sanne heeft ons zeer goed geholpen in het verkrijgen van een oplossing van het erfenis conflict. Ze overziet de juridische consequenties en kan duidelijk de verschillende opties uitleggen. Op een aantal cruciale momenten wist ze de juiste jurisprudentie te vinden waardoor we beter onze casus konden verdedigen en de ongefundeerde redenatie/bluf van onze tegenstander teniet konden doen. Sanne zoekt naar een oplossing en legt dus ook opties neer die in eerste instantie misschien niet aantrekkelijk zijn voor de klant maar wel naar een oplossing werken en dus misschien uiteindelijk wel gunstiger zijn voor de klant. Tevens heeft ze ons de spiegel voorgehouden om ervoor te zorgen dat we de realiteit niet uit het oog zouden verliezen. Met de nuchtere kijk is Sanne een enorme ondersteuning zowel op juridisch gebied maar ook op het mentale welzijn tijdens zo’n stressvolle periode. Ik heb haar inmiddels ook bij vrienden aanbevolen. Ik hoop niet dat ik nog een erfenis conflict krijg, maar mocht dat zich voordoen dan stap ik meteen naar Sanne.

• Betrokkenheid

Schakelt snel; betrokken en professioneel

Samen met mijn ex-man Linda Küppers ingeschakeld voor het opstellen van ons echtscheidingsconvenant. Haar snelle response op vragen; haar betrokkenheid; onpartijdigheid; oprechtheid om ons allebei gelijktijdig eerlijk van het juiste advies te voorzien en de flexibiliteit om op korte termijn een afspraak te kunnen maken, ook buiten kantoortijden, heb ik enorm gewaardeerd. Ik beveel haar van harte aan.

• Betrokkenheid

Sanne heeft mij enorm goed geholpen.

Mijn ervaring met Sannne is zeer positief. Ze reageert snel, correct en ik kan met haar heel goed sparren op het moment dat ik haar nodig had, ze verstaat haar vak enorm goed, en ben haar meer dan dankbaar wat ze voor mij heeft betekent.

• Betrokkenheid

Sanne heeft kennis van zaken en heeft top ondersteuning gegeven!

Wij hebben hele goede ervaringen met Sanne. Ze is een luisterend oor, heeft kennis van zaken, schat situaties goed in en is altijd opzoek naar oplossingen. Onze zaak wat op erfrecht is gebaseerd heeft ze heel goed begeleid. Ook al duurde het soms wat lang, het is naar tevredenheid afgerond.

• Betrokkenheid

Sanne Odekerken heeft fijn bijgestaan en goed geadviseerd.

Sanne Odekerken heeft ons op een rustige en gestructureerde manier geadviseerd over de afwikkeling van een nalatenschap. wij hebben het contact als zeer prettig ervaren.

Vriendelijke vrouw

Vriendelijke vrouw die goed naar beide partijen luistert

• Betrokkenheid

Goede begeleiding met het doel in de toekomst goed verder te kunnen

We hebben gekozen voor de op 1 lijn methode. Linda heeft duidelijk kennis van de methode, maar ook van de juridische aspecten van een (internationale) scheiding en heeft mij goed kunnen doorverwijzen naar een Belgische advocaat waar nodig. Ze is duidelijk en maakt dingen niet ingewikkelder dan nodig. Je blijft wel zelf verantwoordelijk voor het tempo en ik had meer advies kunnen gebruiken bij de mogelijkheden om te versnellen.

Betere communicatie

Vooraf had gemeld mogen worden dat voor ieder ontvangen mailtje(ongeacht of het een kort antwoord of aanvulling / correctie was op een eerder mailcontact) wordt berekend op een minimum van 10 minuten. Jammer dat er diverse mailtjes waren gestuurd heen en weer omdat de advocaat blijkbaar een belangrijke mail met stukken over het hoofd had gezien. Hierdoor veel tijd verloren gegaan .Wel een correctie achteraf op de factuur, maar desondanks slordig.

Supportive Legal Assistance During Divorce

Linda Küppers assisted me during my divorce process. Communication was professional, She appeared attentive to the overall progress of my case, I appreciate her support during a challenging time.

Fijn en goed geholpen

Linda heeft me ontzettend fijn en goed geholpen met mijn perikelen rondom mijn scheiding. Ze is zeer kundig en menselijk. Voelde me echt op mijn gemak en gehoord bij en door haar.

• Betrokkenheid

Prettig en deskundig geholpen.

Prettige samenwerking met Sanne Odekerken die mij deskundig en goed vertegenwoordigd heeft. Ik heb op bepaalde momenten wel snelheid gemist. Ook had ik op een betere uitkomst gehoopt van de rechtszaak en het gevoel dat de tegenpartij er meer uitgesleept heeft.

• Betrokkenheid

Transparant, no nonsense, betrokken.

Een positieve ervaring.

Fijne samenwerking!

Ze hebben heel veel voor mij gedaan en altijd alles duidelijk over gebracht. Blij dat ik voor deze advocaat gekozen heb!

• Betrokkenheid

Sanne denkt ontzettend goed mee

Sanne is een zeer professionele en lieve dame, ze luistert geduldig, en denkt overal over mee, een echte topper op haar gebied, je voelt je al na een minuut op je gemak. Dankjewel Sanne voor je hulp

• Betrokkenheid

Super vriendelijk professioneel kantoor !!

Ben gelijk zonder afspraak heel vriendelijk ontvangen. Daarna erg professioneel zijn alle problemen opgelost. Na jarenlange hulp zijn er drie zaken gewonnen. En nu rust ! Dankjewel voor alles. Ga zo door met jullie kantoor. Professioneel vriendelijk en altijd snel bereikbaar. Zal jullie ook zeker aanbevelen als iemand hulp nodig heeft.

Prettig en professioneel

Over het algemeen een goede ervaring gehad met Küppers & Odekerken. Ik ben deskundig en zorgvuldig bijgestaan door Sanne Odekerken. Klein puntje van kritiek is het soms maar net op tijd indienen van de stukken voor een deadline. Dit zorgde in mijn ogen soms onnodig voor stress. Verder was het helemaal in orde.

• Betrokkenheid

Super vriendelijk en professioneel geholpen

Precies felevred waar ik om vroeg

persoonlijk en professioneel

Mw mr Odekerken is een goede luisteraar, stelt goede vragen, geeft goed advies, geeft goede verwijzingen waar andere expertise nodig is, is goed bereikbaar en communiceert goed, is heel redelijk met declareren, en bovenal rustig en overziend in situaties die alles behalve dat zijn

Doeltreffend en efficient.

Het is met een degekijk gesprek begonnen en daarna spoedig tot een minnelijke eindpunkt gebracht, ondanks de capriolen van de advocate van mijn ex-vrouw.

• Betrokkenheid

Heel erg blij met de keuze om Linda in te schakelen.

Vanaf het eerste gesprek is Linda vriendelijk, betrokken, adviseert goed en is heel kundig. Linda reageert snel op vragen en berichten. In de rechtbank begeleidt Linda goed en weet van wanten. Kortom, bij een volgende zaak kies ik zeker weer voor deze advocaat.

Ginnekenweg 185

4835NA Breda

Over Küppers & Odekerken Advocaten

Wat Küppers & Odekerken advocaten onderscheidt, is dat zij u vanaf het allereerste gesprek helderheid bieden. Over hun aanpak. Het emotionele, maar ook administratieve proces waar u voor staat. Wat u van hen mag verwachten - en zij van u. En natuurlijk de kosten waarmee u moet rekenen als u voor de ene of andere optie kiest. Een manier van werken die voor alle partijen overzicht schept, rust geeft en de gemoederen niet afleidt van het doel: de oplossing bereiken die u op lange termijn het meeste geluk brengt.

Over Advocaatscore.nl