Praktijkgericht, informerend en duidelijk gegeven

De cursus was heel praktijkgericht wat voor mij prettig was. De cursusleider was een fijne vrouw die wist waar ze over sprak.

Zinvolle training!

Goed in kaart gekregen wat de functie van vertrouwenspersoon inhoudt. Do's en dont's duidelijk uitgelegd in een informele maar wel serieuze sfeer.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Heel leerzame en gezellige dag

Ik wist niet veel van de functie, maar er is in 1 dag eigenlijk meteen heel veel duidelijk geworden Pascale deed op een leuke manier een interactieve dag waarbij veel kennis werd overgebracht

Heel helder verhaal

De cursus geeft goede handvatten om mijn rol als vertrouwenspersoon te vervullen. Opbouw en inhoud zijn goed. Oefeningen erg leerzaam. Docent zeer goed.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

ik heb een hele waardevolle dag beleefd

prima! Goede docente, veel informatie die gelukkig achter nog gedeeld werd. Wel koud in het lokaal

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Een hele fijne training als het nog niet duidelijk is wat je taken zijn als preventiemedewerker.

Ik ben sinds 3 maanden preventiemedewerker. Intern een hoop informatie gekregen. Nu ik de training heb gevolgd is mij heel hoop duidelijk geworden m.b.t. mijn taken. Voor mij is deze training zeer informatief geweest. Dank je wel!

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

In de training kwamen veel voorbeelden aan de orde en casussen waardoor taken duidelijk zijn.

Ochtend kaders, wet en regelgeving en op te nemen beleid aanbod gekomen. In de middag meer ruimte voor casussen.

Goede deelnemer gerichte training

Heldere training waarbij er veel ruimte was voor de situaties van de deelnemers van de cursus, waardoor er vooral relevante informatie werd gedeeld.

Duidelijke en leerzame cursus

Duidelijke uitleg. Goede mix van de stof en voorbeelden. De rollenspellen zijn ook erg leerzaam.

Interessante dag vol informatie

Een training vertrouwens persoon gevolgd bij jullie. Vond vooral de ochtend interessant. De middag wat te veel herhalend.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Heel erg interessant en leerzaam

Het werd heel duidelijk en goed uitgelegd. Je kon altijd vragen stellen tussendoor. Hele fijne vrouw om naar te luisteren.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Interessante training, waarbij praktijkvoorbeelden helpend zijn

Interessante training voor mij, waarbij ik een eerste kennismaking heb met de taak preventiemedewerker. Ik heb een hoop geleerd, waarbij de powerpoint presentatie een mooi middel is om terug te kijken/op terug te vallen. Geen moeilijke woorden, geen grote verhalen. Het bespreken van de diverse praktijkervaring zijn voor mij zeer helpend evenals het omdenken (positieve benadering). Ik heb zin om mijn opgedane kennis in de praktijk te gaan brengen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Super leerzaam en goed uitgelegd

Het was een super leerzame dag met een leuke docent. Ze weet alles duidelijk uit te leggen en brengt het op een hele leuke en prettige manier! Vragen die

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Duidelijke en zeer toegankelijke training mbt basiskennis preventiemedewerker

Het was een hele prettige sfeer en omgeving en de training was inhoudelijk zeer duidelijk.

Prima training

prima training met leuke trainster. wel haakte ik in de loop van de middag af omdat er nauwelijks interactie meer plaatsvond. er zijn een aantal suggesties gedaan om mensen "bij de les" te houden, zoals meer focus op de kantoorwerkvloer of daadwerkelijk door een kantoorpand te lopen om te zien waar risico's zijn. daarnaast vond ik het persoonlijk storend dat tijdens de training collega's van de trainster de ruimte binnen kwamen of iets uit de keuken te halen/neer te zetten. niet gepast. ook zou het fijner zijn om de lunch op een andere plek te nuttigen. nu zit je de gehele dag op dezelfde plek. dat draagt ook niet bij aan het "bij de les blijven".

Heel goed

Het was veel, maar heel verhelderend, geeft veel inzichten, waar ik aan moet denken als preventiemederwerker

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Bewustwording wat de rol van preventiemedewerker inhoudt

De basis leren kennen van preventiemedewerker, leuk en interessant. Veel informatie, fijn dat een filmpje is nagestuurd. Ik zal het zeker een vervolg geven in de vorm van een cursus ergocoach of iets dergelijks. Nog even in verdiepen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Prima training met voldoende praktijkvoorbeelden en een ervaren trainer.

Informatieve dag met voldoende ruimte voor vragen.

Duidelijke basistraining

Heldere en informatieve training voor de startende vertrouwenspersoon.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goed opfrissing van kennis.

Ook in het kader van Hybride werken zinvolle cursus.

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Goede leerzame cursus!

Cursus met plezier gevolgd. Inhoudelijk voldoende informatie en handvatten meegekregen. Informele sfeer, prettige cursusleider en goed verzorgde lunch.

Fijne training!

Goede, duidelijke training welke veel handvaten geeft.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Een duidelijke en informatieve training

Fijne structuur van de training, informele sfeer met een kleine 'studenten'groep leidde tot makkelijke discussievorming.

Fijne en leerzame training

Goede training. Trainer luistert naar de behoeften van de groep. Veel praktische oefeningen. Van elkaar leren.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Zeer zinvolle leerzame cursus

In één dag veel informatie gekregen wat wel te doen en wat niet, met zeer veel praktijk voorbeelden

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]