Fijne samenwerking

Moest even wennen aan het feit ,dat het door verschillende personen werd behandeld. Waarschijnlijk is dat normaal op het kantoor.

• Geholpen door: mr. A.J. (Anouk) Korff

Zeer aangenaam

Proactieve aanpak, vlotte communicatie en altijd bereikbaar voor vragen.

• Geholpen door: mr. A.J. (Anouk) Korff

betrouwbaar en deskundig advocatenkantoor

De heer Vogelaar heeft mij op een professionele, betrouwbare manier bijgestaan in mijn zaak. Deskundig advies, luisterend naar de wens van de klant.

• Geholpen door: mr. N.T. (Michiel) Vogelaar

Bijzonder aangenaam kordaat vriendelijk en professioneel

Zie boven

• Geholpen door: mr. N.T. (Michiel) Vogelaar

volledige inzet en goed advies.

Als boven omschreven.

• Geholpen door: mr. T.H. (Timothy) Boerendonk

Mr. Spijer heeft mij meer dan prima vertegenwoordigd en bijgestaan in een arbeidsrechtelijke kwestie

Deskundig, gedreven, invoelend, goede communicatie en prettig in de omgang.

• Geholpen door: mr. E. (Elkan) Spijer

Ben zeer tevreden met de hulpverlening.

Super goed

Mevrouw heeft mijn zoon super goed geholpen. En wist precies hoe en wat. Zonder Mevrouw waren we er niet uitgekomen. Waar mijn zoon nog recht op had

Super!

Supergoed geholpen door Amanda! Vertrouwd, fijn en duidelijk.

• Geholpen door: mr. A. (Amanda) Cremer

Prettig in de omgang en iemand die wel verstand van zaken heeft.

Na verkeersongeval werd mij door Slachtofferhulp geadviseerd om een letselschadeadvocaat in te schakelen. Mijn eigen advocaat liet het afweten omdat ik geen kenteken had genoteerd. ( ik lag bewusteloos op de straat) Ook andere advocaten wilde er niet aan beginnen zonder dat ik het kenteken door kon geven. De politie wilde het kenteken niet aan mij geven. Dus ik kon nergens heen. Via via ben ik bij Edwin Bosch terecht gekomen. Kenteken was geen probleem en dezelfde avond had Edwin wel alle informatie over het ongeval boven tafel. Edwin heeft mijn zaak twee jaar lang op zich genomen. Ik kon altijd met mijn vragen bij hem terecht zonder dat ik me tot last voelde. De zaak is inmiddels afgerond tot tevredenheid.

• Geholpen door: mr. E.W. (Edwin) Bosch

Deskundig, betrokken en prettig!

In een arbeidsrechtelijke kwestie zijn wij goed geholpen. Met name het snelle schakelen, makkelijke communicatie waarbij ook de tijd wordt genomen om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over bepaalde juridische keuzerichtingen, hebben gewaardeerd.

Goede communicatie

Ik ben heel dankbaar hoe alles is verlopen Goede communicatie en altijd goede advies en aldus betrokken. Vriendelijk persoon en weet van aanpakt In een woord een top advocaat Mw cremer heeft mij in mijn zaak goed ondersteun en mij gerustgesteld want ik was erg moe maar zij wist mij te kunnen adviseren wat is de beste te doen in mijn proces drm heb ik naar haar geluisterd en mw was ook erg betrokken in deze moeilijke proces Top top mw cremer

Professioneel en eerlijk

Amanda heeft mij en mijn vriendin fantastisch geholpen. Zonder haar haf mijn vriendin 4 maanden zonder inkomsten gezeten omdat er een conflict was tussen haar en haar werkgever en omdat ze zolang bij de werkgever in dienst geweest was ,had ze recht op een opzegtermijn van 4 maanden en niet zoals de werkgever eerst probeerde met 1 maand, dan had mijn vriendin pas na 4 maanden een uitkering kunnen aanvragen. Omdat de wet zegt dat je er zelf voor gekozen zou hebben omdat de opzegtermijn langer had kunnen lopen. Amanda heeft stap ons voor stap geholpen begeleid en uitleg gegeven bij alles wat we niet begrepen. Het voelde nooit als gehaast. Amanda was ook makkelijk bereikbaar en anders nam ze snel contact met ons op, wanneer ze de mogelijkheid had. We werden echt als mensen behandeld. Conflict met je werkgever, dan zou Amanda Cremer zeker aanbeveling.

Top service..

Ben goed geholpen. Word goed geluisterd. Ik heb veder niks toe te voegen.

Uitstekende juridische ondersteuning door VBS Advocaten

VBS Advocaten heeft mij vakkundig bijgestaan en zich sterk ingezet om mijn belangen te behartigen. Dit stond in schril contrast met een eerdere advocaat die mij via de rechtsbijstand was toegewezen. De bereikbaarheid was uitstekend, de communicatie helder en pragmatisch, en de strategieën waren effectief. Hierdoor werd het gewenste resultaat behaald.

• Geholpen door: mr. E. (Elkan) Spijer

Geen bullshit, krachtig en ik voelde mij veilig

Mijn eerste ervaring met een advocaat. Jorika heeft mij uitstekend geholpen en geadviseerd.

• Geholpen door: mr. J. (Jorika) Todorov

Luisteren en staan der vakkennis

De behandelaar bekeek het met vakkennis en het oordeel was om dossier bij haar neer te leggen

Uitstekende partner

Ik kan dit advocatenkantoor aanbevelen als een uitstekende partner. Ze hebben me bijgestaan in zowel mijn scheiding als een arbeidsconflict en beide zeer goed, gedegen en constructief opgelost. Daarnaast hebben ze in het arbeidsconflict bijgestaan in een UWV traject en de kosten zelfs grotendeels kunnen verhalen op de ex werkgever en zelfs de kosten van bezwaar op het UWV. De heer Speyer is zeer kundig, gedreven, altijd communicerend en een grote steun. Zeer aanbevelingswaardig en een extreem goede partner als het even tegenzit en je kennis, kunde en een partner nodig hebt die je half star.

Geweldig geholpen

Er word alle tijd voor je genomen prettige gesprekken dat je echt op je gemak bent

• Geholpen door: mr. E.W. (Edwin) Bosch

Wederom top

Zeer goede rechtsbijstand, persoonlijk en betrokken. Hart voor de zaak en de cliënt, realistisch en behulpzaam. Denken op welk vlak dan ook altijd met je mee.

• Geholpen door: mr. J. (Jorika) Todorov

Mevrouw Todorov doorziet bijzonder snel de situatie waarna ze succesvol aanpakt en doorpakt.

Ik had preventief advies nodig over de do’s and don’ts die komen kijken bij een scheiding. Na een telefonisch voorgesprek heeft ze me ‘huiswerk’ opgegeven waarna ik met documenten en vragen naar kantoor ben gekomen. Na 1,5 uur waren al mijn vragen beantwoord, doorzag ze mijn persoonlijkheidspatroon en heeft ze me gouden advies gegeven over mijn houding en gedrag t.a.v. deze situatie. Conclusie: ‘succesvolle’ en ‘beschaafde’ scheiding, wat alles waard is, daar er een (meerderjarig) kind in het spel is. Grotendeels volrtkomend uit deze goede voorbereiding en ‘teamwork’.

• Geholpen door: mr. J. (Jorika) Todorov

Goed, professioneel en plezierig geholpen

We kwamen voor een interne gezinskwestie. Michiel gaf het eerlijk toe dat dit niet een gebruikelijke vraag was voor hem, maar zorgde met zijn aanpak voor openheid, die de basis was voor meer begrip en onderlinge verstandhouding.

• Geholpen door: mr. N.T. (Michiel) Vogelaar

Mijn ervaring was buitengewoon positief door haar professionele begeleiding en oprecht medeleven.

Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid en zeer positieve ervaring delen met Vogelaar Bosch Spijer Advocaten, en in het bijzonder met mw. Jorika Todorov. Mw. Todorov heeft mij geholpen tijdens een zeer moeilijke periode. Zij was niet alleen zeer professioneel, maar toonde ook oprecht medeleven en warmte. Ze liet zien dat ze niet alleen een briljante advocaat is, maar ook een mens met een groot hart. Dit betekende ontzettend veel voor mij, vooral op momenten dat ik met pijn te maken had. Haar aanwezigheid en betrokkenheid maakten een wezenlijk verschil in ons leven. Met haar waardevolle adviezen en betrokkenheid heeft mw. Todorov een positieve impact gehad. Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan. Haar inzet en steun hebben ons geholpen om deze moeilijke periode te doorstaan en een nieuwe fase in ons leven te beginnen. Mw. Todorov, beste Jorika, bedankt voor alles wat u voor ons hebt gedaan. Jouw onschatbare hulp en steun gedurende deze zware tijd hebben ons enorm geholpen. U bent een buitengewone advocaat en een fantastisch mens.

Zeer goede ervaring

Ik heb een goede keuze gemaakt met deze advocaat (Amanda Cremer)zeer professioneel geholpen

Daadkrachtig

Mr. Hendriks is een zeer betrokken advocaat waarbij je snel vertrouwen krijgt. Duidelijke afspraken maken is essentieel voor een goed juridisch advies c.q. juridische hulp. Die duidelijkheid is goed met hem te maken en te krijgen.

• Geholpen door: mr. ing. J.A.J. (Jeroen) Hendriks

Honderdland 1036

2676 LV Maasdijk

0174-444 880

Over Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

De kiem van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten ligt in het Westland. Onze advocaten helpen zowel particulieren als bedrijven. Wij voeren een algemene (proces)praktijk met de nadruk op: – arbeidsrecht (voor werkgevers en -nemers) – familie- en erfrecht – hulp bij letselschade en overlijdensschade – tuinbouwgerelateerde zaken. Met ons goed bereikbare kantoor in het Westland heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt. Zo houden wij onze dienstverlening toegankelijk en kunnen wij u nog beter juridisch helpen.

Over Advocaatscore.nl