Ik had een complexe arbeidsconflict met mijn

De heer Gijsberts heeft mijn zaak overgenomen met betrekking tot een arbeidsconflict met mijn werkgever. Hij was efficiënt, professioneel en kwam zijn afspraken altijd na. Daarnaast heeft hij de zaak in 4 dagen kunnen afronden met als resultaat een vasthellingsovereenkomst met betere afspraken. Ik ben de heer Gijsberts ontzettend dankbaar en kan hem zeker aanraden als advocaat.

• Geholpen door: mr. G.L. (Gerard) Gijsberts

Goede ondersteuning gehad en prima afwikkeling van de zaak

Goede ervaring

Super tevreden!

Ik ben als client hee erg tevreden met hoe ik in 2 jaar ben geholpen en hoeveel steun ik kreeg van mijn advocaat A.J Korff. Super goed ervaren aanrader!!

Zeer deskundige begeleiding

De heer Mr Gijsberts is zeer klantvriendelijk, deskundig, duidelijk met advies en zeer doortastend waardoor alles perfect kon worden afgewikkeld met de tegenpartij. Zeer bewonderingswaardig. !

Uitstekend geholpen!

Als familie zijn wij uitstekend geholpen bij twee zaken, die nagenoeg gelijktijdig verholpen werden.

Top advocaat

Bedankt voor alles meneer diaz U bent echt een goede advocaat egt Ben heel blij met u Als ik in de toekomst nodig heb ik laat u gelijk weten Dankjewel dat je mij heb geholpen en voor u tijd Mvg Bilel Marzougui

• Geholpen door: mr. C.M. (Cristian) Díaz

Geholpen door een Professional!

Zeer vakkundig en persoonlijk goed geholpen door dhr. Gijsberts. Efficiënt en daadkrachtig heeft hij mij gelopen met het conflict met mijn ex-werkgever. Ik voelde mijn gehoord en begrijpen bij dhr. Gijsberts, dit vond ik persoonlijke heel belangrijk.

SNELLE SERVICE EN GOEDE AFHANDELING

Dhr. Diaz heeft goed werk verricht zowel de zaak als de afwikkeling hiervan.

• Geholpen door: mr. C.M. (Cristian) Díaz

Dossier is helemaal zakelijk correct afgehandeld

De zaak is prima afgewikkeld met een goede schadeuitkering. Er was wel heel erg weinig persoonlijk contact.

correct, deskundig, duidelijke communicatie

De lange duur van de procedure ligt niet aan VSB-advocaten, maar aan de 'weder'partij. Niettemin bleef VSB hardnekkig vasthouden en met een maximum resultaat.

Uitstekend!

Uitstekend hulp en deskundigheid bij de behandeling van mijn zaak.

• Geholpen door: mr. J. (Jorika) Todorov

Goed geholpen, fijne gesprekken gehad en een zeer goede uitleg gekregen. Dank hiervoor

• Geholpen door: mr. J. (Jorika) Todorov

Na een accuraat kennismakingsgesprek is doelmatig actie ondernomen door dhr. Hendriks, wat tot een soepele afwikkeling heeft geleid. Het vertrouwen in dit bureau heeft ons veel kopzorgen uit handen genomen.

• Geholpen door: mr. ing. J.A.J. (Jeroen) Hendriks

Professioneel, gehoord en toegankelijk.

Zeer prettig en professioneel geholpen.

Uitstekend!

Cristian heeft mij in een moeilijke periode van letsel, perfect ondersteund als advocaat omdat: - bij vragen stel een antwoord - was aanwezig tijdens gesprekken met de tegenpartij - altijd schriftelijke bevestiging - profesionele afhandeling met de tegenpartij - heeft hart voor zijn clienten Bedankt voor alles.

Top advocaat

Het is zeker een aanrader dit is de beste advocaat ik in ooit in me leven hebt gehad

• Geholpen door: mr. E.W. (Edwin) Bosch

Super goed en super betrouwbaar

Mijn ervaring is super, je word hier echt opgevangen als je in een moeilijke situatie zit waarbij je juridische hulp nodig hebt. Daarbij word er echt naar je geluisterd en veel begrip en geduld getoond, Deze juristen zijn super in hun werk zeer hoog kwaliteit niveau en met een enorme kennis van hun werkzaamheden en ze gaan tot hun uiterste door om hun doel te behalen om de juiste oplossing of terechtheid te vinden voor hun klant.. Dus daarbij zal ik altijd deze advocaten kantoor aanbevelen aan mensen die hulp nodig hebben. Met vriendelijke groeten, John Bruggeling

• Geholpen door: mr. J.S. (Jorien) Bijsterbosch

Duidelijk en kundig

Hartelijk dank voor het duidelijke advies!

• Geholpen door: mr. C.M. (Christian) Biaz

Goei advocaaten

Ik met door hun alle best geholpen met meer zakken met egt blij met jullie

• Geholpen door: mr. A.J. (Anouk) Korff

Fijne samenwerking, waarbij het gewenste doel is bereikt

Vakkundig geholpen door een vriendelijke advocate

Deskundige advocaten,

Heel fijn kantoor die op alle vlakken kennis in huis heeft. Bij mijn zaak door meerdere advocaten van dit kantoor advies gekregen .

Fantastisch

Ik vond het snel

Goede samenwerking

Prettig/ korte lijn/ advocaat verduidelijkt om fouten te voorkomen/ doel van cliënt is behaald. Het betreft dhr. Gijsberts (hij staat nog niet in de lijst van de namen)

• Geholpen door: N.v.t.

Ik ben goed geadviseerd en geholpen, enigste nadeel was toen mijn formalige advocaat het advocatenkantoor verliet ik zelf achter mijn nieuwe advocaat aan moest gaan daarmee bedoel ik dat ik 2weken lang heb moeten bellen en mailen tot ik tehoren kreeg wie mijn nieuwe advocaat zou zijn. Buiten dat ben ik zeer tevreden over hoe ik ben geholpen en zou ik jullie zeker adviseren aan vrienden en kennissen.

Mr. E. Spijer - de beste keuze

In september 2018 kreeg ik een arbeidsgeschil met mijn werkgever, een grote verzekeringsmaatschappij. Ik heb toen besloten mij juridisch te laten bijstaan door arbeidsrechtsadvocaat Mr. Elkan Spijer van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten gevestigd in Het Westland. Ik kan met recht zeggen dé beste beslissing die ik toen had kunnen nemen. Mr. Elkan Spijer heeft een groot inlevingsvermogen en kan prima de hoofd- van de bijzaken scheiden. Verder kan hij uitstekend schrijven, blijft hij te allen tijde rustig en staat hij altijd klaar voor zijn cliënten, óók in de avonden en weekenden. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een voor mij uitstekend resultaat. Ik kan iedereen die te maken krijgt met een arbeidsrechtelijk geschil Mr. Elkan Spijer ten zeerste aanbevelen. Ik wil Mr. Elkan Spijer en zijn kantoor VBS Advocaten nogmaals ontzettend bedanken voor alle juridische ondersteuning van de afgelopen periode. Groeten, John - Kwintsheul

• Geholpen door: mr. E. (Elkan) Spijer

Honderdland 1036

2676 LV Maasdijk

0174-444 880

Over Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

De kiem van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten ligt in het Westland. Onze advocaten helpen zowel particulieren als bedrijven. Wij voeren een algemene (proces)praktijk met de nadruk op: – arbeidsrecht (voor werkgevers en -nemers) – familie- en erfrecht – hulp bij letselschade en overlijdensschade – tuinbouwgerelateerde zaken. Met ons goed bereikbare kantoor in het Westland heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt. Zo houden wij onze dienstverlening toegankelijk en kunnen wij u nog beter juridisch helpen.

Over Advocaatscore.nl