In september 2018 kreeg ik een arbeidsgeschil met mijn werkgever, een grote verzekeringsmaatschappij. Ik heb toen besloten mij juridisch te laten bijstaan door arbeidsrechtsadvocaat Mr. Elkan Spijer van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten gevestigd in Het Westland. Ik kan met recht zeggen dé beste beslissing die ik toen had kunnen nemen. Mr. Elkan Spijer heeft een groot inlevingsvermogen en kan prima de hoofd- van de bijzaken scheiden. Verder kan hij uitstekend schrijven, blijft hij te allen tijde rustig en staat hij altijd klaar voor zijn cliënten, óók in de avonden en weekenden. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een voor mij uitstekend resultaat. Ik kan iedereen die te maken krijgt met een arbeidsrechtelijk geschil Mr. Elkan Spijer ten zeerste aanbevelen. Ik wil Mr. Elkan Spijer en zijn kantoor VBS Advocaten nogmaals ontzettend bedanken voor alle juridische ondersteuning van de afgelopen periode. Groeten, John - Kwintsheul
De heer Bosch heeft ons zeer deskundig geadviseerd. Het was daarnaast heel prettig dat we mede het tempo van de procedure konden bepalen en dat alle stappen in overleg zijn gezet. De onderbouwing van de letselschade claim is aan ons uitgebreid toegelicht door de heer Bosch. De hoogte van de claim werd door ons als stevig gezien, maar bleek dermate reëel dat, mede door de argumentatie en de complete onderbouwing, deze bijna in zijn geheel is gehonoreerd door de verzekeringsmaatschappij. Kortom, een top advies!
De advocaat mw Korff heeft het allemaal goed geregeld voor ons. Dank namens de Familie
De heer Bosch en mevrouw Anouk hebben het heel goed gedaan. Ook in de toekomst mocht er wat voorvallen dan ik neem meteen contact op met de heer Bosch! Ook heb ik mijn familie gevraagd als er wat is of zij dan contact met de heer Bosch kunnen opnemen. Zijn gegevens heb ik al door geappt naar mijn familieleden. Hartelijke groet, R. Gajadhar
dit is de 2e keer dat ze mij bijstaan in een voor mij groot financieel probleem en het is de 2e keer dat ze het oplossen wij hebben weer fijne feestdagen
Lastige dingen worden heel duidelijk uitgelegd. Ze staan voor de klant om alles zo goed mogelijk geregeld te krijgen
Na slechte ervaring met vorige advokaat in dezelfde zaak was het kontakt met Mr. Hendriks reeds vanaf het begin een opluchting
Mr. Hendriks heeft zich goed ingelezen in de zaak en de juiste argumenten weten te gebruiken om de zaak tot een succesvolle uitspraak te leiden.
Hallo. Ik heb deze ondersteuning van mr. Todorov als heel fijn ervaren.iemand die luisterd verstad heeft van zaken en ten alle tijden berijkbaar is voor vragen. Dus mijn ervaring is wel de sterren waart. MVG R Sschuijffel
Veel begrip en steun gekregen een advocaat met veel ervaring
Dhr. E. Spijer heeft mij bijgestaan en heeft dit op een erg goede en professionele manier gedaan met een goede afloop. Het contact verliep zeer prettig en goed. Ik kan persoonlijk Dhr. Spijer erg aanbevelen.
Kon snel terecht bij Jeroen Hendriks. Vriendelijk en efficiënt geholpen en ook het resultaat was tot tevredenheid.
Wij zijn in iuiste manier door Mevrouw Todorov geholpen.
Ik ben heel erg blij met Jullie
Zijn heel geduldig geweest met mijn zaak. Uiteindelijk heeft dit goed resultaat opgeleverd
Ik heb hele goede ervaringen met dit advocatenkantoor en kan het aan iedereen aanbevelen. De advocaten denken met je mee en komen met duidelijke uitleg. Ze nemen echt de tijd voor je. Ze hebben mij bij 2 zaken behartigd en allebei met een goed resultaat.
Gewoon zoals het hoort, zakelijk, duidelijk, snel met antwoorden en opvolgen. Zonder meer aan te bevelen!
vlot en accraat
De heer Bosch was duidelijk in zijn uitleg. Vooraf was ik goed geïnformeerd over wat mij te wachten stond in dit proces. 'Er komen allerlei vervelende brieven uw kant op waar u vooral niet teveel vanuit emotie naar moet kijken. Het is het standpunt van uw tegenpartij, dus laat het los en laat mij mijn werk doen.' En zo geschiedde, maar omdat ik goed voorbereid was, viel het dus niet al te rauw op mijn dak. De afhandeling verliep verder redelijk vlot, volgens verwachting. En de tussentijdse informatievoorziening was steeds voldoende.
Goede vriendelijke service . Me overal netjes van op de hoogte gehouden. En hoop op een goed uiteinde :) Dank u wel. Yvonne Piro
Uitstekend!! Staan meteen klaar als je met vragen zit en er word meteen werk van gemaakt.
Deskundig
Ik ben tevreden en ik ben goed geholpen goed resultaat behaald
Ik heb het een zeer prettige samenwerking gevonden ,natuurlijk zag ik het wel eens niet meer zitten en heb ik wel eens gemopperd De heer E.W Bosch trok me altijd weer uit het negatieve, waarvoor mijn dank De heer E.W Bosch heeft mij altijd een realistische stand van zaken gegeven ,niks mooier praten als dat het was ook niet negatiever dan het was. Zonder de heer E.W Bosch had mijn toekomst en huidige stand van zaken er niet zo uit gezien zo als die nu is Ik ben de heer E.W Bosch zeer dankbaar ,en als iemand mij ooit zou vragen over een advocaat dan zal de heer E.W Bosch als eerste zijn die ik zou roepen Geachte heer Bosch nogmaals mij dank ,en vriendelijke groet , C vd meer
Honderdland 1036
2676 LV Maasdijk
De kiem van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten ligt in het Westland. Onze advocaten helpen zowel particulieren als bedrijven. Wij voeren een algemene (proces)praktijk met de nadruk op: – arbeidsrecht (voor werkgevers en -nemers) – familie- en erfrecht – hulp bij letselschade en overlijdensschade – tuinbouwgerelateerde zaken. Met ons goed bereikbare kantoor in het Westland heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt. Zo houden wij onze dienstverlening toegankelijk en kunnen wij u nog beter juridisch helpen.