Postive!

Zeer postive!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel toffe en unieke ervaring dat niet enkel jonge bestuurders zouden kunnen gebruiken.

Het slippen vond ik heel spannend, maar nu dat ik dat eens heb meegemaakt weet ik als ik ooit is zou slippe wat ik moet doen. Het "dronken" rijden met een simulatiebrul vond ik interessant om eens te hebben meegemaakt en niet in het echt. De noodstop was een uitdaging. Het terrein leek iets te kort om 50km/u te behalen maar we hebben het dan maar met 45km/u gedaan.

Reservatie niet doorgegeven

Via de website ingeschreven. Bevestigingsmail ontvangen en dan in het leslokaal niet op de lijst staan.... De lesgever wou nog eens niet naar de mail kijken. Gelukkig waren er afwezigen en mocht ik van de lesgever blijven anders was ik voor niets opgereden.

Heel leerrijk

Het was een zeer leerrijke opfrissing.

Heel leerrijk

Heel leerrijk en een aanrader voor die de eerste keer rijles aan kind wil geven.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede lesgever die de materie op leuke wijze aanbracht

Alles top, alleen mag mag met deze temperaturen wel de verwarming opgezet worden: freezing!

Heel good

Ik raad. iedereen aan om les te nemen bij Hendriks, en ik bedank de lerares, Latifa Silva

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Vriendelijke en behulpzame mensen. Leggen alles duidelijk uit en maakt het gesprek niet eentonig

De beste instructeur

Jaren van angst om te rijden, verschillende rijscholen en verschillende rijinstructeurs tot ik bij de juiste kwam. Koen Lenaers is iemand die je vooruit helpt en motiveert. Ik zou en ik zal, de school, en hem, aanraden aan iedereen die extra steun nodig heeft.

Veel bijgeleerd

Veel info gekregen maar vervanging was niet altijd even vriendelijk.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Vriendelijke instructeurs sie veel bijleren.

Instructeurs legden alles goed en duidelijk uit. Ik kon er goed terecht met alle vragen die ik had. Enkel kon het onthaal iets beter maar ik had zeker niks te klagen over het leren zelf.

Top rijschool

In geen tijd weten ze u alles bij te leren om uw rijbewijs te halen. Rustige vlotte insteucteurs die echt hun tijd nemen voor de cursisten en heel snel worden er banden gesmeed.

zinvol

ik vond het nuttig om te volgen maar duurde wel onnodig lang omdat je de helft van de tijd moest wachten, misschien makkelijker om groep nog eens te splitsen, maar aangezien het maar eenmalig is ook geen ramp

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een welkome opfrissing van de verkeerscode

Een goede chauffeur is niet automatisch een goede instructeur... Hoe breng je de juiste instructies over op een leerling-bestuurder, daar helpt deze cursus bij.

Leerzaam en leuk

Het ging snel, soepel en leerzaam. Hele fijne leerkrachten.

Ter verwachting

Het is een terugkom moment, niks speciaals verwacht

Terug kom moment

Vriendelijke verwelkom

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leerrijke infoavond over het coachen om iemand leren auto te rijden

Leerrijke infoavond over het coachen om iemand leren auto te rijden. Er werd interessante info gegeven over meerder aspecten over het autorijden in het algemeen en over het leren autorijden van iemand in het bijzonder. Zo was er o.a. een opfrissing van de wegcode, instructies over hoe je het best maneuvers met de wagen kan uitvoeren en nog veel meer. Eventueel was het ook nog interessant geweest als we een kopie van de presentatie zouden gekregen hebben.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Nuttige informatie, duidelijk uitgelegd.

Het werd al snel duidelijk dat er toch wel wat is veranderd in de regelgeving. Er werden verschillende info bronnen aangeboden zodat je als begeleider ook online alle info kan vinden, ook praktische tips. Er waren verschillende mogelijkheden om jezelf officieel aan te melden zodat je op het einde van de avond, je attest van het vormingsmoment al meekreeg.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer duidelijke uitleg, inclusief interactie

Ervaren lesgever die alles rustig uitlegde, ook adhv voorbeelden en eigen ervaringen. Duidelijk illustraties en ruimte om vragen te stellen. Bedankt!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goed gegeven en zeker nuttig.

De vorming was wat ik er van verwachtte, er zaten zeker nuttige tips en tricks in verwerkt.

Veel bijgeleerd!

Mijn mama is nu gerust om me alleen te laten rijden

Ik heb veel bijgeleerd!

Het waren hele duidelijke lessen! Je leert veel bij op korte tijd. Alles word van A tot Z uitgelegd. Het is wel wat veel om te onthouden, maar dan heb je ook wel wat. Je bent sneller weg met alle technieken. Je mag altijd en overal vragen stellen, Dat is heel fijn!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heb mijn 20uur en nog 3 uur extra bij Frank gehad. Heel goede ervaring en heel leerrijk. Al veel aangeraden aan andere mensen!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Mijn ervaring in echt goed .

Mijn ervaring op Hendrix School was erg belangrijk voor mij.En ik ben mijn instructeur Lambert Verspreet erg dankbaar.

Company details

29 Hasseltweg

Genk 3600

Over Rijschool Hendriks

Sinds 1965 organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in de provincie Limburg. Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Hendriks zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over negen vestigingen leiden onze 30 medewerkers kandidaten op in alle rijbewijscategorieƫn.