zinvol

De opvolgcursus verloopt vloeiend, is een goede bewustwording van eigen handelen en een goede bijsturing.

Steeds zeer behulpzaam

• Bekwaamheid lesgever
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

Een interessante, leerrijke ervaring

Het vormingsmoment voor begeleiders, wat ik niet nodig achtte omdat we al 2 kinderen hebben leren rijden, vond ik toch interessant. De 3 uur zijn voorbijgevlogen, voor ik er erg in had. Er zitten wat saaiere en minder fijne momenten bij, maar ik heb er toch wat van opgestoken. Zowel onze ervaring als wat te doen met de nieuwe bestuurder kwam aan bod, zodat het ook een praktische les was voor ons.

Innovatief

Goede lesgevers en een fijne persoonlijke aanpak

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een leerrijke en leuke ervaring

Veel geleerd en ook op een interessante manier. Interactief en informatief.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik heb alles geleerd over veilig autorijden.

Ik heb alles geleerd over veilig autorijden.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Prima omdat het vanuit de overheid moet

Prima sessie gehad. De praktijk oefeningen waren leuk en goed dat er 2 groepjes waren. Het gespreksmoment/vorming/theorie voor de praktijk was erg saai en langdradig. Hier was iets van didactisch materiaal wel welkom geweest.

Heel goed

Nu we het erover hebben, het was een geweldige ervaring, ik heb veel geleerd en veel dingen verbeterd die ik al wist, en ik heb ook geleerd te begrijpen waarom we niet moeten rijden als we dronken zijn of als we stoffen slikken die onze hersenen een slecht gevoel geven, als ik droeg een bril die het simuleert. De bouwmannen zijn goed en geduldig met de concurrenten, het was een goede ervaring.

Positief

Heel goede cursus voor begeleiders in leren autorijden,

Zeer fijne les.

Super lesgever met zeer veel praktische tips en zeker een gevoel dat de les iets heeft gebracht.

Eerlijk gezegd..

Voor ervaring te vragen sturen jullie een mailtje maar voor mijn juiste afspraakje heb ik geen mail ontvangen door dat heb ik mijn 122€ kwijt nu moet ik weer een nieuwe afspraak maken,maar dat gaat hier zeker niet zijn....

• Vriendelijkheid - Ontvangst N.v.t.
  • Bekwaamheid lesgever N.v.t.
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

Rustige en duidelijke instructeur

Door gebrek aan een goede begeleiding, toch via de rijschool rijlessen gevold en een bekwaamheidsattest om zelfstandig te oefenen verkregen. Super vriendelijk onthaal en begeleiding. Top

Ok

Was content dat ze ook fysieke opleiding aanbieden,en zeker op een middag!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ben blij dat ik dit gevolgd heb zodat ik een opfrissing heb gehad en nu weten we ook wat ze moeten kennen op het examen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Correcte en goede samenwerking.

Begeleiding van Koen was top. Hij heeft me zeer goed geholpen om er door te geraken. Ik rij al zo lang met de wagen, maar er waren veel zaken die nieuw waren en waar hij telkens op wees. TOP !!! Ook de administratie was duidelijk en ‘to the point’. Allen een dikke merci. Groeten Frank.

Oke

Het was oke maar enorm saai

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goed maar langer dan nodig

Het was wat langdradig en kon volgens mij in 2 à 3 uur perfect afgerond worden. Er werd veel gepraat en getreuzeld tijdens en tussen de oefeningen door. Het was ook een zeer warme dag en we moesten steeds in de hitte wachten. Een flesje water was zeer aangenaam geweest. Zeker omdat we er €122 voor betaalden. Het was leerrijk maar het had iets uitdagender mogen zijn om de gevaren effectief aan te tonen. De instructeurs waren vriendelijk en deden wel hun best. Al bij al was het wel prima en zaten er nuttige elementen in.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Toffe lesgever, hij zorgde door zijn grapjes dat het interessant bleef. De 3 uur vlogen voorbij. Heb ook een en ander bijgeleerd. Lokaal was een beetje te klein en te heet.

Gewoonweg uitstekend

De instructeur die mij les heeft gegeven (Stefan culeers), een echte topper. Hij legt alles tot in de details uit.

Veel bij geleerd

Zeer leerrijke ervaring

Ik heb veel bijgeleerd

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik heb sinds een maand geleden bij Yvan als rijinstructeur mijn 20 uren afgelegd wil Yvan bedanken deze man heeft ervoor gezorgd dat ik een veilige persoon op de baan ben leerd je heel goed danku Yvan je bent een topper raad iedereen aan om bij hem te gaan je wordt heel goed opgeleid door hem

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Superr jos heeft goede uitleg gegeven blij dat ik ben gegzzn

Super ik heb dingen bijgeleerd.

Ik heb veel bijgeleerd.

Wij hebben een leerrijke dag gehad. Zowel theorie als praktijk en natuurlijk Grenzen verlegd.

It was very good

The training was good and very useful to keep roads safe.

Company details

29 Hasseltweg

Genk 3600

Over Rijschool Hendriks

Sinds 1965 organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in de provincie Limburg. Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Hendriks zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over negen vestigingen leiden onze 30 medewerkers kandidaten op in alle rijbewijscategorieën.