Gelijk geholpen..

Ben gelijk geholpen met de olie bijvullen. Niet een fles meegegeven, maar gewoon op de zaak..top!!

Overleg met de klant

Op weg naar een afspraak met een foutmelding, die een dag hiervoor verdween. Een juiste analyse na het uitlezen gaf het advies vervang niet zomaar een onderdeel wanneer de melding niet meer wordt weergegeven. De onderdelen liggen op reserve. Wanneer nodig worden deze in de toekomst natuurlijk gemonteerd. Dit geeft aan dat garage Otten alleen repareerd wat echt defect is. Ik ben erg tevreden over deze aanpak.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede service en vriendelijk personeel

Voor de eerste keer dit autobedrijf bezocht voor APK en kleine beurt. Kon online afspraak maken en al op korte termijn kon ik terecht. Duidelijke website en ook bij het ophalen van de auto uitleg over de werkzaamheden. Top!

Volgens afspraak.

Top service

Goed en eerlijk advies!

Klantvriendelijke garage

Duidelijke uitleg over de auto wat er eventueel aan moet gebeuren

Ouderwets goed!

Keurige showroom, lekkere koffie, vriendelijke verkoper.

• Ik heb een auto gekocht

Goede garage helder en duidelijk over werkzaamheden en kosten.

Prima garage kundige monteurs , transparant over werkzaamheden en kosten. en online reserveren en selecteren van gewenste werkzaamheden

Netjes geholpen

Prima geholpen

Goede ervaring prima service

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zoals altijd de apk weer netjes verzorgd, Snel en vakkundig

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede uitleg wat er gaat gebeuren en wat het kost

Klantgericht en gastvrij

Van afspraak tot de rekening verloopt op een prettige manier.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Ik word altijd goed geholpen door deskundige mensen.

Ik word altijd goed geholpen door deskundige mensen.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Klantgericht garagebedrijf met snelwerkende deskundige monteurs. Ik kom er altijd weer blij vandaan!

Ik word altijd vlot geholpen en er wordt niets in rekening gebracht wat niet noodzakelijk is. Het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd door vriendelijke monteurs. Er wordt altijd goed overlegd met mij als klant, als er niet voorzien was bij het aanbieden van de auto voor onderhoud. Zo sta je nooit voor onaangename verrassingen!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Snel geholpen tegen redelijke prijs

Ik kon snel terecht voor de reparatie, prima geholpen

• Ik heb de werkplaats bezocht

je wordt er altijd fijn geholpen

zeer goed

Goede en snelle service

Ik kon op korte termijn terecht voor een onderhoudsbeurt en mijn auto rijdt weer als nieuw.

Zeer goed geholpen

Kundig personeel, vriendelijk geholpen aan de balie.

Zoals altijd goede service

Koplamp moest worden vervangen, ik belde op en kon meteen langskomen. Binnen 10 min klaar. Ondertussen tips gevraagd voor het aanschaffen van een nieuwe auto. Werd hier goed mee geholpen.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Het is altijd een geweldige service en super klantvriendelijk bedrijf.

Top garage

Goed geholpen en eerlijk advies!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Duidelijke communicatie, deskundig en hulpvaardig

Mijn eerste bezoek aan Garage Otten en gelijk een goed gevoel. Duidelijke communicatie voor wat betreft de kosten, deskundige adviezen en meedenkend met de klant. Aanrader!

Alles prima voor elkaar!

Zijn klantgericht en houden zich aan de afspraken!

Prima gedaan

Ben geweest voor bandenwissel. Ging prima duurde wel lang. Kan niet uit voor 50 euro. Volgende keer wel de vieze vingers lekken even schoonmaken.

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.