Top, zoals altijd!

Nette, prima en betaalbare service. Auto van binnen en van buiten gereinigd, gratis extra service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer tevreden over hoe Roderick van ABD mij te woord heeft gestaan, hierdoor ben ik overgegaan tot aankoop van een nieuwe werkbus.

Prachtige auto

Heb nog te weinig kilometers gereden om een juiste Indruk te geven van de auto, maar onze eerste ervaring een geweldige auto met alles erop en eraan. Qua rij eigenschappen is ook onze indruk een fantastisch auto.

Precies wat we zochten

Lang gezocht om een auto met weinig km . Komen al een paar jaar bij Abd leeuwarden , waar onze auto in onderhoud was/is. Zeer vriendelijke balimedewerkers die met ons meedenken. In een woord TOP.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Bij elk bezoek goede service en aandacht

Vanaf de aankoop in 2016 zijn wij en de auto prima verzorgd en ontzorgd Dank voor jullie service team ABD Leeuwarden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

als vanouds een vakkundige en vriendelijke service

Via een mail van ABD ontdekte ik dat de auto toe was aan een beurt, dus heb ik gebeld en ik kon gelukkig nog voor mijn vakantie langs komen. Ik had er al weer heel wat kllometers op zitten dus het werd een grote beurt. Alles is weer even gecheckt en de filters vervangen, dat werd eerst al netjes gevraagd en de werkzaamheden helder uitgelegd, de auto was zelfs gezogen en een krasje werd nog even keurig weggewekt en nu kan ik met een frisse airco en een vertrouwd gevoel de zon maar tegemoet. Heel hartelijk bedankt maar weer beste ABDers!!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed bedrijf en klantvriendelijk!

Ik word ieder jaar weer goed geholpen door ABD Leeuwarden. Klantvriendelijk en goede service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snelle service na herstel accu

Mijn accu toonde kuren. Gelijk naar de garage gereden. Binnen een half uur is de betreffende accu getest en hierna een nieuwe accu gemonteerd. Mooi dat je ook zonder een afspraak snel wordt geholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Super service en fantastisch geholpen door Roderick

Wij zijn super tevreden op de manier waarop we geholpen zijn door Roderick van Rozen. Flitsend snel een vervangende bus geregeld tot wij de nieuwe bus in ontvangst konden nemen. Met een prachtig bos bloemen en natuurlijk de nieuwe bus de garage verlaten. Vakkundig en vriendelijke mensen. Echt een aanrader voor een nieuwe auto of bus!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Zeer vlot en vriendelijk geregeld

Zes maanden wachten op een nieuwe auto was voor mij te lang. Na even rondbellen door verkoper was het snel beslist.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Deskundig, attent, betrouwbaar en vriendelijk

In het proces van kennismaken, wensen inventariseren, keuze en aankopen zijn wij uitermate vriendelijk en deskundig begeleid door Alec. Zo zijn wij bij de juiste auto binnen ons budget terecht gekomen en genieten ieder dag van onze etech hybride arkana.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Je voelt je welkom en goede service.

Fijne medewerkers, altijd een warm onthaal en veel is mogelijk. Komen uit Nijmegen, dus dat zegt wel wat.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Recent Renault clio gekocht. Rijd goed en is zuinig. Enige punt is dat de km-stand verkeerd was ingevoerd, waardoor de km-stand het oordeel ‘onlogisch’ kreeg. Veel gedoe om dit te laten herstellen bij het RDW.

Prima voor mekaar

Vriendelijk ontvangen, bakje koffie genoten, tot op heden werkt het naar behoren.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Nogmaals, zeer tevreden over het advies voorafgaande aan de aanschaf en de afwikkeling ervan door verkoopadviseur Alec Libbenga van ABD Renault Leeuwarden. Hij gaf de verschillende mogelijkheden duidelijk aan en liet je zelf - volledig vrij - een keuze maken.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Aanschaf andere auto zeer positief beleefd.

Enige tijd geleden hebben wij bij ABD een andere auto gekocht. Wij hebben het hele proces van aankoop tot aflevering zeer positief ervaren. Goed advies, heldere uitleg en duidelijke afspraken. En een heerlijke auto.

De auto van mijn dromen

Een goede auto mede gebaseerd op kennissen van mij

Wordt altijd vriendelijk geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijn geholpen door sympathieke verkoper

Auto ingeruild, goede prijs en goede service met persoonlijke aandacht.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

De inruil en aankoop van een Renault Captur was een prettige ervaring.

In veel gevallen gaat bij iemand op gevorderde leeftijd de aankoop van een andere auto gepaard met enige stress. Bij deze transactie was daar echter geen sprake van. De verkoper nam alle tijd om tekst en uitleg te geven van de technische gegevens van de Captur en er werd meer dan voldoende tijd gegund om een proefrit te maken. De overeengekomen prijs van de transactie, inclusief de prijs van de inruil, was snel geaccepteerd. Binnen vijf werkdagen stond de Captur klaar om geleverd en opgehaald te worden. De benodigde documenten waren keurig voorbereid. k' Heb deze aankoop dan ook als prettig, aangenaam en professioneel ervaren. k' Hoop en verwacht dat de service in de toekomst gelijkwaardig zal zijn.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Onderhoud uitgevoerd volgens afspraak en prijs

Zoals altijd vriendelijke ontvangst en uitleg. Werk volgens afspraak met een plus. Auto gewassen en uitgezogen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer klantvriendelijke meedenkende dealer. Echt een aanrader

Vanaf begin af aan werd ik op de hoogte gehouden van de status van de bus. Zelfs toen het dreigde fout te gaan met de belettering werd het vanuit ABD Leeuwarden keurig opgelost waardoor de bus toch op de afgesproken datum kon worden afgeleverd.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Weer top service na onderhoud auto

Auto voor onderhoud geweest en montage cup spoiler. Complimenten voor de monteur. En groot compliment voor Dennis Klappe die alles tot in de puntjes heeft geregeld!!!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitstekende ervaring, directe actie om mijn auto te repareren...

Directe afspraak op geplande tijd en datum, mijn auto werd meteen naar de werkplaats gebracht, reparatie werd snel en vakkundig gedaan, ik kon tijdelijk, als service, een vervangende auto meekrijgen. In de middag was de auto weer klaar, en door de wasstraat gehaald, pico bello... en naar volle tevredenheid aan mij afgeleverd. De reparatiekosten vielen erg mee.. Vriendelijk bedankt mensen, dikke pluim voor zowel de receptie als monteurs. Jan B.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede communicatie, prima service

prijs en kwaliteit dik in orde

Hortensiastraat 2

8922 HD Leeuwarden

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!