Ruud vertrouw ik ons schilderwerk buiten en binnen volledig toe. Komt afspraken na, werkt zorgvuldig en met een hoogwaardig kwalitatief resultaat.
Goede kwaliteit Goede service Afspraken worden altijd nagekomen Vriendelijke sfeer
Vriendelijke vakschilder die bij ons de buitenboel onder handen heeft genomen. Blij met het resultaat.
Ruud is een vakman pur sang! Werkt netjes en vlot! Vriendelijk! En prijs kwaliteit verhouding ook prima!
Wij zijn heel tevreden met het resultaat; huis is norm opgeknapt en goed in de verf. Ruud werkt met veel aandacht voor het materiaal, alles in een relaxte werksfeer. Enige smetje is zijn lange wachtlijst, maar dat zal niet voor niets zijn, en als je vooruit kan plannen betaalt dat zich dubbel en dwars terug. Achteraf kwam het bij ons zeer goed uit met het mooie droge weer ;-).
Ruud schilderde de voor en achterkant van het huis. Het vorige schilderwerk dat hij ook heeft uitgevoerd, is erg lang goed en mooi gebleven. Ook dit keer is er weer vakwerk geleverd en ben ik erg tevreden. Ruud maakt op een prettige en ontspannen wijze contact. Hij overlegt en geeft advies. Hij organiseert zijn werk waar mogelijk om het huishouden/de bewoners heen en werkt tegelijkertijd hard door. Blij mee!
Fijne schilder, werkt erg netjes
Erg blij met het resultaat (trappen, muur, plafond en voordeur). Ruud heeft oog voor detail en is erg gefocust. Maakt een goede inschatting hoelang een klus gaat duren en houdt zich hier ook aan. Hij is flexibel en neemt de tijd om te luisteren naar wat de klant echt wil. Denkt met je mee en geeft hierin goed advies en tips zelfs in huisinrichting. Ruud is gedreven, snel en accuraat. Wij gaan hem zeker voor een volgende verfklus inzetten.
Mooi werk afgeleverd met de speciale latten van geperst gesteente. Deze latten bieden extra bescherming tegen vocht en voorkomen daarmee verrot hout!
Ruud heeft keurig werk geleverd.
Eindresultaat is netjes en duurzaam
Zorgvuldig en precies. Overlegt en werkt gestructureerd en netjes. Professionele verf en we zitten er voor 8 jaar weer netjes bij!
Ruud heeft meerdere keren ons huis zowel binnen als buiten geschilderd naar volle tevredenheid. Voor ons was de keuze ook makkelijk om Ruud te vragen om de trap in ons nieuwe huis te schilderen omdat wij ruime ervaring met Ruud hebben. Ruud levert mooi werk op, komt zijn afspraken na, is betrouwbaar en vriendelijk. Wij kunnen Ruud iedereen aanraden voor zowel binnen schilderwerk als buiten schilderwerk.
Het huis ziet er weer verzorgd uit. Goed en netjes werk afgeleverd en alle afspraken zijn nagekomen. Het thuiswerken kon tijdens het schilderen gewoon doorgaan. Vriendelijke schilder die als extra service meegedacht en advies gaf over de keuze van kleuren van verf.
Alle afspraken zijn nagekomen en het werk is keurig uitgevoerd. Ook tijdens het werk alles schoongehouden en alles opgeruimd. Ons huis ziet er weer uit om door een ringetje te halen. En ook zeker niet onbelangrijk: Ruud is een zeer invoelend persoon die echt begrijpt wat je bedoelt. En je kunt heerlijk met hem praten.
Het schilderwerk is snel en vakkundig uitgevoerd. Daarnaast is Ruud een prettig persoon in de communicatie die zijn afspraken na komt.
Levert vakwerk
Ruud is een zeer betrouwbare, prettige en hardwerkende schilder. Hij denkt mee, werkt secuur en is prettig in de omgang.
Prima afspraken gemaakt en belde netjes dat er eerder plek was
Op mijn vraag werd ik snel geholpen. Alle contact loopt sowieso makkelijk. Het schilderwerk was zoals ik hoopte en overlast was heel beperkt.
prima prijs. netjes, advies werd zeer gewaardeerd
Erg klantgerichte, nette, correcte, prettige vakman!
Ruud heeft onze kozijnen, dakkapel, daklijsten en garage geschilderd. We hebben hem leren kennen als een bescheiden, betrouwbare, rustige, nauwkeurig werkende vakman. Hij werd aanbevolen door buren uit de straat en we zijn erg blij dat we voor hem gekozen hebben.
Dit voorjaar de voorkant van ons huis geverfd. Netjes gewerkt, alles ziet er weer prima uit. Toen. Ik een paar maanden later zelf de achterkant wilde schilderen nog netjes laten weten welke verf hij had gebruikt en tips gegeven over de te gebruiken materialen voor het beste resultaat. Heel tevreden.
Kamgras 69
3994 NB Houten
Met meer dan 40 jaar werkervaring en opgeleid in het traditionele schildersvak staan klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vakmanschap centraal. Als vakschilder werk ik uiteraard met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties en eisen. Ik volg de nieuwste ontwikkelingen in de schildersbranche op de voet. Dit geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid. RuudvanElteren Schilderwerken werkt uitsluitend met producten van Sikkens, Trimetal, Wijzonol, Sigma en Jotun. Mede hierdoor geeft RuudvanElteren Schilderwerken op al het buitenschilderwerk een garantieverklaring af van 5 jaar.
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder