Vanwege een spoedvervanging van mijn voorruit werd er binnen een zeer korte termijn plek gemaakt om hierin te kunnen voorzien. De ruit is zeer snel en professioneel vervangen terwijl er op locatie gewacht kon worden. Hier wordt de klant gelijk voorzien van een flesje water en een kopje koffie, en kan er middels een snelle en stabiele internetverbinding in alle rust gewerkt of gewacht worden. Amir & familie, jullie doen het fantastisch. Zoals gezegd kom ik bij de eerste (noodzakelijke) gelegenheid graag weer bij jullie terug!
Ruit prima vervangen bij scheur. Snel ingepland, duidelijk hoe lang het duurt, koffie/water en zeer vriendelijke service. Ook uitleg over nazorg.
Fijne ontvangst door Amir, met koffie en een flesje water. Heel attent en vriendelijk. Geholpen binnen de afgesproken tijd.
Zeer goede service en uitleg gegeven. Ook snelle response. Enorm goed geholpen
Kundig uitgevoerde reparatie. Helaas blijft er toch iets van de ster zichtbaar, maar dat is vaker zegt nen
Ik ben snel en super vriendelijk geholpen.
Zeer vriendelijk personeel, uitgevoerd binnen de vooraf afgegeven tijdsduur
Snel aan de beurt voor een afspraak, goed werk geleverd, snel klaar. Aardige jongens. Goeie bonen koffie en een flesje water. Al met al een mooi product
Razendsnel, nauwkeurig, persoonlijk Prima zaak!
Ik had dit afgelopen week al ingevuld en ben tot heden nog steeds tevreden
Mijn ruit vervanging verliep vlot, deskundig, transparant. Service is super. Denken mee in mogelijkheden. Van ster in mijn ruit hulp tot uiteindelijk een nieuwe ruit. Ben super tevreden.
Ontzettend goede service en zeer klant vriendelijk
Kon meteen geholpen worden, heel vriendelijk ontvangen en prettige ruimte om te wachten. Keurig gemaakt!
Alles goed geregeld en snel. En heerlijke koffie!
Zeer aardige en vakkundige monteurs. Ze hebben snel een noodruit geplaatst zodat we op een later moment de ruit alsnog konden vervangen.
Goed, snel en vriendelijk!
Goed ontvangen zeer correct geholpen netjes gemaakt
Ik kon snel terecht en er werd snel en kundig gehandeld tijdens de afspraak.
Prima in alle opzichten
Na melding snel contact opgenomen. Duidelijke communicatie. Flexibel omboeken tijdstip reparatie. Goede kofiie bij het wachten
Snel, maar heel zorgvuldig uitgevoerd. We kunnen weer schitterend de weg op! TIP; Echt een aanrader!
Erg goed en snel geholpen
Na mijn aanvraag via 123ruit.nl ben ik bij Autoglas Amersfoort terecht gekomen. Na alles via de site ingevuld te hebben werd ik gebeld om de afspraak definitief te maken. Hierna kreeg ik via Whatsapp nog een bevestiging, met alle informatie (adres, tijdsstip, afspraak details). Daar aangekomen werd ik hartelijk ontvangen, de koffie is er heerlijk, het wachten is zo voorbij. Ruit vervangen ziet er prima uit!
Ze hebben mij snel geholpen en mijn ruit is zeer vakkundig gerepareerd.
Argonweg 26 B
3812 RB Amersfoort
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).