Heel vriendelijk personeel , Luistert goed naar wensen en behoefden van de klant . Zeer professioneel .

• Klantvriendelijkheid

Paul is super vriendelijk en heel deskundig. Ook verveel je je nooit in zijn behandelstoel!

Mooie natuurlijke wenkbrauwen

Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling. Tot mijn verbazing is het een niet pijnlijke behandeling en de wenkbrauwen zijn erg mooi van kleur en structuur. Ik heb ze een half jaar geleden laten behandelen en ze blijven er goed uitzien. Hier is echt een professional aan het werk geweest! Ik ga binnenkort een eyeliner laten plaatsen.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijk personeel en uitstekend resultaat!

Ik ben hier terecht komen via via en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden de deur uitgelopen ben. Leuke mensen met een energieke persoonlijkheid en erg klantgericht maar het belangrijkste vond ik het resultaat en dat is zeer gelukt.

Prachtige wenkbrauwen

Ik ben weer helemaal blij 😁 Mijn natuurlijke wenkbrauwen waren dun en op een afstand leek het of ze half waren.. door de vakkundigheid van Paul heeft hij mij weer nieuwe wenkbrauwen gegeven met de microblading techniek Als ik in de spiegel kijk zie ik weer prachtige wenkbrauwen ! Dank je wel Paul Tot de volgende keer👍 Groetjes Patrick Smulders

Vakkundig & professioneel

Vakkundig en zeer professioneel maar toch zeer laagdrempelig en vertrouwd. Er is maar 1 adres welke ik vertrouw en dat is Cosmediq.

Unieke service

Ik heb mijn wenkbrauwen bij Paul laten doen! Intake was zeer duidelijk en ik kon gelijk behandeld worden. Hygiënische salon!!! Netjes en schoon. Zeer vriendelijke en deskundige uitleg. Ik ben erg blij met mijn mooie wenkbrauwen! Nogmaals bedankt!!

top!

Bij cosmediq nemen ze de tijd voor je. Ik ga er altijd heel blij weer naar buiten! Waarom zou je voor een ander gaan?

• Klantvriendelijkheid

Vakkundig, duidelijke uitleg en een prachtig resultaat

De afgelopen maanden ben ik opzoek geweest naar een goede salon die mijn tanden in een behandeling flink witter kon maken. Cosmediq is erg vriendelijk, goed voor de klant en alles wordt goed uitgelegd. Resultaat 14 tinten lichter. Helemaal happy! Nogmaals bedankt en tot snel!

Chaamseweg 4 A

5111 VM Baarle-Nassau

06 29298386

Over Cosmediq - Permanente make up

Bij Cosmediq is Permanente make-up hoofdzaak en geen bijzaak. Hierdoor hebben we veel ervaring en leveren we een hoge kwaliteit. We gaan altijd voor een subtiel en naturel resultaat. Bij ons kunt u terecht voor prachtige wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Cosmediq is verder gespecialiseerd in Injectables, laserbehandelingen en tanden bleken.