Wederom weer uitstekend geholpen. Duidelijke info/offerte vooraf. Zijn zeer tevreden.
Weer snel geholpen
Ook zonder afspraak altijd bereid om advies of hulp te verlenen.
Altijd vriendelijk, goede communicatie, geen verrassingen, alles wordt besproken.
Super,correct, vriendelijk, houd zich aan de afspraken, en nog vakmensen ook. Waar vind je dat tegenwoordig.!
Wederom mijn auto weer netjes gekeurd.
Wij hebben ons adres gevonden. Wordt altijd goed geholpen. Vooraf gedetailleerde prijsopgaaf.
Je bent nooit verrast door de factuur want er wordt verteld wat nodig is en wat de kosten zijn.
Ff weer een beurtje gedaan weer top goede service en goede communicatie bedankt Otto zie je eind september.
Betrouwbaar en normale prijzen!
Je wordt als klant altijd eerlijk behandeld en gebeld wat de kosten zijn. Ze denken mee om tot een oplossing te komen. En een babbeltje maken zijn ze ook niet vies van. Een aanrader dus.
Na een ongeluk had de schade-expert aangeven dat de auto economische gezien totaallos was. In overleg met Otto heeft hij de auto voor een mooie prijs kunnen herstellen. Je ziet niks meer van de schade en de auto rijdt weer als een zonnetje.
Even 2 banden nieuw erop snel en vakkundig, bedankt Otto
Bij de afspraak precies uitgelegd wat hij ging doen en wat de reparatie ongeveer ging kosten. Vervolgens auto gebracht en keurig op tijd klaar. En hij rijdt weer heerlijk
Zeer aangenaam
Na een aanrijding met schade kwam ik bij Otto’s autoservice terecht, en ondanks de situatie kon ik niet blijer zijn. Ik ben voorzien van persoonlijk advies wat ik het beste kon doen -verzekerings en financieel technisch. Zo fijn dat iemand met kennis hierover met mij meedacht! Hierna hebben we een plan opgesteld en is Otto met mijn auto aan de slag gegaan. Hij heeft snel, volgens alle afspraken, en ruim binnen het gestelde budget gewerkt waardoor ik nu weer veilig de weg op kan met mijn gerepareerde auto. Top service!
Wat beloofd is is gedaan
Apk gedaan uitkomst is netjes gedeeld en uitgevoerd in combi met grote beurt
Duidelijk, snel, werkt netjes, hele fijne en goede service.
Ik was mijn auto drie dagen kwijt. Er moest een trekhaak gemonteerd worden waarbij de computer/laptop kapot ging. Daarom duurde het een paar dagen. Was geen probleem en ik kreeg desgevraagd kosteloos een leenauto mee. Men was steeds helder in de communicatie en hield zich aan wat was beloofd. Kom hier zeker nog eens terug.
Otto denkt altijd goed mee en probeert het altijd zo goed en voordelig mogelijk op te lossen.
Alles keurig verzorgd, gemakkelijk een afspraak maken en de controle van het aircosysteem verliep uitstekend!! Een aanrader!
Uitstekend en volgens adspraaj
Otto heeft kennis van zaken. Denkt en denkt mee voor de beste oplossing.
Maatschapslaan 35
2404 CL Alphen aan den Rijn
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.