We zijn goed geholpen en hopelijk tevreden.

Ik hoop dat alles geleverd word.De verkopers zijn behulpzaam genoeg om je te helpen.De service was goed.

nemen de tijd en geven uitleg zeer klantvriendelijk

Zeer overzichtelijke showroom met fijne medewerkers!

Wij hebben een heel fijn gevoel aan onze aankoop over gehouden. De sfeer in de winkel is uitstekend en de medewerkers zijn zeer behulpzaam (en geduldig).

Zeer overzichtelijke showroom met fijne medewerkers!

Rustig, behulpzaam en deskundig

In de zaak in Cruquius zijn wij door de verkoper uitstekend geholpen. Wij konden samen met hem onze droomkeuken uitzoeken. De communicatie liep hierna telefonisch ook perfect. De monteurs hebben prachtig werk verricht.

goede ervaring

bezorging was goed geregeld plaatsing door een ervaren vakman met voldoende overleg met dank aan Joeri

Prima keuken voor een goede prijs.

Prettige verkoper in Cruquius filiaal. De bezorgers van de keuken waren beleefd en netjes en werkten mee met het zoeken naar een oplossing voor het verkeerd geleverde blad. Was gepolijst en we hadden mat besteld. Installatie van de keuken, ook hier weer beleefde, vriendelijke en meedenkende monteur. 3 kleine puntjes: - verkeerde blad geleverd maar uiteindelijk akkoord gegaan met een vergoeding, welke ik nog wel moet ontvangen. - Druppelende Quooker kraan, na email met klantenservice verholpen, bleek lucht te zijn in de kraan. Dit had mijn inziens voorkomen kunnen worden door de monteur. - Condenserende koelkast, hiervoor speciaal een monteur over gekomen. Ook dit had mijn inziens voorkomen kunnen worden door de montage monteur want bleek een rubber kwestie, was zo verholpen. Al met al heb ik een prachtige keuken waar ik met heel veel plezier in sta te koken.

Mooie keuken en prima service

Ik had vijf sterren gegeven als het keuken blad niet 10cm te lang was. Ik heb tweemaal de maten doorgegeven en keukenconcurrent heeft het zelf ook nog ingemeten. Gezien de afwerking van het blad kan dit niet de bedoeling zijn geweest. Ben wel tevreden

Mijn ervaring is super, heel goed en vriendelijk geholpen

Zaterdag 24 september ben ik goed en vriendelijk geholpen door Yordi Kreuger van Cruquiusplein. Zonder afspraak binnen gelopen. Yordi heeft mij prima geholpen, keuken uitgezocht, Goed mee gedacht met mijn wensen, 3D tekening gemaakt. Offerte opgesteld. Ik heb de winkelverlaten met een zeer goed gevoel . Henny

heel fijn geholpen

fijn geholpen en goed meegedacht met wat er mogelijk was

Klantvriendelijk en punctueel

KeukenConcurrent gaat zorgvuldig en nauwkeurig te werk, zodat er later geen tegenvallers voordoen. Bezorging is ook correct verlopen waarbij een checklist wordt doorlopen om zeker te weten dat alles is geleverd. Wat opvalt is dat van begin tot het eind alles gedisciplineerd verloopt. Komt daardoor professioneel over.

meedenkend

De verkoper Mitchell denkt heel goed mee in onze situatie met een slechtziende vrouw die haar weg moet vinden in de keuken

Service perfect

Na een goed gesprek een keuken gekocht, andere fronten besteld dit was niet goed overgekomen maar na diverse strubbelingen is het uiteindelijk prima opgelost, hartelijk klantenservice keukenconcurrent

Heel goed

Vanaf het begin gelijk goed en afspraken ook nagekomen En ook belangrijk een heel meedenktende monteur vakwerk

Ondanks herhaalde tegenslagen toch doorgegaan om probleem op te lossen

Prettig en ervaren adviseur en daardoor goed advies dat aansluit bij de verwachtingen

De adviseur heeft goed met ons meegedacht zonder dwingend te zijn. De keuze voor de keuken is daardoor ook vanuit ons gevoel gemaakt.

een goeie winkel.

een hele goeie winkel en we zijn goed geholpen.

Niet te tevreden

Lager dan 6 maanden wachten op compleet keuken!!!!

Fijne adviseur gehad die mee denkt met je en alle tijd heeft voor je. Dames is waalwijk ook netjes te woord door gestaan bij vragen

Zeer vriendelijk en vakkundig

Bijzonder vriendelijk mensen, vakkundig in hun vak en zeer klantvriendelijk. Gaf goede en bruikbare tips en had goede ideeën over de installatie

Snelle levering en in 1 dag geplaatst.

Snelle levering en in 1 dag geplaatst.

Heel tevreden klant

Na een hele slechte ervaring bij de buren keuken K, komen we zonder afpraak binnen in deze winkel. Heel fijn en ongedwongen geholpen door Mitchel Richardson. Hij dacht mee en samen hebben we ons droomkeuken ontworpen. Goede servise en een mooie deal gesloten, hij had beloofd dat de keuken in 6 weken geleverd zou worden en ja hoor, hij is er en we zijn super blij en heel tevreden, dus bij deze, Mitchel bedankt!

Positiviteit sloeg om in teleurstelling

Mooie keuken gekocht. Ik was er echt mee in mijn nopjes. Het resultaat was en is heel mooi. Tot dusver alles oké. Totdat de loodgieter de mooie nieuwe quooker-kraan had gemonteerd. Heeft men mij een quooker-kraan geleverd zonder mengmogelijkheid !!! Deze kostbare kraan geeft alleen óf kokend heet óf ijskoud water. In een doorsnee huishouden is hier niet mee te werken. Bah, wat was ik teleurgesteld. Ik heb de verkoper/adviseur via mail benaderd, want dit is natuurlijk niet normaal. Ik wist niet dat zo een kraan bestond, dus heb ik een ander exemplaar verzocht, eventueel met bijbetaling, geen enkel probleem. Daar krijg ik geen respons op, heel onbeleefd. De uiteindelijke conclusie is dat de lol er af is en ik behoorlijk ben teleurgesteld !!!!

Droomkeuken samengesteld

Heel fijn en ongedwongen geholpen door Mitchel. Dacht mee en met elkaar hebben we onze droomkeuken ontworpen! Nu wachten op de plaatsing maar we hebben er alle vertrouwen in dat ook dit goed verloopt!

Uitstekend job , droom keuken geleverd

We zijn erg blij met ons nieuwe keuken, Perfect

Cruquiusplein 38

2142 EV Cruquius

Over KeukenConcurrent Cruquius

Ook in onze showroom in Cruquius laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.