Keurig en correct geholpen

Netjes geholpen en na twee dagen kon ik nog terugkomen voor veranderingen zonder probleem dus goed geholpen

Trage en onvoldoende efficiente klantenservice, monteurs vakkundig

Verkopers waren behulpzaam en verstaan hun vak. Bij uiteindelijke levering van de keuken zelf een goede en leuke monteur over de vloer gehad. Uiteindelijk door verschillen fouten van de klantenservice en fabrieken een JAAR moeten wachten op de juiste kastjes.

Wij zijn tevreden

Wij wilden een nieuwe keuken en niet teveel gedoe. Zijn geslaagd. Tevreden over de keuken en de plaatsing. Verkopen zei dat men goedkoper was dan IKEA. Dat heb ik gecontroleerd en met plaatsing waren ze ongeveer even duur maar de kwaliteit is veel beter en het is ook meer maatwerk dan IKEA. Na plaatsing waren paar dingen nog niet op orde. zoals aanslepende koelkastdeur, vensterbank met kieren en kastjes nog niet tot plafond dicht. Echter dat is zonder zeuren allemaal alsnog naar tevredenheid gedaan. Het duurde even, maar daarna goed uitgevoerd. Men komt afspraken na. Kortom, wij zijn tevreden en blij met onze nieuwe keuken. Ik vind het een professioneel bedrijf met goede medewerkers.

heel goed

Zowel het advies in de winkel, de afgesproken vervolgafspraken, zijn allemaal prima verlopen. Duidelijk en op tijd op de hoogte gebracht van de bezorging. Bezorging op de afgesproken tijd. Duidelijk telefonisch contact. Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe keuken, zelf geplaatst, alles paste perfect. Gr Ans en Leo Groenendijk.

Geen transparantie

Kreeg niet zwart op wit wat alles kostte wat ik heel raar vond. Achteraf alleen op computer eea gezien waaruit te voorschijn kwam dat ik 2x 1000 euro moest betalen per keukenblok belachelijk . We hadden al getekend dus konden er niet meer van af. Echt te zot voor woorden.

Ik ben via een collega bij jullie terecht gekomen. Mijn droomkeuken is gerealiseerd binnen het budget dat voor mij beschikbaar is..

Wij zijn heel tevreden over de hulp van Nermin? Weet zijn naam niet goed, die heeft ons heel goed geholpen, en het heel prettig over genomen van Rebecca die nieuw was en nog niets wist. Wel jammer dat we zelf om iemand anders moesten vragen omdat de filiaalhouder wel dacht dat zij ons al kon adviseren wat totaal nog niet ging.

Erg goed en snel.

Erg vriendelijk. Veel contact houden. Worden over alles goed ingelicht. Bij geen levering van apparatuur meteen vervanging. En komen het uiteindelijk omruilen en plaatsen. Erg goede service.

Top!

Met name Quinten Janssen, hij is een topper! Wees zuinig op hem!

Prima aftersales

Service en klantgerichte organisatie ,ook een paar jaar na aankoop van je keuken, klasse!

Probleem met vaatwasser front , gebeld en snel een afspraak met de monteur geregeld . Monteur heeft prima werk geleverd . Probleem opgelost . Top service

Top!

Goede levering, fijn geholpen in de winkel! Top gemonteerd Goed gecommuniceerd.. En een hele mooie keuken..!!

moeizame aanvang, goede installatie

communicatie in aanvang verliep moeizaam, diverse keren in de winkel een en ander moeten toelichten

Zeer Klantgericht te werk.

Voor afspraak en levering duidelijke afspraken gemaakt en wijziging in goed overleg nagekomen. Netjes 20 minuten voor levering gebeld. Montage echt een vakman die samen met zijn hulp nauwkeurig te werk gaat. Het vele afval wordt netjes gescheiden en plaatsing keuken ging in goed overleg. Weer een tevreden klant.

heel erg progesioneel. Uitstekend !

Zowel het bestellen, inmeten, leveren en montage waren van grote kwaliteit. Zo behoort een bedrijf te werken. Het enige minpuntje was dat bij het monteren er twee planken van een keukenlastje ontbreken. Misschien iets te snel en niet goed gecontroleerd voordat de keuken de fabriek verliet.

Prima hulp en service

Prima hulp en service

Prima keuken

Ben blij met de door ons aangeschafte keuken , precies zoals bedoeld ! Nadeel: het slopen van de oude keuken wordt niet door Keukenconcurent gedaan tevens bevelen of bemiddelen zij ook niet in dergelijke sloopbedrijven maw zoek het zelf maar uit ! Installatie is keurig gedaan, alles werkt meteen na plaatsing !

Alles goed geregeld, wij zijn tevreden.

De geleverde keuken ziet er goed en netjes uit.

Storing verlichting snel en goed opgelost

Vorig jaar een nieuwe keuken gekocht bij Keukenconcurrent. Zowel de koop als de levering als het monteren verliep naar volle tevredenheid, volgens afspraak. Onlangs hadden we een storing in de ledverlichting. Mail gestuurd naar klantenservice. Er werd snel telefonisch contact opgenomen om melding door te nemen. Meteen werd er nieuwe verlichting gestuurd en een afspraak gemaakt dat een monteur die kwam plaatsen. Alles volgens afspraak geregeld. Een pluim waard!

Super ervaring alles top

Van begin tot het eind super geregeld, zeer content met de hele gang van zaken. Perfect afgeleverd en geplaatst door vakbekwame medewerkers zowel van de verkoper tot aan de heren die de keuken geplaatst hebben, geen schroefje verkeerd en alles keurig in elkaar gezet. We hebben de goede keuze gemaakt om onze keuken bij de Keukenconcurent te kopen. Wij zijn erg blij en hopen heel lang te genieten van onze nieuwe keuken.

Netjes geholpen, goede adviezen.

Netjes geholpen, goede adviezen.

In de winkel prima geholpen

Maar misschien jullie aandacht hiervoor: Sommige apparaten waren echt een grote puzzel (o.a. kookplaat met ingebouwde afzuiging), een duidelijke gebruiksaanwijzing ontbreekt. Zo ook bij de vaatwasser waar de uitleg over de diverse programma’s zeer beknopt is. Het werkblad bestaat uit 2 delen maar 1 deel bolt iets waardoor er nu op het naadje wat hoogteverschil is. Dit vind ik erg jammer.

Cruquiusplein 38

2142 EV Cruquius

Over KeukenConcurrent Cruquius

Ook in onze showroom in Cruquius laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.