Veel persoonlijke aandacht, kundig en geduldig.

Daniel heeft de tijd voor ons genomen, en heeft ons in alle facetten ruimte en opties geboden. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij voll dig achter onze keuzes staan.

Toppie

Mijn ervaring was toppie. Vanaf de eerste afspraak in filiaal Megastores tot aan de levering.

Goede service en heel vriendelijk

Heel goed geholpen, er is goed meegedacht, hele vriendelijke verkopers. Ik vind het belangrijk dat verkopers geen druk leggen om een keuze te moeten maken. Ondanks dat ik een paar weken in de rommel zit en mijn keuken niet af is ben ik heel erg tevreden over de service.

Het is gewoon goed gegaan

De monteurs hebben heel snel de koelkastdeur en een kleinmiddel kastdeur vervanngen zonder gedoe. De vieze vlekken op de handvat van de lade onderin de oven hebben ze zonder moeite in één keer verwijdered. Mijn keuken ziet eruit als de eerste dag het gemonteerd was in mijn huis.

ntv

Dit kan ik pas doen, als de keuken is geleverd

Betaalbaar en op tijd!

Met Danijel in Den Haag snel twee keukens samengesteld en zeer snel waren geleverd. Super... zeker om aan te bevelen!

Goede deal, communicatie, levering en plaatsing

Vorig jaar juni met Daniel een mooie keuken ontworpen. Daarna nog verschillende malen langsgegaan voor extra vragen die goed werden beantwoord. Ook in coronatijd wist hij op locatie nog voor een plek te zorgen om de keuken definitief te maken.

Vriendelijke behulpzame verkoper.

Andre heeft ons goed geholpen en de tijd genomen om alles te bekijken. Vragen werden netjes beantwoord en goed uitgelegd. Ook na de aankoop werden we van alle kanten geholpen en weer er mee gedacht.

Top geregeld

Vanaf de koop tot aan het leveren en monteren heeft Keukenconcurrent altijd vriendelijk en servicegericht gehandeld. Ben super blij met mijn nieuwe keuken!

Sorry maar geen ster waard

Ik ben er totaal niet tevreden over de verkopers. Ik heb taee keer mijn lichtschakelaara moeten verplaatsen en nog niet gowd opgelost en ze kwamen ook niet met een oplossing. Los van alles ze liegen gwn recht in je gezicht. Vond het echt geen fijne winkel ik zou heel graag dat er contact met me wordt opgenomen hierover ik ben echt gefrustreerd over de gang van zaken. Alvast bedankt Groeten

Uitstekende ervaring

Na een lange zoektocht ben ik uitgekomen bij Abdelkarim Boulfalfal. Een jonge man, met passie, die het maximale uit zijn klantcontact haalt. Het voelde zo vertrouwd, dat ik mijn keuken bij hem heb gekocht. Beste adviseur die ik in mij zoektocht ben tegengekomen. Zulke medewerkers moet je koesteren en zijn een perfecte ambassadeur voor uw bedrijf.

Een topervaring

Bij Keukenconcurrent is de sfeer heel relax. Niet zo opdringerig als bij anderen...

Geweldig!

Fijne service en komen afspraken na en kwalitatief mooie keukens. Bij aflevering van de eerdere bestelling klopte alles bij aflevering en niks beschadigd.

Waldorpstraat 224

2521 CE Den haag

Over KeukenConcurrent Den Haag

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.