Daad bij woord.

Al de nodige voorbereidingen voor onze gekochte keuken werd in goede banen geleid door de verkoper.

Keukenconcurrent Gouda is een aanrader, Mo denkt bij iedere stap mee en supertevreden

Van begin tot eind zijn we super begeleid door Mo die echt meedenkt. Dit resulteerde in een keuken die precies naar onze wens is en ook belangrijk, na installatie ontbraken er 2 plankjes bij het raam en later was er een defect aan de magnetroncombioven en beide gebreken werden ook weer snel en adequaat verholpen. Mo vanuit Gouda maar ook Keukenconcurrent landelijk waren er altijd en hulpvaardig. Wij zijn tevreden!

Mous is een aardige gast met een hoop vakkennis

Goede ervaring met Mous, hij neemt de tijd voor je en straalt kennis uit. Hij geeft je eerlijk en duidelijk advies.

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat

Tip: blijf scherp want soms lopen dingen niet zoals ze moeten lopen. Communicatie is dan heel belangrijk. Maar eindresultaat mag er zijn. Ik ben superblij!

Hele goede service In de winkel alle tijd Vriendelijk Goede prijs kwaliteit

Top geholpen door Moes (gouda)

We zijn ontzettend tevreden met de hulp die we hebben gekregen bij het ontwerpen van onze droomkeuken. Vanaf het eerste gesprek was Moes professioneel, vriendelijk en zeer deskundig. Hij nam de tijd om naar al onze wensen te luisteren en kwam met creatieve en praktische oplossingen die we zelf niet hadden kunnen bedenken. Dankzij zijn advies hebben we nu een keuken die niet alleen prachtig oogt, maar ook enorm functioneel is. De samenwerking verliep soepel, Moes was altijd goed bereikbaar en reageerde snel op vragen of aanpassingen. We kunnen Moes van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een keukenontwerper die passie en vakmanschap combineert!

goed werk geleverd

ben super blij met de nieuwe keuken

Goede, integere professionals

Goede, integere professionals

heel goed

heel goed dit is de 4de keuken in ons gezin

Prachtig

Goed verzorgt en vakkundig afgeleverd en gemonteerd. 2 duimen omhoog.

Goede service en vriendelijk personeel

Vragen worden meteen opgelost of doorgezet naar de persoon die het kan oplossen. Top

Goede service en prachtige keukens

Er wordt de tijd voor je genomen, ze geven duidelijk advies. Er wordt naar je geluisterd. Het plaatsen ging volgens afspraak. Zelfs een dag eerder dan eerst gezegd was. En dit alles in goed overleg! We zijn heel tevreden!

zeer goede personeel

ik heb deze week een keuken uit gezocht , naar inzien de verkoper ontwerp laten maken . naar dat ik alle wensen had verteld wat ik wilde. de verkoper had een tekening gemaakt indeling waar ik nooit aan had gedacht . kreeg goed advies over bepaalde producten die ik in de eerste instantie wilden. uit eindelijk een hele mooi keuken samen gesteld. goede keuze om hier naar toe te gaan , duidelijke afspraak en advies. fijn en vriendelijke verkoper , beiden heren

De service, communicatie en afhandeling waren top en vlot.

Vanaf het moment dat ik binnen liep werd ik vriendelijk gegroet en werd mij een kop koffie aangeboden, ondanks dat Moes al bezig was met een klant. Ik ben daarna snel geholpen en kon meteen gaan zitten om mijn wensen te bespreken. Moes kwam met veel ideeën en opties om mijn droomkeuken te bestellen. Ik werd ook best vaak op de hoogte gehouden via de mail en ben zelfs twee keer opgebeld met de vraag om bepaalde dingen te wijzigen, omdat er nieuwe opties waren die wat beter waren en ook wat goedkoper. Altijd fijn als er na bezoek toch nog steeds aan je wordt gedacht en contact wordt opgenomen om nieuwe opties te bespreken. De levering was goed uitgevoerd en ben zeer tevreden over de keuken.

Top service!

Medewerker M.K was een vriendelijke man die ons erg goed heeft geholpen. Dacht mee in oplossingen en heeft uiteindelijk een prachtige keuken voor ons mogen realiseren. Ook was de keuken zoals afgesproken op tijd en op de zelfde dag nog geïnstalleerd. Ik wil jullie bedanken voor de service en gastvrijheid. Met vriendelijke groeten, Samir

Goede ervaring met goed advies

Wij zijn heel goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Wij kregen goed advies, er werd meegedacht en opties gedaan waardoor de keuken die wij bedacht hadden nog beter tot zijn recht kwam. Ook de service met navragen of alles naar de zin is vonden wij erg fijn en netjes.

Ik kreeg het advies wat ik nodig had.

Ik had al een idee voor de keuken, maar in de winkel kreeg ik advies en ideeën die ik goed kon gebruiken. Ze nemen de tijd voor de klant en denken mee naar oplossingen. Ik zou ze zeker aanraden.

Super tevreden .

Super tevreden vanaf het gaan samenstellen van de keuken in de winkel , daarna het inmeten en het afleveren en monteren . Iedereen heeft ons super goed geholpen en ik vond het helemaal geweldig dat de monteur ook goed met ons mee dacht. Ik zal andere mensen jullie zeker aanbevelen . Het is een feestje om te koken in de nieuwe keuken Marion

Fijne verkoper en inmeten.

Bij de aankoop van onze keuken zijn wij goed geadviseerd en geholpen door de verkoper en inmeten. Goed meedenken en advies hoe het ook zou kunnen.

Prima geholpen

Zeer vriendelijke ontvangst, daarna alles uitgebreid doorgenomen. Nadat inmeter is langs geweest, nogmaals alles doorgenomen en waar nodig aangepast.

Prettige medewerker en mooie keuken uitgezocht

Wij hebben goede ervaringen met dit filiaal. Maus heeft ons zeer goed geholpen en was tijdens het hele traject goed bereikbaar voor vragen. Ook het plaatsen van de keuken was perfect. Ik zal keukenconcurrent zeker bij bekenden aanraden.

Goed.

Goed geholpen in Gouda.

Super tevreden

Zeer vriendelijke medewerker die alle opties bood en goede adviezen gaf, zonder opdringerig te worden. Ĥierdoor hebben wij een goed gevoel met het uitzoeken van onze nieuwe keuken.

Klantvriendelijk en neemt de tijd voor je.

Ik ben heel goed geholpen door Philip bij de keukenconcurent in Gouda. Ik kwam bij de keukenconcurent zonder enig idee waar ik naar op zoek was. Philip heeft lang de tijd genomen om te helpen beslissen wat het beste in mijn keuken zou passen (het is een krappe ruimte). Ook werden mijn vragen gelijk beantwoord als ik deze had. Nu alleen nog de levering en plaatsing, waar ik ook de volledige vertrouwen in heb dat dit goed zal verlopen. Bedankt Philip!

We zijn erg goed geholpen met de zoektocht naar onze keuken.

Vanaf het begin goed begeleidt in onze zoektocht naar onze droomkeuken. Alles is duidelijk uitgelegd. Communicatie verliep goed. Kortom zeker aan te raden!

Kampenringweg 34

2803 PE Gouda

Over KeukenConcurrent Gouda

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.