Goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam en denken goed mee

Super vriendelijk en erg meedenkend

Iedere keer werd echt de tijd genomen en altijd met een lach! Duidelijke communicatie en altijd aan hun afspraak gehouden wat betreft dingen terugkoppelen en regelen. Kortom: hele fijne ervaring en kan iedereen een keuken van de Keukenconcurrent aanbevelen :)

Uitstekend, super tevreden!

Wij zijn super tevreden met de service die Erik geleverd heeft. Konden rustig nadenken over alles en eventuele wijzigingen meerder malen doorgeven. Hij was ontzettend vriendelijk en meedenkend. We zijn superblij met onze nieuwe keuken, alles is goed gegaan. We genieten er volop van!

Zeer netjes en nauwkeurig werkende mensen

Zeer deskundig en behulpzaam.

Al met al fantastisch

Vanaf de eerste ontmoeting tot het installeren van de keuken was perfect.

kundig en goed meedenkend

Het hele proces van keuken uitzoeken tot de montage werd gekenmerkt door vriendelijk en kundig personeel. Er werd goed meegedacht over mogelijkheden en onmogelijkheden. Zelfs tijdens de montage werden er in overleg ter plaatse nog wat kleine dingen aangepast waardoor de keuken nog beter tot zijn recht kwam. We hebben het hele proces als zeer prettig ervaren en zijn erg blij met het eindresultaat.

Super geholpen. Denken mee met de klant.

Van begin tot het eind fijn geholpen door Robert. Maar zeker ook zijn collega's dachten mee naar Oplossingen. Ivm onze beperkte ruimte.

Erg vriendelijk

Door iedereen zeer vriendelijk behandeld, goede service.

Uitstekend geholpen!

Er waren een paar kleine dingetjes die ik heb gemeld. Binnen no-time opgelost! Zeker een aanbeveling waard.

Buona ma poteva andare meglio

L'acquisto della cucina è stato molto buono, il venditore sempre disponibile e molto presente, per il tecnico che a preso le misure non troppo in quanto è dovuto tornare più volte perché si è sbagliato e non ha dato informazioni adeguate sul lavoro. Il delivery è stato buono, purtroppo si sono rotte delle parti della cucina e hanno subito provveduto ad ordinarle delle nuove per il montaggio. Il tecnico che ha montato la cucina mi è sembrato inizialmente molto competente ma alla fine, purtroppo a montato male diverse cose causando dei danni: cappa d'aspirazione dopo due minuti di utilità si è smontata perché non era stata fissata bene e faceva rumore metallico ed aprendola non erano state messe viti di supporto per non farla vibrare, il battiscopa decorativo troppo grande e non tagliato a sufficienza per metterci il pavimento ed ora devo aspettare che un tecnico arrivi per la modifica ed infine tubazioni, valvole e raccordi sbagliati che hanno causato una grossa perdita d'acqua rovinando in modo irreversibile parte della cucina che sarà sostituita a spesa dell'azienda. Il tecnico che è venuto senza preservativo per conto dell'azienda per riparare il danno è stato iper bravo e veloce spiegandomi tutto e risolvendo il problema ed infine l'assistenza clienti a dir poco ottima in tutte le sfaccettature, sempre disponibile e pronta ad esaudire qualsiasi desiderio (iper soddisfatto). In generale non posso dire che è stata una bella esperienza ma penso solamente di essere stato solo un po' sfortunato perché nel complesso tutte le persone mi sono sembrate professionali e disponibili, quindi penso che la mia situazione sia frutto del caso e sfortuna e non della quotidianità. Nel complesso la valuto 7/10 e consiglierei ai miei amici di acquistare da voi la cucina.

Heel persoonlijk en prettige benaderd

Prima advies en een mooie aanbieding

Aardige en kundige verkoper.

Gevoel zegt ook wat

Ik was al bij een paar keukenboeren geweest en waren allemaal een beetje glad. Toen ik Erik van keukenconcurrent Veenendaal ontmoette was het meteen een fijn gevoel. Hij was heel vriendelijk en gastvrij en wist waar hij het over had en was helemaal niet glad en een toffe gast. Ik liep binnen en dezelfde dag nog getekend. Iedereen stuur ik meteen door naar hem. Al had ik een keuken voor 2000 euro minder gevonden dan had ik toch bij hem gekocht. Mvgr thomas V

Ben prima geholpen en goede service bij KeukenConcurrent !

Prachtige keuken van KeukenConcurrent,ben er erg blij mee.

De KC-organisatie kan niet waarmaken wat de vestigingsmanager belooft

Ik heb in anderhalf jaar tijd diverse keuken besteld. De vestigingsmanager en monteurs doen hun uiterste best het proces goed te laten verlopen, maar helaas laten diverse raderen in de organisatie hen in de steek. En daarmee ook de klant. Zo werd een montageafspraak op het laatste moment afgezegd. Spullen worden incompleet en/of kapot geleverd, de kwaliteitscontrole is onvoldoende. De klantenservice in Waalwijk vindt het allemaal heel vervelend voor me maar lost uiteindelijk maar weinig op want elke herstelhandeling duurt telkens minimaal 2 maanden en dat vind ik veel te lang. Ik vrees overigens dat het bij andere keukenaanbieders weinig beter is.

Zeer positief

In de winkel werd uitgebreid de tijd genomen om ons te informeren, we kregen dezelfde dag de tekening mee en de 3D tekening op de mail. Tijdens het vervolg werden we goed op de hoogte gehouden en hadden we nog 2 gesprekken. Voor het inmeten wordt ook de tijd genomen en alles juist in kaart gebracht.

Had veel beter gekund

Het lag zeker niet aan de mannen van de montage. Daar heb ik alle lof voor. Maar wie er verantwoordelijk voor is weet ik niet, maar het is meerdere malen fout gegaan en dat was niet nodig geweest. Heel jammer want je wil toch dat wauw gevoel hebben als je nieuwe keuken is gemonteerd.

Fijne mensen die verstand van zaken hebben.

wij werden goed geholpen en alles was dus bespreek baar en hebben een mooie keuken gekocht en zijn zeker blij met de persoon die ons heeft geholpen. Lidia Bedankt voor jou hulp en inzicht, was super.

Hele betrouwbare service

Het gedoe tussen aannemer, vloerenlegger, schilder en de problemen die dat weer opleverde voor de keukenmonteurs, werd snel en deskundig en op de beste manier opgelost door de adviseur. Ben echt heel fijn geholpen.

Topzaak

Fijn personeel

Zeer tevreden met onze nieuwe keuken.

Ruim voordat de keuken werd afgeleverd beld de chauffeur hoe laat ze er zijn. De keuken wordt keurig netjes afgeleverd door 2 vriendelijke mannen. De montage verliep ook perfect, de monteur installeerde alles keurig, netjes gekit. Nadat hij klaar was geeft hij uitleg over alles wat is geplaatst.

Goede vestiging!

Prettige winkel met duidelijke showroom! Ook leuk dat er een speelhoek gemaakt is voor kinderen. Hebben andere filialen niet. Blij dat we hier de keuken hebben gekocht!

Prima zaak!

De verkoper was heel vriendelijk en buitengewoon bekwaam. Hij begreep precies wat we wilden hebben en probeerde ons niks aan te smeren waar we niet om vroegen. Hij nam alle tijd voor ons. Als ik nog een keer een keuken nodig heb ga ik hier weer naartoe.

uitstekend

wij zijn wel drie teruggewenst en elke keer vriendelijk en bekwaam geholpen Chapeau

goed en snel

x

Groeneveldselaan 21

3902 HA Veenendaal

Over KeukenConcurrent Veenendaal

Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Veenendaal laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.