Goed geadviseerd door de adviseur in een fijn gesprek

We zijn op een fijne manier geadviseerd door adviseur Erik. Voldoende voorbeelden laten zien en een mooie tekening gemaakt waarin onze wensen ingevuld werden. Alle afspraken zijn nagekomen.

Prima service aan huis tijdens de lock-down periode. Verkoper die meedenkt en puzzelt. Fijne ervaring!

Heel goed!

Goed keuze om bij de Keukenconcurrent mijn keuken te kopen!!!

fijne mensen en komen heel goed a fspraken na

kan niet beter!

top

Het is misschien cliche de punten maar we hebben het goed ervaren alles rondom de keuken, samen stellen en leveren en monteren.

Klantvriendelijk, servicegericht

netjes en op tijd

Aankoop traject van A t/m Z perfect verlopen

Aankoop: Ze nemen goed de tijd voor je ook bij het maken van de order, Erik bedankt Levering: Keurig wordt netjes gebeld ook door chauffeur. Montage: Danny perfecte montage! Nogmaals dank.

Gewoon perfect

Van begin tot eind een hele goede ervaring - een geoliede machine zullen we maar zeggen.

Een volledige keuken voor een zeeer goede prijs uitgezocht.

We ontvingen Keurig een afspraak, daar werd rustig de tijd genomen en onze wensen besproken. We hopen dat de keuken die we bested hebben net zo naar wens zal zijn.

Verkoper kwam niet opdringerig over en hielp ons op een rustige manier

Wij konden eerst rustig rondkijken voordat vertegenwoordiger ons aanschoot met de vraag of wij vragen hadden. Tijdens gesprek gaf hij soms toe dat hij iets van het systeem niet goed wist en zijn collega ging raadplegen. Hij deed dit zo dat wij het volste vertrouwen in zijn handelen hadden. Liever eerlijk dan zomaar iets vertellen wat later niet klopt.

Meedenkend

Ik ben heb een aantal keukenboeren bezocht, maar hier kwam ik binnen lopen en werd direct aangesproken. Ook al kon ik niet direct geholpen worden kreeg ik het gevoel dat ze me graag van dienst wilde zijn. Afspraak gemaakt voor de "schets" met eigen maten. Keurig geholpen! Inmeet afspraak binnen een week en die zelfde week óók de keuken besteld. Dus binnen 2 weken een pracht keuken besteld! p.s. de "inmeter" was een zeer vriendelijke man ( was al bijna 17.30, laatste klant) leek de 1ste wel! Snel, vriendelijk en vakkundig!

Zeer goede en deskundige bezorging.

De bezorgers bleken veel gevoel voor hun werk te hebben. Een klasse apart.

Bijzonder en zeer klantvriendelijke zaak

Werkelijk top, nemen de tijd voor je krijgt een gedegen advies ook het vervolg gesprek na het inmeten verloopt is erg prettig. Onze ervaring is dat je je gewoon thuis voelt en de verkoper al jaren kent. Kortom een TIEN !

zeer kundige adviseur voor de aanschaf

een adviseur die direct begreep wat wij nodig hadden en een goed voorstel had

Mooie keukens, snel geleverd, top geplaatst

Zeer vriendelijke verkoper, die meedacht en niet opdringerig was en alle noodzakelijke tijd nam. De keuken is conform afspraak afgeleverd en efficiënt en snel gemonteerd door een ervaren team, die er ook voor zorgden dat het vele verpakkingsmateriaal compact en verzameld achtergelaten werd. De paar kleinigheidjes die verkeerd zijn gegaan zullen vast correct opgelost worden (6 missende handgreepjes, verlichting bovenkastjes, kleine beschadiging 1 paneel en levering van de oven die op backorder staat, hiervoor overigens een prachtige nieuwe leenoven geplaatst gekregen.

Netjes behandeld

Wel wat onduidelijkheid over levering

Geen op of aanmerkingen. Goede service en zeer kundige mensen.

Eric in Veenendaal: een aanrader!

“Gewoon” goed!! Na binnenkomst aangesproken door Eric in Veenendaal. Fijn gesprek gehad met goede informatie en advies. Voortaan koop ik mijn keukens bij Eric. Alles was in een middagje geregeld!!

super zeer klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden met de afwerking , super mooi geplaatst vakmanschap.

Al meerdere keren enorm goed geholpen

Dit is onze 3e keuken van deze perfecte zaak.

Vriendelijk, deskundig

In de winkel vriendelijk geholpen. Alle tijd om dingen uit te zoeken, en absoluut niet opdringerig of pushen. Inmeters erg precies en precies op tijd.

Goede ervaring

Fijn en goed geholpen

Fijn en goed geholpen!

Groeneveldselaan 21

3902 HA Veenendaal

Over KeukenConcurrent Veenendaal

Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Veenendaal laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.