Ook het balie personeel is vriendelijk. Ik ben tevreden over de mondhygiëniste en ook de tandarts.
Geen lange wachttijd in de wachtkamer. Altijd door de assistente opgehaald en vriendelijk. Ook de tandarts kundig en vriendelijk.
Zeer correcte behandeling ondanks mijn behoorlijke zieke lijf.
Hofstra was heel goed, nu worst er gekeken heb je een vraag ,wordt er gezegd kan ik. Niet moet je naar ditsel iedereen moet leren snap ik ,maar ieder keer een ander
Zeer deskundig personeel en vriendelijk
Gewoon Nederlands afgestudeerde tandartsen aannemen.
De tandarts heeft de verdoving niet goed gezet. Waardoor na bijna 3 weken nog niet het gevoel helemaal terug heb in mijn tong. En daardoor heb ik al 2 van de 3 vervolgbehandeling moeten verplaatsen.
Idem
Ik ben heel tevreden over alles
Goed geholpen door een zeer ervaren tandarts en is alles weer in orde na een behandeling door een tandarts die jullie niet goed genoeg beoordeelde.
goede behandeling en advies
Bijna elk jaar weer een andere tandarts is niet leuk meer. Er zitten 2 telefonistes. Omstreeks 10.00 uur BEIDEN met koffie/thee, dus telefonisch NIET bereikbaar. Op de site staat dat men open is van 08.00 tot 12.00 uur. Gaarne de telefonistes apart met koffie/thee pauze, zodat de groepspraktijk telefonisch bereikbaar blijft, ook onder de koffie/thee pauzes.
Top praktijk
Vind de nieuwe tandarts erg ruig en snel werken. Weet niet of hij haast had tijdens mijn behandeling maar fijn was het niet.
Was heel tevreden, maar sinds mijn oude tandarts weg is heb ik al 4 andere tandartsen gehad. Waardoor ook vervolg afspraken werden verzet. Nu nieuwe tandarts en te horen gekregen dat deze ook weer vertrekt. Erg vervelend.
Kundig en vriendelijk personeel
Ook persoonlijke aandacht. Top!
Er was een flink stuk van mijn kies rechtsachter afgebroken en een oude vulling moest ook verwijderd worden. Voor zover ik dat kan beoordelen is de kies goed gerepareerd.
Al lang tevreden over deze praktijk.
Intensieve gebitsreiniging door mondhygieniste.
Zoals het hoort
Vriendelijk personeel, goede service en vakkundig geholpen.
Ik kon vrij snel terecht. Ben heel vriendelijk geholpen.
Jammer dat ik geen vervolgafspraak kon maken omdat de tandarts die mij behandelde tijdelijk in de praktijk werkzaam is.
Koningin Julianastraat 1
8862TA Harlingen