Zeer prettige ervaring. Super goede, aardige behandeling
niks te klagen
G
Dankzij goede begeleiding en kundig handelen van tandarts A. Boersma en assistenten, is mijn proces van implantaat tot kroon heel goed verlopen. Het zit perfect, alsof er niets gebeurd is. Dankjewel voor de goede zorg!
vriendelijk en vakkundig.
Persoonlijke belangstelling, zorgvuldige behandeling. Professioneel. Lokatie ook prima.
behandeling met respect,
Prima, zoals het hoort
Prima, maar bij de volgende vraag staat mijn waarheid er niet bij. Ik geef geen aanbevelingen. Dus heb ik daar 'nee' ingevuld. De volgende keer daar ook graag een hokje met n.v.t., anders stop ik met invullen van de enquête. En de laatste vragen staan verticaal afgedrukt waarbij de letters elkaar raken. Daardoor zijn die vragen nauwelijks te lezen.
Vriendelijke mensen, goed geholpen
Nieuwe tandarts eerste indruk is goed . Hopen dat ze lang blijft .
Niet veel privacy, van de telefonistes kun je alles horen.
ben zeer tevreden over ze goede verzorging
nieuwe tandarts (uit het buitenland) werd gecontroleerd door zeer ervaren tandarts van de praktijk om te zien of deze tandarts goed genoeg is en of hij binnen het team past
De mondhygiëniste die mij al een paar jaar behandelde is vetrokken bij deze praktijk. De voor mij nieuwe mondhygiëniste is niet zo goed als de vorige. Dat zal wel beter gaan als ze wat meer ervaring krijgt denk ik.. Wat me ook op viel dat het papier dat bij mij op de borst lag niet even werd weggehaald en er werd ook geen water aangeboden om even te spoelen.
Kom hier al sinds Venema, daarna meerdere tandartsen, een beter dan ander, heb vertrouwen in nieuwe manlijker tandarts
Eerst maanden wachten op een afspraak. Tandarts ziek. Weer maanden wachten op nieuwe afspraak. Vervolgens paar maanden wachten om gaatje te vullen.
De mondhygieniste Elvira hield goed rekening met mijn ademhalingsklachten. Dat geeft een prettig gevoel.
goede behandeling ,geen lange wachttijd
Ik viel me wel relaxed Leuke mensen Goede service Ja dik tevreden
Alexander is een vakbekwame tandarts en neemt de tijd omzet goed te doen. Bovendien rustige man.
Ik had geen klachten en er hoefde ook niets te gebeuren
Gewoon uitstekend geholpen
Koningin Julianastraat 1